• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Takımımıza hoşgeldin 😍 2005 te verdiğin kilolara hayran kaldım bu tekrar yapabileceğini gösterir. Tabi insülin direnci haşimato bunlar metabolizmanı yavaşlatır yaş olarak da 2005 e göre biraz daha yavaş kilo vermen normal. Yine de olmayacak bişey değil gayet azınlığın gördüğüm kadarıyla umarım en kısa sürede ideal kilona kavuşursun 🙂
Hosbuldum 😘
Artık ağrılarım beni uykularımdan uyandırmaya başlayınca zayıflamaya karar verdim ayda sadee 1 kilo yok moral bozmayacağım bu ay 1 öbür ay 3 olur. Öyle çıtır bir bayan olmakndegil hayalim kızımla yaşayacağım daha çok günüm olsun istiyorum sağlık istoyorum

Merhaba hoşgeldin canım
Detaylı anlatım teşekkür ederiz çok çok geçmiş olsun yavrunuzda sürpriz gelmiş 😍 Allah bağışlasın bu rahatsızlıklar hep mi vardı yoksa kilo sonrası gelen durumlar mı daha çok gençsin umarım zamanla düzelir durumun 🤗
1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ettiğini yazabilir misin ? Yarından itibaren menülerini bekliyoruz menüleri yazdığımız sayfa üst kısımda etiketli ✌ diyetisyenle kilo veremeyip burdaki enerji ile kilo veren çok arkadaşımız oldu umarım senin içinde öyle olur 🤩
Hosbuldum
1.sayfadaki kuralları okudum kabul ettim

Hastalıklar hepsi son zamanlarda oldu. Hasimato eskiden beri varmış bilmiyorduk gözden kaçmış tesadüfen öğrendik
Romatizma hamilelikte oldu
Çok yüküm var eskisi gibi değilim agrilarimadayanamıyorum doktorum da kilo verdikçe düzelecek diyor

Hoşgeldiniz.
Sağlıkla güzel kilolar verirsiniz inşaAllah.
Hosbuldum hepimiz insaallah
Hosbuldum ❤
SaskinAnne SaskinAnne hosgeldiniz,saglikla buyutup saglikla incelin insallah
Inşaallah çok teşekkür ederim
Zor ve geçmiyor,çok moralimi bozuyordum önceden fizyoterapistin verdiği egzersizleri yapmayım aniden hortluyor. Ama napayım kilo verince hafifler umarım
bende de vardı plates bandı ile egzersiz yapıyordum sonra geçti ayakkabıdan sanırım giydiğim ayakkabıyı değiştirdim çünkü ders anlatırken sınıfta dolaşdıkça batıyordu sonradan geçti ama nasıl geçti bilmiyorum

Canımsın anlayışın için teşekkürler 💜

İnşallah hayırlısı olur ne diyeyim 🙈 Önemli olan koruyabilmek, ama ben öyle bir ekipteyim ki herkesin yeri çok ayrı, ben bıraksam onlar beni bırakmaz adım gibi eminim 💕
İnşallah muhabbetimiz baki olur canım bnim🥰🥰
Canım ortim çok teşekkür ederim💜 hepimiz için en hayırlısı neyse o olsun hayat çok kısa be :KK14: 😂
Ayy canım nasıl sigara çekti kız bu cümlenin üstüne😅içmem normalde😅
Sultanım hiç sorma bugün Bi lazere gidip geldim işkenceydi bu sıcakta da eriyemezsem benden Bi halt olmaz o kanaate vardım.
Ah ah ben en son tulbenti İslatip her yerinde gezdirdim😅beş dk ya kurumustu

Hasimato daha çok etkiliyor ama bahane üretmiyorum sonuçta kilo verirsem hepsi azalacak
Hafif karın egzersizleri yapıyorum haftada 2 gün leslie hepsi bu kadar 😞
zamanla Leslie sayısını artırsan bile fark eder inşallah canım benim, başaracağız👍🥰

Hosbuldum
1.sayfadaki kuralları okudum kabul ettim

Hastalıklar hepsi son zamanlarda oldu. Hasimato eskiden beri varmış bilmiyorduk gözden kaçmış tesadüfen öğrendik
Romatizma hamilelikte oldu
Çok yüküm var eskisi gibi değilim agrilarimadayanamıyorum doktorum da kilo verdikçe düzelecek diyor
Hoşgeldin canım öncelikle takıma. :KK200: ufak bir ricam olacak yazı tipini değiştirme ya da yazı rengini koyu bir renk seçme gibi bir şansın var mı acaba :KK200:

Cem yılmazın filmindeki bunu dokuyan çocuk kör oldu gibi bunu okuyan üye kör oldu durumuna geldim de :skandal:

