- 23 Mart 2016
- 32.153
- 94.998
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.501
Valla bilmem vurdu gol olduHep benimle uğraşıyor şişkopattes ya![]()
![]()
![]()
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla bilmem vurdu gol olduHep benimle uğraşıyor şişkopattes ya![]()
![]()
![]()
![]()
Ecez emnis yakın ya ondandır balım. Bu arada listelerin konusunda bilinçlenmeye başladın bizim dediklerimizi kötü algılama olur mu kilo ver diye uğraşıyoruz yoksa neden karışalım herkesin midesi kendinecanim biliyorum nasil becerdiysemCherry Mom okumusum valla sasirdim kaldim kendime
Bende 7000 bin görmüştüm. Aynı yere bakıyoruz ama herkes farklı görmüş8 bin var mıydı ya5 bin küsur hatırlıyorum ben
![]()
Öğretmen olmak isterdimBelki üniversiteden üniversiteye değişebilir akademik takvimler. Arada bayram tatili girdiği için normalde bayram sonu yapılacaktı zaten vizeler. Ogretmenmisin sende
Aahhaahah neyse 8bine kadar gidiyorz dmekki doğruymuşBende 7000 bin görmüştüm. Aynı yere bakıyoruz ama herkes farklı görmüş![]()
Basurlu marmelat zayıflamaya çalışıyoruz burda sen orda marmelat yiyorsun benimde canım çekiyor. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar bunu diyen boşuna dememiş. Zayıfla mezun ol git ne yiyorsan ye. O marmelat bi daha yenmeyecek o kadarHep benimle uğraşıyor şişkopattes ya![]()
![]()
![]()
![]()
Basurlu marmelat zayıflamaya çalışıyoruz burda sen orda marmelat yiyorsun benimde canım çekiyor. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar bunu diyen boşuna dememiş. Zayıfla mezun ol git ne yiyorsan ye. O marmelat bi daha yenmeyecek o kadar![]()
En sonki yarış sonucu1 temmuz zıp zıp yarışı sonuçları![]()
![]()
1. Azmetti ve @Suskunhanim oldu 6777 zıp ile
Mezunumuz @pawlover boş durmadı 2. Oldu 6500 zıp ile
3. C Cagrihilal1 5500 zıp ile (aa 1. Olamadı tüh)
@Tempus 5000
@ortabahar 4230
@birsevgi 1500
Cherry Mom 1000
@Sibal57 1000
başka üyeler 1 ay boyunca şekersiz diyet adı altında keçiboynuzlarını gömerken ona böyle çemkirmiyordun hilaaaaaaaaaaaalBasurlu marmelat zayıflamaya çalışıyoruz burda sen orda marmelat yiyorsun benimde canım çekiyor. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar bunu diyen boşuna dememiş. Zayıfla mezun ol git ne yiyorsan ye. O marmelat bi daha yenmeyecek o kadar![]()
Kabul etmiyorm bu benim en az zıpladığım listeEn sonki yarış sonucu

Bankacı bayanlar çok hoşuma gider nasıl kibarlarÖğretmen olmak isterdimşuan çalışmıyorum bankacıydım öncesinde 2 yıl oldu ara verdim oğlum okul zamanına gelince belki dönüş tabi o saatten sonra zor gelmezse
:)
Hayır kaptan 15 bin benceKabul etmiyorm bu benim en az zıpladığım liste![]()
![]()
![]()
rezil oldum hemen 10 bin zıplamalıyım
![]()
başka üyeler 1 ay boyunca şekersiz diyet adı altında keçiboynuzlarını gömerken ona böyle çemkirmiyordun hilaaaaaaaaaaaal![]()

Hayır kaptan 15 bin bence![]()

Ya cidden bu keçiboynuzu kalorili miydi bu kızcağız ondan kilo veremdi belki![]()
başka üyeler 1 ay boyunca şekersiz diyet adı altında keçiboynuzlarını gömerken ona böyle çemkirmiyordun hilaaaaaaaaaaaal![]()
Aaaa her zaman ben yemeye karşıyımbaşka üyeler 1 ay boyunca şekersiz diyet adı altında keçiboynuzlarını gömerken ona böyle çemkirmiyordun hilaaaaaaaaaaaal![]()
Ben isim vermedim kızıyorsunuz sonra bana burayı okuyorlardır yapma diyeYa cidden bu keçiboynuzu kalorili miydi bu kızcağız ondan kilo veremdi belki![]()
3.5 yaşında canımBankacı bayanlar çok hoşuma gider nasıl kibarlaroğlun kaç yaşında?
Çocuğun anne ile büyümesi çok avantajlı bence. Ilk doğum iznim bitip döndüğümde kızım hemen hemen 4 aylıktı. Ilk gün emziremedimçocuk resmen trip attı. Ama kolikti 4 ay hep ağladı bağırdı saçım basım dağınık o ağladı ben ağladım. Gidip gelmek bana terapi gibi oldu. Çokta içime attım çocuğum geç oldu ah desem bak çok aradın diyecekler diye. Şimdi birkaç aydır evdeyiz pandemi den dolayı bakalım önümüzdeki sene nasıl gideceğiz herşeyi de anlar oldu