• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canim biliyorum nasil becerdiysem Cherry Mom Cherry Mom okumusum valla sasirdim kaldim kendime
Ecez emnis yakın ya ondandır balım. Bu arada listelerin konusunda bilinçlenmeye başladın bizim dediklerimizi kötü algılama olur mu kilo ver diye uğraşıyoruz yoksa neden karışalım herkesin midesi kendine :D

Sana dediklerimizi biz de uyguladık ve kilo verdik o nedenle iyi anlamda yönlendirmeye çalışıyoruz :KK200:

Belki üniversiteden üniversiteye değişebilir akademik takvimler. Arada bayram tatili girdiği için normalde bayram sonu yapılacaktı zaten vizeler. Ogretmenmisin sende
Öğretmen olmak isterdim 🙈 şuan çalışmıyorum bankacıydım öncesinde 2 yıl oldu ara verdim oğlum okul zamanına gelince belki dönüş tabi o saatten sonra zor gelmezse 🙄:)

Hep benimle uğraşıyor şişkopattes ya :KK12: :KK12: :sinirli: :sinirli:
Basurlu marmelat zayıflamaya çalışıyoruz burda sen orda marmelat yiyorsun benimde canım çekiyor. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar bunu diyen boşuna dememiş. Zayıfla mezun ol git ne yiyorsan ye. O marmelat bi daha yenmeyecek o kadar 🙈🙈

Basurlu marmelat zayıflamaya çalışıyoruz burda sen orda marmelat yiyorsun benimde canım çekiyor. Biri yer biri bakar kıyamet ondan kopar bunu diyen boşuna dememiş. Zayıfla mezun ol git ne yiyorsan ye. O marmelat bi daha yenmeyecek o kadar 🙈🙈
başka üyeler 1 ay boyunca şekersiz diyet adı altında keçiboynuzlarını gömerken ona böyle çemkirmiyordun hilaaaaaaaaaaaal :KK11::KK11:

Öğretmen olmak isterdim 🙈 şuan çalışmıyorum bankacıydım öncesinde 2 yıl oldu ara verdim oğlum okul zamanına gelince belki dönüş tabi o saatten sonra zor gelmezse 🙄:)
Bankacı bayanlar çok hoşuma gider nasıl kibarlar 😊 oğlun kaç yaşında?
Çocuğun anne ile büyümesi çok avantajlı bence. Ilk doğum iznim bitip döndüğümde kızım hemen hemen 4 aylıktı. Ilk gün emziremedimçocuk resmen trip attı. Ama kolikti 4 ay hep ağladı bağırdı saçım basım dağınık o ağladı ben ağladım. Gidip gelmek bana terapi gibi oldu. Çokta içime attım çocuğum geç oldu ah desem bak çok aradın diyecekler diye. Şimdi birkaç aydır evdeyiz pandemi den dolayı bakalım önümüzdeki sene nasıl gideceğiz herşeyi de anlar oldu

başka üyeler 1 ay boyunca şekersiz diyet adı altında keçiboynuzlarını gömerken ona böyle çemkirmiyordun hilaaaaaaaaaaaal :KK11::KK11:

:bicak:
Screenshot_2020-07-05-13-10-31-056_com.opera.browser.webp

Aaaa her zaman ben yemeye karşıyım 🙈

Bankacı bayanlar çok hoşuma gider nasıl kibarlar 😊 oğlun kaç yaşında?
Çocuğun anne ile büyümesi çok avantajlı bence. Ilk doğum iznim bitip döndüğümde kızım hemen hemen 4 aylıktı. Ilk gün emziremedimçocuk resmen trip attı. Ama kolikti 4 ay hep ağladı bağırdı saçım basım dağınık o ağladı ben ağladım. Gidip gelmek bana terapi gibi oldu. Çokta içime attım çocuğum geç oldu ah desem bak çok aradın diyecekler diye. Şimdi birkaç aydır evdeyiz pandemi den dolayı bakalım önümüzdeki sene nasıl gideceğiz herşeyi de anlar oldu
3.5 yaşında canım
Aslında bende 1.5 yaşına gelene kadar çalıştım işe başladığımda 3 aylıktı ama biberona alışamadı süt sağdım götürdüm vs olmadı zor geçti o süreç 😔 annemler bakıyordu sonrasında eşimin İstanbuldan Ankaraya tayin çıkınca bakıcı vs kıyamadım zaten annemlerle bile zor gidiyordu bıraktım tamamen 🤷 hayırlısı buymuş çalışan anne olmak çok zor güçlü bir yapıda olmak lazım ben hassas bir insanım her gün işe gitmek ölüm gibiydi 😔
Umarım senin içinde de bu garip hisler olmaz rahat rahat işine gider gelirsin ♥️

Back
X