Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkese meraba
Bugunku menum
11.00 2 yumurtali peynirli omlet,domates salatalik,8 zeytin

14.00 yarim bardagi sutle kahve,12 badem

17.00 1 avuc haslanmis nohut (aksama misafirim oldugu icin aciktim aslinda yemek saati)
19.30 1 kase tarhana corbasi,2 lahana sarmasi(bulgurlu), 2 kasik bulgur pilavi,2 parca tavuk kanat
3 cilek,2 kiraz
3 lt su Mehfam

Teşekkürler cnm ama menülerimizi burada paylaşıyoruz

Bayıldım duruma ama çok yaratıcı sen rahat bir annesin kasmıyorsun ben öyle değilim bir yere giderken bile bin tane şey alırım yanıma o yüzden benim için çocuk büyütmek Zor
Bütün gardrop yanımda idi en az 5 defa üst değiştirdim bir günde iki defa göbeğe kadar mıçırık ıslatmadan sorun değil toz toprak akşama kadar oynar ama susuz da olmuyor ille çamur yapcek ya da meyve sebze sulucek vs.. illa ıslatıyor öyle de bırakamam çok esiyordu her ıslattığında değiştirdim artık..
Ne olur ne olmaz kısa kol uzun kol şort yeler atlet herşey yanımda

Spor olacak mı ortim yokse sen diyet mi yapacaksın sadece

Kaldıııı 6 hafta 6 hafta boyunca nazar boncuğumuzu kaybetmeyelim dostlar

birsevgi
5000 adim,300 ziplama(bugun yuruyus gunu oldugunu biraz zipladiktan sonra farkettim)
Yarışma günlerini biz bile unutuyoruz
Sporlarını kaydettim gayet güzel
Sonraki günlr için - Yarışma adım ve zıplama sayısını sevgiye özelden yaz olur mu sevgi 22 denn sonra toplu açıklayacak

Ayy valla zor çocukla yolculuk tatil bende öyle geçen ay işte annemlere gideerken valizde kalın şişme yelekte varrr deniz şortuda var 4 mevsime göre yanımızda bişey olması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…