- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #36.001
merhaba kızlar,
Bugün yediklerim:
sabah ve ara yı yazmıştım
öğle: 1 patatesli poğaça, 1 parmak kalınlığında tatlı
akşam: 3 ceviz, 1 kase çorba, 5-6 kaşık pırasa yemeği, 2 dilim tahıllı ekmek
Öğlen biraz isteğim dışında olmak zorundaydı
Bu arada bugün deneyen ve uygulayan birisiyle görüştüm ve metabolik balans diye bir sistem var. Bana uzun uzun anlattı ve internetten de inceledim ama kararsızım deneme konusunda. Sizler bilgi sahibi misiniz? Beni aydınlatacak olan var mı kızlar? Kafama çok takıldı. İsterseniz siz de araştırın metabolik balans'ı.
bugun 8 km acık havada yurudum eden carsıya 4 km bırde gerı yurudum rejıme ılk basladıgımda o yolu gerı gelmek bana olum gelmıstı nefesım kesılıyor kalbım yerınden cıkacakmıs gıbı atıyordu cunku donus bayır bırazcık neyse 2. gun yurudugumde dayanamayıp dolmusla gerı donmustum
bugun gıkım cıkmadı hıcde nefes nefese kalmadım
aslında ıyımı kotumu bılemıyorum sıze sormak ıstedım cunku yag yakmak ıçın nabzımızın bellı bır sevıyenın ustunde olması gerekırmıs yanı kalbımız ne kadar hızlı atıyorsa o kadar cok yag yakarmısız ben baktım ınternetten 120 felan olması ıyıymıs ben ılk yuruyus bandında yurumeye basladıgımda 120 cıvarı oluyordu ve hemen kılo verdım o hafta saglıklı bır beslenme ve sporla 2 bucuk kılo verdım ama gecen hafta daha fazla spor yaptım ama nabzım genelde 75-80 ne sabıtlendı hatta yuruyusu soyle yapıyorum bır normal hızda 10 dk sonrada nabzı hızlandırmak ıcın 1 dk hızlı ama benım nabzım 80 ı fazla gecmedı ve 1 kılo bıle veremedım
nabzı nasıl hızlandırabılırım sporu cok yapınca vucut ozellıkle nabız alısıyor galıba
fıkrı olan varmı
herkese selam hatunlar herkes iyidir umarımben pek iyi değilim ruhsal çöküntüdeyim resmen ama bunada şüküriyi diiyelim iyi oalım kızlar benim çok kötü bir huyum var moralim bozuk olduğunda aşırı yemek yiyorum ve bu haftasonunu mümkünse tarihten silmek istiyorum yediklerime inanamazsınız kesinlikle utanıyorum yazamıycam ama yarın sabah yeni bir hafta yeni azim ve yeni kararlarla başlıycam güne ve güzel olacak inşaAllah kaçamaksız bir hafta olur umarım hepimiz için
haklısın gülhancım yılmamak lazım hep olan şeyler ayakta kalmaya mecburuz.iyi geceler arkadaşlar
nasılsınız? gülsüm hepimizin oluyo öyle zamanları hatta uzun süredebiliyo amaç onlardan dolayı yılmamak. Ben de 5 saatlik öğün arasından sonra akşam yemeğimi yedim:
1 kase çorba, 6-7 kaşık kereviz-patates yemeği, salata, 3 dilime yakın çavdar ekmeği
başlarken de biraz peynir attım ağzıma- proteinle başlamak için.
akşam üstü bir avuç çekirdek yemeyi de ihmal etmedim
canım hayırdır noldu ki çöktün
inşallah çok kötü b,ş, değildir
iyi geceler kızlar beni aranıza aldığınız için sağolun inşallah yaza formda giricez
Günaydın güzel takımımın güzel hatunları.
Herkese hayırlı haftalar olsun inşallah.gününüz ve haftanız çabuk ve güzel geçsin inşallahhh
sabah 2 küçük dilim ekmekle güzel kahvaltımı yaptım
şimdide 1 fincan yeşil çayla
5 tane form bisüivi yedim
sabah 2 küçük dilim ekmekle güzel kahvaltımı yaptım
şimdide 1 fincan yeşil çayla
5 tane form bisüivi yedim
bende 1 dilim ekmek
2 bardak şekersiz çay
2 tane dilim kızarmış patates
1 k k peynir
2 lokma yumurta yedim
şimdide temizlik yapıcam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?