Hoşgeldin canım öncelikle takıma. :KK200: ufak bir ricam olacak yazı tipini değiştirme ya da yazı rengini koyu bir renk seçme gibi bir şansın var mı acaba :KK200:

Cem yılmazın filmindeki bunu dokuyan çocuk kör oldu gibi bunu okuyan üye kör oldu durumuna geldim de :skandal:
Hosbuldum
Iyimi böyle 😊

İnşallah muhabbetimiz baki olur canım bnim🥰🥰

Ayy canım nasıl sigara çekti kız bu cümlenin üstüne😅içmem normalde😅

Ah ah ben en son tulbenti İslatip her yerinde gezdirdim😅beş dk ya kurumustu

zamanla Leslie sayısını artırsan bile fark eder inşallah canım benim, başaracağız👍🥰
Umuyorum umut ediyorum

Bugünkü menüm

Kahvaltı 1 domates, 2 yk lor, 1 tt ekmek, 1 tk helva

Ara sade kahve

Öğle patlıcan yoğurtlama

Ara sade kahve, kayısı çayı, 10 çiğ fıstık, 3 hurma

Akşam salatalıklı ayran

Sade soda

Şu içiyorum, spor yok ofiste oturduğum yerde egzersiz yaptım ama dk si yok 😬 neyse hadi buda benim takıma bağışım olsun 😂 askıda spor shajshsh
AA patlıcanı nasıl yogurtladin, bunu bana anlat😅 afiyet olsun bu arada canım🥰
Umuyorum umut ediyorum
Kuşların bile nasibiyle uçtuğu şu dünyada umut güzel şey😉
Hiçbir şey yapmadan kilo almaya devam edeceğine çabalıyorum.aylik bir kilo gözü bakma, iki alacağın kiloyu da bir verdiğine eklersen 3 eder😉 yeter ki pes etme, yikildikca yeniden kalk ve başla🥰

3 Temmuz Menü
Sabah: 1 bardak klasik kefir smoothiem + 2 dilim ananas + salatalık + yeşillik
Ara: Beyaz çay + 1 bardak kefir daha
Öğle: 2 kase yoğurt + ton balıklı salata + 2 dilim ananas
Akşam: yok

3 Temmuz Spor
1 saat bisiklet
1 saat yürüyüş
1400 bölgesel + 500 hocaya eşlik ettiğim kalça bacak egzersizlerim
1 saat reformer pilates
Maşallah yarınki menüde hazır 🤭😎

SaskinAnne SaskinAnne hoş geldiin. :KK200: Hastalıklar bizi yavaşlatıyor belki ama yolumuzda tamamen engel değiller. İş kafamızda bitiyor. Bende de pcos var, şu aralar özellikle zorluyor ama önemli olan yılmamak. Eni sonu gidecek kilolar.Hep böyle istikrarlı olman dileğiyle. Daha çok vakit geçireceğiz inşallah. ;)

Hasimato daha çok etkiliyor ama bahane üretmiyorum sonuçta kilo verirsem hepsi azalacak
Hafif karın egzersizleri yapıyorum haftada 2 gün leslie hepsi bu kadar 😞
Benim herhangi bir hastalığım yok ona rağmen çoğu haftayı 100 gr 200 gr vererek geçirdim. Ama çok sorun etmedim gitsin de ne kadar giderse dedim. Damlaya damlaya göl oldu. Burda arkadaşlara çok dert yandım rejim yapıyorum demeye utanıyordum aylar geçti bende bi değişiklik yok insanlar rejim yaptigima inanmıyorlardı. Tabi sonra yavaş yavas gramlar birike birike kilogram oldu. Sabırlı olmasın 1 ayda 2 ayda olacak bisey değil ama unutmaki süreç ne kadr uzarsa uzasin sen hafifleyerek gideceksin. Burda çok arkadaşımız vardı senin gibi bebek için tedavi görüp kilo alıp burda verenler. Sende yaparsın baskasi haftada 1 kilo verirse sen 500 gr ver durup beklemektense hafta 100 gr bile versen ayda 1 kilo yapıyor. Ama bisey yapmazsan 1 ay hiç bişey kaybetmeden geçecek. Sen başladıktan sonra gerisi gelir. Sporda yapabildiğin kadar kendine göre ayarlarsın

AA patlıcanı nasıl yogurtladin, bunu bana anlat😅 afiyet olsun bu arada canım🥰

Kuşların bile nasibiyle uçtuğu şu dünyada umut güzel şey😉
Hiçbir şey yapmadan kilo almaya devam edeceğine çabalıyorum.aylik bir kilo gözü bakma, iki alacağın kiloyu da bir verdiğine eklersen 3 eder😉 yeter ki pes etme, yikildikca yeniden kalk ve başla🥰
😘 bunlarda yiyerek aldıysam yemeyerek te veririm inşaallah
O zaman umut edip mutluolalım ❤

