- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.461
Biraz sonra spora gidicem kaptanım sonra da bol bol yürüyüş bisiklet ve minder egzersizleri başlasın!!!Hiiişşşş bugün wallkk walllkk günü kızlarrr yürüdünz mü
Bı markete gittimHiiişşşş bugün wallkk walllkk günü kızlarrr yürüdünz mü
Gül annem gül, sana kıymetli atasozumuzu armağan ediyorum,bugünün anısına saklarsinAynen cuma beni geçeceğine inandırmış arkadaş kendisini dukan kafa yapmış belliay hahahaa
Ya napsam kocana ulaşıp salona gönderme zenciler peşine takılıyor mu desem kiBiraz sonra spora gidicem kaptanım sonra da bol bol yürüyüş bisiklet ve minder egzersizleri başlasın!!!
Armağan ettin de atasözünün kendisi yok ortada yine alıntılayıp bıraktığın mesaja döndüBı markete gittimbenim yürüyüş ikindin oluyor sıcaktan ama 2000zipim var ve aralarında da hep yürüdüm bı 0zlem kadar olmasa da birikti bir şeyler
Gül annem gül, sana kıymetli atasozumuzu armağan ediyorum,bugünün anısına saklarsin
YAAHAHAHAAHAHA paralarım seni yapmaYa napsam kocana ulaşıp salona gönderme zenciler peşine takılıyor mu desem ki
"Gül annem gül"den mantık yürütüp "son gulen iyi güler"i bulacak misin diye baktım ama nerdeeeee,aklın fikrin beni geçmekteArmağan ettin de atasözünün kendisi yok ortada yine alıntılayıp bıraktığın mesaja döndü
C Cagrihilal1 koş koş yumuşak karnını buldumYAAHAHAHAAHAHA paralarım seni yapma:
Yenilecegini anlayınca annesinin eteğine yapışan bir bebe gördüm sanki bıurda C Cagrihilal1
Yaaaaa Allah'ım bu nasıl tatlı bir artı kilo bildirimi
Kandırılıyorum resmen
Bizde suskunla başladık bildiğimiz bütün duaları edeceğizAy valla normalde çok rahat relax verirdim kilo bu hafta bu S Suskunhanim C Cagrihilal1 benimle uğraşa uğraşa gaza getirdi yarından gayri cumaya kadar bildiğim bütün detoksları uygulucam cumaya kesinlikle geçilmemem lazım bu 2 kadına ya
Cherry Mom kaptanım cuma günü herkes tartı fotosunu çekip atsın ben bu kadınlara güvenmiyorum işin içine hile karıştırıp fazla derler şimdi kilolarını
Toslasak ne olacak kız bize bisey olmaz çarpacaklarmız korksun. Yürü sen ben arkandayımYenilecegini anlayınca annesinin eteğine yapışan bir bebe gördüm sanki bıurda C Cagrihilal1
Biz salon olmadan da geceriz bebeeemm seni
(Hilal yürü dedin yürüyorum ama toslamayiz de mi)
50 li kilolarında gelmiş bize kafa tutuyor. Bizim verdiğimiz kilolar senin kadar heyt be kaçın kurasiyiz biz. Azıcık yavaş yavaş emin adımlarla gideyim diyorum yok bırakmıyorlar sürekli bir yarış bir telaşe vallaha plânlarımdan erken zayıflayacağım diye korkuyorum buna hazır değilimAh kaptanim sen de olmasan var ya
Daha yeni başlıyoruz bebek,bunlar senin iyi gunlerin hahah C Cagrihilal1 değil mi
Biz yuruyuz sabah beri ama ayakla değil dilimizleHiiişşşş bugün wallkk walllkk günü kızlarrr yürüdünz mü
Evet evetBiz yuruyuz sabah beri ama ayakla değil dilimizle
Ahahsgs ortalığı velveleye verip sonra da sürekli yarış diyorlar ya ahahshshs50 li kilolarında gelmiş bize kafa tutuyor. Bizim verdiğimiz kilolar senin kadar heyt be kaçın kurasiyiz biz. Azıcık yavaş yavaş emin adımlarla gideyim diyorum yok bırakmıyorlar sürekli bir yarış bir telaşe vallaha plânlarımdan erken zayıflayacağım diye korkuyorum buna hazır değilim
Nasreddin hocanın fil hikayesine dönmez de miToslasak ne olacak kız bize bisey olmaz çarpacaklarmız korksun. Yürü sen ben arkandayım
Ben de 50li kilolardayim50 li kilolarında gelmiş bize kafa tutuyor. Bizim verdiğimiz kilolar senin kadar heyt be kaçın kurasiyiz biz. Azıcık yavaş yavaş emin adımlarla gideyim diyorum yok bırakmıyorlar sürekli bir yarış bir telaşe vallaha plânlarımdan erken zayıflayacağım diye korkuyorum buna hazır değilim
Velvele göbek adı olmuş hala başkasına laf atıyor]
Ahahsgs ortalığı velveleye verip sonra da sürekli yarış diyorlar ya ahahshshs
Hiç yoktan iyidir.Bı markete gittimbenim yürüyüş ikindin oluyor sıcaktan ama 2000zipim var ve aralarında da hep yürüdüm bı 0zlem kadar olmasa da birikti bir şeyler
Gül annem gül, sana kıymetli atasozumuzu armağan ediyorum,bugünün anısına saklarsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?