Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

tamam canim ins.

ben oglenle kahvalti arasi demek istemistim:))neyse zaten simdi cok uykum var biraz uyuyacagim ondan sonra oglen yemek yerim yalniz sadece corba icsem olurmu 2 kase corba 1 dilim ekmek yesem az mi olur?birde yogur yerim

hosbuldum cok tesekkurler ins. sagolun..
hoşgeldin takımımıza canım,hepimiz aynı dertten burdayız.birbirimize destek olarak veriyoruz hepbirlikte kilolarımızı.sende vericeksin inşallah

Kızlar ben öğlen yemeği olarak;

1 bardak çorba
1 ç.k. Kadar pırasa
2 dilim ekmek yedim

merhaba arkadaşlar nasılsınız?

bugün nöbetçiyim pek vaktim olmadı yazmaya artık eve gidince yazıcam. görüşmek üzere.

1 bardak çorba
1 ç.k. Kadar pırasa
2 dilim ekmek yedim
afiyet olsun bacım :)
canım 1 kase çorba 1 dilim ekmek ve yoğurt ideal olur bence 2 kaseye gerek yok düşüncesindeyim
merhaba arkadaşlar nasılsınız?

bugün nöbetçiyim pek vaktim olmadı yazmaya artık eve gidince yazıcam. görüşmek üzere.
hoşgeldin gülhancım şükür iyiyiz sen nasılsınn canım

kızlar kahvaltımı yazmıştım öğlen ise
1 dilim ekmek
1 kase erişte çorbası yedim

akşama sebze yiycem

merhaba arkadaşlar hepinize güzel bir hafta dilerim öncelikle bugün itibariyle söz verdiğim gibi diyetime başladım . sabah tartıdaki rakamı görünce şaşkınlıktan ve üzüntüden mahvoldum bozmamak üzere ve kesin sonuca ulaşmak üzere diyete girdim ne yersem yiyeyim az ve tatmak şartıyla yiyeceğim . kilom 100 olmuş bir kaç ayda tam 8 kilo almayı başarmışım uğraşsaydım bu kadar alamazdım sanırım neyse bugünden itibaren başladım az ama sık yemeye ve bol sıvı tüketmeye öncelik hedefim 90 olmak sonrasıda hedef belirlenerek çözülecek inşallah .

sabah 4 lokmadan oluşan ekmek ( kepekli yada çavdar yoktu mecbur beyaz ekmek yedim . ) ekmeğin 2 lokmasını bal 2 lokmasını pekmezle yedim doğru değil belki ama domates salatalık yoktu o yüzden öyle yaptım . bir kaç çatal peynir yedim .

arada bir küçük portakal ve yeşil çay içtim

öğle bir kase yoğurt

sabahtan bu saate kadar 1 lt su içtim birazdan cafe crown un 35 kalorilik bir kahvesi var ondan içeceğim gün içinde içmem gereken bir fincan daha yeşil çayım var bol sıvı tüketmem gerek inşallah çözülecek bu kilolar .

gülsümcüm şok olacaksın sende canım bu kadar kilo alınırmı pınar diyeceksin ama üzgünüm bende hiç farketmeden almışım cuma listeye girebilirim inşallah canım .

hepinizi çok öpüyorum canım takımım geçmişe bakayım tekrar yazarım .

gülhancım yaza kadar gitsin kilolarımız sporda yapalım eksik etmeyelim ben şimdi yürüyüş yapamasaamda evde bir kaç hareket yapmak istiyorum akşamları basit hareketler vücudum yavaş yavaş alışsın diye yazın zaten sabah akşam 30 dk yürüyüş yapmş oluyorum işe arabayla değil yürüyerek gelip gitmek bile çok fayda sağlıyor . canım ekmek miktarın fazlamı yoksa diyetisyenmi ayarladı listeni acaba merak ettim .

evet pınarcım gerçekten şok oldum ama hiç önemli değil önce nasıl verdiysen şimdide o şekilde veririsin sen azimlisin bi başlarsan devamı gelir ama yeterki arada kaçamak yapma pınar pes etme sakın senin en büyük hatan bu çok çabuk pes edip diyete her defasında baştan başlaman gerekiyor o yüzden önce kararrını sabit tut arkadaşım gerisi gelir muhakkak birde sabahki yediğin bal ve pekmezdeki şeker oranı ne kadar yüksek biliyormusun onu yiyeceğine 2 dilim fazladan ekmek yeseydin aynı olacakmış nerdeyse
cuma günü tabiki listeye gireceksin canım inşallah cumaya kadar 500 gram felanda gitmiş olur kendini üzme önce yaptığın gibi yine yaparsın ama kaçamak yok tut kendini

sanada afiyet olsun burçakcım.bende şimdi yedim geldim.yeni gelen arkadaşıma verdiğin tavsiyelere aynen katılıyorum.çook doğru ağzına sağlık

1 bardak çorba
1 ç.k. Kadar pırasa
2 dilim ekmek yedim

efiyet olsun canımcım
o çk dediğin 1 çorba kasesi dimi
çorba kaşığı değil?????