SaskinAnne SaskinAnne hoş geldiin. :KK200: Hastalıklar bizi yavaşlatıyor belki ama yolumuzda tamamen engel değiller. İş kafamızda bitiyor. Bende de pcos var, şu aralar özellikle zorluyor ama önemli olan yılmamak. Eni sonu gidecek kilolar.Hep böyle istikrarlı olman dileğiyle. Daha çok vakit geçireceğiz inşallah. :KK66:
Bende hiç pcosolmadı ama su son hiperplazi için doktorum pcos sebebi ile olmuş dedi. 8 yıllık doktorum geçici olabilir sanırım

Bende hiç pcosolmadı ama su son hiperplazi için doktorum pcos sebebi ile olmuş dedi. 8 yıllık doktorum geçici olabilir sanırım
Hastalık da olsa insan isteyince kilo veriyor düzgün beslenme ve güzel egzersiz yeterli bunun için. Biz yolun sonuna geldik darısı senin başına canım benim :KK200:

Benim herhangi bir hastalığım yok ona rağmen çoğu haftayı 100 gr 200 gr vererek geçirdim. Ama çok sorun etmedim gitsin de ne kadar giderse dedim. Damlaya damlaya göl oldu. Burda arkadaşlara çok dert yandım rejim yapıyorum demeye utanıyordum aylar geçti bende bi değişiklik yok insanlar rejim yaptigima inanmıyorlardı. Tabi sonra yavaş yavas gramlar birike birike kilogram oldu. Sabırlı olmasın 1 ayda 2 ayda olacak bisey değil ama unutmaki süreç ne kadr uzarsa uzasin sen hafifleyerek gideceksin. Burda çok arkadaşımız vardı senin gibi bebek için tedavi görüp kilo alıp burda verenler. Sende yaparsın baskasi haftada 1 kilo verirse sen 500 gr ver durup beklemektense hafta 100 gr bile versen ayda 1 kilo yapıyor. Ama bisey yapmazsan 1 ay hiç bişey kaybetmeden geçecek. Sen başladıktan sonra gerisi gelir. Sporda yapabildiğin kadar kendine göre ayarlarsın
Kısa vadeler koymayın önüme dedim diyetisyen e de gerekirse 1 sene yavaş gitsin ama gelmeyecek şekilde yağları da götürsün. Benim bir avantajım da tedavi döneminde çok su içmeye alıştım günde 2.5 3 litre kesin içiyorum. Olacak inancım tam. Moralimi bozmadan devam edecegim

Bende ilk menümü yazayım

Sabah 1 yumurta
5 zeytin
12 kiraz
2 dilim t.bugday ekmek
Peynir
Domates salatalik cay

Ara nar çiçeği cayi 1 hurma

Öğle yogurt bulgur zerdeçal pul biber nane zeytinyağından oluşan salata
2 ceviz

Ara
Nar çiçeği cayi
2 galeta

Akşam 3 köfte 18.00
2 ykmakarna
Söğüş sebze

Son ara saat 20.00 turk kahvesi
Maden suyu
Akşam 2 yk makarna yerine ayran yoğurt kefir gibi bir süt ürünü daha güzel olurdu ne kadar bol protein o kadar kilo verişi demek bizim için bir de beyaz un yerine kepekli tam buğdaylı undan yapılan makarnalar daha sağlıklı oluyor canım bilgin olsun :KK200:
10.00 Kahvaltım
1 adet yumurta,1 dilim ekmek,7 8 tane zeytin,maydonoz ve çörek otlu beyaz peynir vee ve yeşil çay
14.30 Ara öğün
4 hurma 15 badem ve sade türk kahvesi
16.30/17.10 Spor 35 dakika kardiyo (10) ve karın(20dk)
18.00
Zeytinyağlı fasulye ve çörek otlu yoğurt
Saat 20.00 gibi karpuz yerim 3 dilim sonra yeşil çayımı içer günü kaparım.
Su 2.5 lt
Peynirin de ölçüsünü yazalım balım ki hem sen kendini oto kontrol et hem de biz abartı olursa yardımcı olabilelim.:KK200: Karpuz 3 dilim dediğin 3 uzun ve büyük olan dilim mi :KK57:
menum
11:00 2 yumurta,peynir,domates,biber ,salatalik,3-4 parca sucuk

15:00 1 avuc leblebi

18:30 1 tabak domates corbasi,1 tabak bezelye(patatesli)

2,5 litre su , 6000 adim Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Protein yönünden çok fakir canım benim her öğüne 1 süt ürünü eklemeye çalışırsan daha hızlı ve daha güzel kilo verirsin aklında olsun :KK200:

Back
X