- 5 Haziran 2016
- 3.642
- 9.331
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #360.441
Ayy valla ne olduk böyleÇok sanatsever bir grup ya akrostijden gireeer aşık atışmasından çıkarrr
Bim seni girmisken olculerimi vereyimÇok sanatsever bir grup ya akrostijden gireeer aşık atışmasından çıkarrr
Onlar atıyor zaten kuzumAy valla normalde çok rahat relax verirdim kilo bu hafta bu S Suskunhanim C Cagrihilal1 benimle uğraşa uğraşa gaza getirdi yarından gayri cumaya kadar bildiğim bütün detoksları uygulucam cumaya kesinlikle geçilmemem lazım bu 2 kadına ya
Cherry Mom kaptanım cuma günü herkes tartı fotosunu çekip atsın ben bu kadınlara güvenmiyorum işin içine hile karıştırıp fazla derler şimdi kilolarını
Ooooo süper incelmeCa
Bim seni girmisken olculerimi vereyim
Göğüs:89 (-1)
Bel :74(-5)
Göbek:89(-8)
Basen:99(-5)
Üst bacak:55.5-4,5)
Alt bacak:32(-1)
Kol:29(-5)
Kilo:57(-3.1)
İlk ölçüyü 26 Mayıs'ta 60.1 kilo iken almışım.yandakiler o güne göre farklar
Stres ettiler beni de zalımın kızlarıOnlar atıyor zaten kuzumüyelerime güvenim tam ✌ haydi bakalım ya patlayacağız ya gümleyeceğiz
Hahah bir de uyanık geçi kesin,sabit geldiğimden haberin bile yok, cumartesiye göre de -600 geldiğimden
Eski yavukluma şiir yazınca herkesin içindeki şair ortaya çıktıAyy valla ne olduk böyle
Ay ne fenasin ne fenasinAy valla normalde çok rahat relax verirdim kilo bu hafta bu S Suskunhanim C Cagrihilal1 benimle uğraşa uğraşa gaza getirdi yarından gayri cumaya kadar bildiğim bütün detoksları uygulucam cumaya kesinlikle geçilmemem lazım bu 2 kadına ya
Cherry Mom kaptanım cuma günü herkes tartı fotosunu çekip atsın ben bu kadınlara güvenmiyorum işin içine hile karıştırıp fazla derler şimdi kilolarını
Hahah bir de uyanık geçi kesin,sabit geldiğimden haberin bile yok, cumartesiye göre de -600 geldiğimdenaklını böyle böyle alırım işte
Ah kaptanim sen de olmasan var yaOnlar atıyor zaten kuzumüyelerime güvenim tam ✌ haydi bakalım ya patlayacağız ya gümleyeceğiz
Ooooo süper incelme
Daha yeni başlıyoruz bebek,bunlar senin iyi gunlerin hahah C Cagrihilal1 değil miStres ettiler beni de zalımın kızları
Ben her hafta salı alıyorum ölçümü,haftalık incelme görmek çok güzelS Suskunhanim ölçülerimiz çok yakınmış yaaaa
Ama benim artık 2 ayda bir anca oynuyor gitti giden sen beni geçersin
Bunlar hep Dukan birasindan mi oldu nedirÇingene mahallesi gibi olduk bir gülüyorz bir kavga ediyoruz
Diyecektim diyemedimBen her hafta salı alıyorum ölçümü,haftalık incelme görmek çok güzelinsan kaptanı hiç geçer mi haşa summe haşa
Yeşil çay kafa yaptı az içinBunlar hep Dukan birasindan mi oldu nediraşk entrikaher şey var Brezilya dizisi gibi olduk
Aynen cuma beni geçeceğine inandırmış arkadaş kendisini dukan kafa yapmış belliYeşil çay kafa yaptı az için
Ay teşekkür ederim kaptanimDiyecektim diyemedim
Geçenki durumda maşallah bayıldım sana
Mesela w.ap resmin eski ya o da yeniydi fark çok açık
Yeşil çay kafa yaptı az için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?