1 dilim ekmek

akşama sebze yiycem

canım keşke yoğurt salata bişi yeseydin
birazdan acıkırsan karışmam walla )

pınarcım canım üzülme
evet malasf almak vermekten çok çok daha kolay ((

ama sana bişi söleyim, bu yediklerin sana kilo verdirmez
öğleyin bi kase yoğurt çok sağlıksız bence
bu şekilde olmaz
metabolizman yavaşlar ve kilo vermen durur

sabah kahvaltısı da aynı şekilde
4 lokma ekmekle doyulmazki
madem esmer ekmek yok beyaz ekmeğin kabuk kısmını yiyebilirsin
bidaha bence daha renkli kahvaltılar yapmaya çalış, madem yürümeye de başladın her öğün 2 dilim esmer ekmek tüketirsen bence daha iyi olur senin için

yoksa acıkır abur cubur yersin, benden söylemesi
bunları sana kendim deneyip göjrdüğüm için yazıyorum
ben ekmek yiyerek tokkaldım ve böylece abur cubur yemedim

diyetisyen bana 1 küçük sütlü tatlının 3 dilim ekmek yaptığını söylemişti, o tatlıdan 3 tane yersin ama 3 dilim ekmek yiynce doyarsın tıkanırsın, o yüzden bu söylediklerimi kulak ver canım

ben de öğle yemeğimi yazayım hemencik
1 dilim tam buğday ekmeği
5 yk patlıcan yemeği
2 yk bulgur pilavı
3 yk yoğurt

yemek baya acıydı, ben acı yiyince yemekte canım tatlı çeker hep, ben de 1 tk dondurma, 1 çatal piramit pasta ve 1 kuru kayısı yedim tatlı olarak :))))

yeni evlenecek ve eşya alacak bir gelin adayı olarak demekki siyah takım almıyoruz bu anlaşılıyor :))

yeni evlenecek ve eşya alacak bir gelin adayı olarak demekki siyah takım almıyoruz bu anlaşılıyor :))

evet pınarcım kesinlikle siyah tavsiye etmem
ben hem şık hem uygun fiyatlı hem de inegöl mobilya diye aldım ama tozu çok kötü
artık dayanamadım, geçen hafta annem yanımdayken dolap raflarının içini yapışkanlı kağıtla kapladık
ya içi bile acaip toz oluyo, e ozaman da ben bişi koymak istemiyorum içine
sil sil nereye kadar
uğraşamam dedim, çok da kötü olmadı ama en güzeli mobilya rengi al sen, beyazla karışık olabilir, öyle de çok güzel modeller var çünkü

bide beyaz çok güzel duruyo ama onda da var o toz derdi, benim yatak odası siyah beyaz, çekmecelerin önü falan beyaz, bezdeki en küçük iplik parçası hemen kalıyo, çok güzel temizlemen gerekiyo, bunları düşün yani alırken :))

gülsümcüm evet haklısın çok çabuk pes ediyorum onun yerine kaçamak yapılsa bile devam etsem kg gitmesede gr giderdi ama yapamadım neyseki azimliyim ve çözmem gerekiyor yapabileceğimede inanıyorum bitecek Allahın izniyle canım . bal ve pekmez tamamen şanssızlıktı canım ama artık yemeyeceğim tabi inşallah cumaya kilo vermiş olurum ve hepimizin yüzü güler

burçakcım sabah 4 lokma ekmek yedim çünkü çavdar ekmeği almamışım evde olmadığı için yememiş olmayayım ekmek diye yedim . onun harici peynir vs yedim . yani çok acıkmadım tam doymadımda ama yanında domates salatalık biber vs yenebilirdi haklısın ve yarın esmer ekmeğimde olacak kahvaltımda canım . öğle için benim iş yerinde yemek yeme sorunum var dışarı çıkamıyorum yemek için işyerinede söyleyemiyorum malesef buraya aparatif yiyebileceğim şeyler almak zorunda kalıyorum yoğurt ton balığı vs gibi buugün yoğurt getirdim . ama ara öğünlede yiyebileceğim meyvelerim var çok açlık hissedersem onlardan yiyeceğim . birde canım şu etimekler varya onlardan ekmek yerine 2 dilim yesem öğle yemeğinde nasıl olur sence uygun olursa onlardan alırım buraya ve atıştırırım ekmek yerine yemek listemi oluşturursam yürüyyüşlerimide rutine oturtursam yaza kadar aldığım tüm kiloları ve fazlasını veririm diye düşünüyorum .

siyah çok asil duruyor baktığım bir kaç model var beğendiğim ama siyah olması düşündürüyor işte, beyazıda annemin eski yatakodasından biliyorum çok şık duruyor ama onuda sürekli aynı leke tutma derdi var . ben birtane model beğenmiştim kahve ve beyaz karışık belki alırsam öyle birşey alırım gerçi eşya alınacağı zaman bakarım yine farklı modellere fikrinizide alırım yardım edersiniz artık .

