- 23 Mart 2016
- 32.153
- 94.998
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.521
Çok değilmiş ama o ezmesini tüketiyormuş içinde başka tatlandırıcı flaan varsa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok değilmiş ama o ezmesini tüketiyormuş içinde başka tatlandırıcı flaan varsa
Tozunu muÇok değilmiş ama o ezmesini tüketiyormuş içinde başka tatlandırıcı flaan varsa![]()
Keçi boynuzu pekmezi bağışıklık güçlendirici ama bende kışın oğluma iciriyorum. Hem doğal şeker bisey olmaz ki. Kız ilk yaptığında 1. Olmuştu. Sonra zayıfladı kaloriyi kiloyla beraber düşürmesi lazimdi o kısmi yapamadıYa cidden bu keçiboynuzu kalorili miydi bu kızcağız ondan kilo veremdi belki![]()
Kötü bişey değil bu ya daha önce fark etmedim üzüldüm devamlı devamşı varmış belkide kilo verememe sebebi buyduBen isim vermedim kızıyorsunuz sonra bana burayı okuyorlardır yapma diyeama siz verdiniz kaptinim benden günah gitti
![]()
![]()
![]()
Keçiboynuzu ezmesi demiş muhtemelen pekmez gibi ...Tozunu mu
Bende sütle karıştırıp içerim tozunu boğazım kötü olunca hemde çok saf ve masum Bi içeçek. Bi Nescafeden daha güzel ve sağlıklı hemKeçi boynuzu pekmezi bağışıklık güçlendirici ama bende kışın oğluma iciriyorum. Hem doğal şeker bisey olmaz ki. Kız ilk yaptığında 1. Olmuştu. Sonra zayıfladı kaloriyi kiloyla beraber düşürmesi lazimdi o kısmi yapamadı
Bilmiyorum o kadar etki edeceğini sanmam kilo için. Bi şerbetli tatlı veya hamur işi değilKeçiboynuzu ezmesi demiş muhtemelen pekmez gibi ...
Neyyyyy8 bine yakın yapılıyor canımdaha fazlası var mıydı hatırlayamadım şimdi ama
Benimde annem bakıyor annem kızımı kızım da annemi çok seviyor. Hatta şimdi gittiğimizde eve dönmek istemiyor dede anneanne ile oynuyor. Ama uzun süreli saatlerde ne yapacak bilemiyorum. Benimde annem öğretmendi anneanne büyüttü bizi bir şekilde büyüdük bunlarda buyur sağlık olsunda3.5 yaşında canım
Aslında bende 1.5 yaşına gelene kadar çalıştım işe başladığımda 3 aylıktı ama biberona alışamadı süt sağdım götürdüm vs olmadı zor geçti o süreçannemler bakıyordu sonrasında eşimin İstanbuldan Ankaraya tayin çıkınca bakıcı vs kıyamadım zaten annemlerle bile zor gidiyordu bıraktım tamamen
hayırlısı buymuş çalışan anne olmak çok zor güçlü bir yapıda olmak lazım ben hassas bir insanım her gün işe gitmek ölüm gibiydi
Umarım senin içinde de bu garip hisler olmaz rahat rahat işine gider gelirsin ♥
Himmm ne detoksuymus o bakım,bizden habersiz ne yiyip ne iciyonEkmek tahilli ekmekler ortim. Evet mutfak terazisinde tartıyorum. Kalorileri net bulabilmek için. Bende akşamı 6 da bitirmeyi düşünüyorum. Yarın 5 günlük bir detoks programına başlayacağım. Bugün başlasam iyi olacaktı ama malzemelerim eksikti. Senin menüler genelde iyi zaten azıcık spor eklersek ben kilo veririm sen mezun olursun ortim![]()
Amaç atlatmamak zatenIp olacak beyaz olacak ipsiz olacak. Hepsini biden bulamam ben atlamıyorum![]()
Ben bu kısmı kaçırmışım sizHocam üniversiteler kapalı değil miyaz okulu flaan mı ? Allah kolaylık versin
Benim de canım çok istiyor hele de çayın yanına, çay içmeyi bıraktım.canim yine de istiyorsa oruç olduğunu düşün diyorum,iftar sofrasi hazırlarken nasıl dayaniyorsakYa bu altıdan sonra yememeyi nasıl beceriyorsunuz bende 6 da yiyorum 1 den sonra uyuyorum,ille içeceğin yanına bişeyler istiyorum.bendemi dayanıksızlık var acaba.dündesaat 3 te kahveyle incir ceviz vs yedim 6 da değil 7,5 ta sofraya oturdum diye bi mide bulantısı bi halsizlik eşim kızıyor 4 saat dayanamıyorsun açlığa diye,üzüldüm öyle deyince.neden olaki psikolojikmi![]()
Canım bu konuda rekorlar bendeRekor ne bilelim de ona göre zıplayalım olmax mı![]()
Çakal diyeceğim ama ortiyiz bu hafta diyemiyorumTatlım öncelikle şu öğünler arasına bir tık boşluk birakiver çok karışık duruyor. Yediklerin az görünsün diye böyle yazıyorsun sanirim. Marmelatta miktar bildirmemişsin belli ki 1 kaşık değil. Bu hafta regl olabilirim demistin bu ihtimal bu menü ne bileyim yani. 1500 bölgesel demissin kolunu kaldırdın 1 indirdin 2 öyle tek tek sayıyormusun.![]()
Aaaa inanmıyorum,nasıl hatirlamazsin8 bin var mıydı ya5 bin küsur hatırlıyorum ben
![]()
7 bin küsur kesin vardı onu da 8 bine yuvarladım işte ahahah8 bin var mıydı ya5 bin küsur hatırlıyorum ben
![]()
Vay be isim suskun ama demek içten içe öyle olsun bakalım :)Canım bu konuda rekorlar bendeşimdi baktım 31 Mayıs'ta 7111 ziplamisim
geçen hafta da 6655 mi neydi
ama bugün burası yanıyor, o rakamlara ulasirsam buhar olurum
Çakal diyeceğim ama ortiyiz bu hafta diyemiyorum
Aaaa inanmıyorum,nasıl hatirlamazsinyukarıda gerekli rakamları verdim kaptanicem
![]()
Meslek sırrı söylenmez önce ben zayıflayayım sonra sizHimmm ne detoksuymus o bakım,bizden habersiz ne yiyip ne iciyon
Amaç atlatmamak zaten
Ben bu kısmı kaçırmışım sizSaskinAnne de mi ogretmen?
Benim de canım çok istiyor hele de çayın yanına, çay içmeyi bıraktım.canim yine de istiyorsa oruç olduğunu düşün diyorum,iftar sofrasi hazırlarken nasıl dayaniyorsak![]()
Grubun en suskun sakın insanı benim, zamanla anlarsın zatenVay be isim suskun ama demek içten içe öyle olsun bakalım :)
Aaa evet ya hep 4. Oluyordum yaeismalarda, unutmuşum
Sen isme bakma hiç kendisi suskun falan değilVay be isim suskun ama demek içten içe öyle olsun bakalım :)