canım evden getirme şansın yok mu peki
sulu yemek olmasa bile kabak patlıcan gibi sebzeler, suzsuz bakliyatlar getirebilirsin mesela
tavuk da olur aynı şekilde

bide ton balığı yiyeceksen evden salata getir, balığın da iyice yağını süzüp salataya karıştırıp 1 veya 2 dilim ekmekle yiyebilirsin tatlım

bence etimek yerine normal ekmek ye
unonun denge light ekmek diye bi ekmeği var, 1 dilimi 39 kalori çok da besleyici ve lezzetli, ondan alabilirsin mesela

hergün yanında getirirsin ekmeğini
ben eve gitmediğim zamanlarda evden getiriyorum, çok da iyi oluyor

bide salatayı falan bol yapıyorum, saklama kabına koyuyorum soslamadan, ertesi gün de çok rahat yiyebiliyosun

mesela akşama barbunya pilaki
bulgur pilavı ve salata var, salatayı dünden yapmıştık kocişle, saklama kabına koyduk akşam limonlayıp baharatlayıp yicez, acaip rahat oluyo böyle :)))

minik minik saklama kaplarına koyup getirebilirsin eğer işyerin müsaitse buna

evet canım bazen evden getiriyorum sebze yada tavuk varsa tabi ama her zaman olmuyor bugün için getirebileceim yiyecek yoktu mecbur yoğurt oldu ama artık dediğin gibi salatayı fazla yapıp en azından getirebilirim yanımda yada yaptığım sebze yemeklerinden ekmeğide uno denge light alayım marketten bu şekilde yapabilirim . tavsiyelerine uyup bu kilolardan kurtulucam ve çıtır bir gelin olucam inşallah

yoo bence 1 kepçe çorba 2 dilim ekmek yoğurt ve salatayla desteklersen süper olur

1 dilim ekmek

akşama sebze yiycem

afiyet olsun canikom

ahh ahh o kilolar alması ne kolay dimi.bide şöle anlamadan verebilsek süper olur

yok canım 2 çay kaşığı kadar balın bi zararı olmaz gülsüm.kortkutma o kadar da

benim mobilyamda ahşap rengi ve lake karışımı canım.çokta memnunun.gala mobilya netten bakabilirsin

gülsümcüm büyük eşyalarım mersinden alınacak nerelerden ne alabilirim tavsiyelerini alıırm zamanı gelince

mersinde mobilyalar çok pahalıymış die duydum ölemi acaba ?

bende hergün evden getiriyorum yemeklerimi.dediğin gibi küçük küçük kaplara koyuyorum.yemeğimi yoğurdumu.ekmek getiriyorum yanıma bi güzel yiyorum sonra burda.genelde geceden zeytinyağlı yapıyorum hep.burda da kaloriferin üzerine koyuyorum gelince sabah.öğleye kadarda ılınıyo azcık süper oluyo valla.yemeğim azsa bide yanına 1 bardak çorba içiyom tamamdırrrr

bu arada burçakcım çorba kaşığıydı o evet ama 1 değil 3 olucaktı :))

canım evden getirmeye çalış
üşenme, yap kyemek, kendin için yapacaksın sonuçta

şöyle incecik kuğu gibi bi gelin olduğunu hayal et, eminim bu seni hırslandırıcaktır ve sen de yorgunluk falan dinlemeden yemek hazırlayacaksın kendine

zaten yaptığın yemek 2 gün rahat idare eder seni
e böylece haftada 3 kez yapacaksın hafta içi yani, h,sonu da hazırlar bırakırsın bozulmayacak şeyleri h.içi pişirmek üzere
mesela salatanı falan hazırlayaıp kaldırabilirsin dolaba

bide size bi tarif vereyim
patlıcan yemeği bu
patlıncanları ve biberleri ince ince serçe parmak uzunluğunda doğruyosun
soğan yok bu yemekte

tencereye önce biber, sonra patlıcanladı diziyosun, geniş bi tencere olsun ama

üstüne domates doğrayıp koyuyosun, patlıcan ve biberin miktarına göre ayarlanır domates

sonra bide sarımsak koyuyosun minik minik doğrayıp, 3- 4diş koyulabilir

biberler de biraz acı olursa daha güzel olur

üstüne 2 yk yağ gezdirip yine malzemenin miktarına göre, büyük ocakta ve harlı ateşte biberler kızarana kadar pişiriyosun, biberler kızarınca tuzunu atıp 2 dk daha bekletip kapatıyosun, pişmesi en fazla 15 dk sürüyo ve acaip lezzetli bi yemek
çok rahat işyerine de gider, yanında yoğurtla süper oluyo

ben öğleyin bunu yedim yanına 2 yk da pilav koydum, çok güzel oldu :))))

anladım canım :)))

walla ben de işyerinde yiyeceğim zaman senin gibi yapıyorm canım
sabah gelince peteğin üstüne koyuyorum, öğlene kadar ısınıyo, gayet de lezzetli oluyo

egeli olmama rağmen z.yağlıları soğuk pek sevmem de ben :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…