- 2 Mayıs 2020
- 551
- 1.903
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.581
HoşgeldinCute Bean
Şuan bile boy ve kilon gayet orantılı ama tabi herkesin hedefi olan ve mutlu hissettiği kilo vardır. Kolaylıkla ulaşırsın umarım.
vayyy başıma gelenlerEvet canım pazartesi yürüyüş çarşamba zıplama cuma yürüyüş pazar zıplama var
Vavvvvv ama en azından adımda kapışabilirim ama zıplama çokkk fena yaaa.
Aktar,olsun ben anladım
Merhaba canım hoşgeldinMerhaba kızlaaar, ay beni de aranıza alır mısınız hiçbir arkadaşım destek olmuyor ve tek diyet yapamıyor insan
Boyum 174 cm, şu an kilom 69 kg. 21 yaşındayım. Karantinada 4 kilo kadar verdim ama devam etmek istiyorummm hem birlikte sohbet de ederiz. Yeni şeyler öğrenirim. Gerçekten çok heyecanlıyım.İsmim Sena bu arada. Yarışmacı arkadaşlara başarılar ehehe
Boy: 174 cm
Kilo: 69 kg
Hedef Kilo: Aslında ideal kilom 63 gibi fakat ben biraz daha zayıf olmak istiyorum. Şimdilik hedefim 58 kilo ama 63 olduğumda fiziğimi beğenirsem sanırım bitirebilirim.
Hepinizi öpüyorum.
Ölümüne spor yarışları yapıyoruz toparlarız biz o vücudu merak etmeÇok teşekkür ederim.
Aslında şöyle, maalesef antidepresan kullandığım ve kötü dönemlerden geçtiğim için bir anda çok fazla kilo almış bulundum. Bu da sağlık sorunlarıyla birlikte çatlaklar ve yağlı bir vücut getirdi.Kilom kötü görünmese de vücudum toparlamıyor bir türlü. Umarım hepimize istediğimiz fiziğe ulaşmak nasip olur bir an önce. Ve sağlıklı bir vücut tabii ki.
Merhaba canım hoşgeldin
Merak etme burda hep destek tam destek
1.sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazarsan sevinirim hemde genel işleyişi az çok görmüş olursun ☺☺
Ölümüne spor yarışları yapıyoruz toparlarız biz o vücudu merak etme
Hiç problem değil canimKızlar ben yeniyim ya çok geçmişi bilmediğimden kim kimdirde karıştırıyorum bazı yorumlarım olmamış olabilir. Zamanla öğrenip düzelticem diye Umuyorum. Yeni üye olmak biraz zormuş
Git ne aklım sende kalır uyuyamam geceleriYazmayı bi bırakırım görürsünüz
Canım daha bir tane zipim yok hava çok sıcak, bence ucundan kıyısından başla senKor
Korkmaz mı :) 8000 nedir ya bıraktım zıplmaıyorım
Ne güzel bı giris böyle,hoş geldinMerhaba kızlaaar, ay beni de aranıza alır mısınız hiçbir arkadaşım destek olmuyor ve tek diyet yapamıyor insan
Boyum 174 cm, şu an kilom 69 kg. 21 yaşındayım. Karantinada 4 kilo kadar verdim ama devam etmek istiyorummm hem birlikte sohbet de ederiz. Yeni şeyler öğrenirim. Gerçekten çok heyecanlıyım.İsmim Sena bu arada. Yarışmacı arkadaşlara başarılar ehehe
Boy: 174 cm
Kilo: 69 kg
Hedef Kilo: Aslında ideal kilom 63 gibi fakat ben biraz daha zayıf olmak istiyorum. Şimdilik hedefim 58 kilo ama 63 olduğumda fiziğimi beğenirsem sanırım bitirebilirim.
Hepinizi öpüyorum.
9000 mi,vuu bu rekoru kirmaliyim
Yeni gelenleri korkutmak gibi olmasın ama ya mezun oluyoruz ya ölüyoruzÖlümüne spor yarışları yapıyoruz toparlarız biz o vücudu merak etme
Yeni gelenleri korkutmak gibi olmasın ama ya mezun oluyoruz ya ölüyoruz
Hahaha koptum sultanım yaaHiç problem değil canim
Git ne aklım sende kalır uyuyamam geceleriuyuyamazsam da bir seyler yerim ortim bak gitme ha
Canım daha bir tane zipim yok hava çok sıcak, bence ucundan kıyısından başla sen
Ne güzel bı giris böyle,hoş geldin
9000 mi,vuu bu rekoru kirmaliyimama o gün bugün değil
Ceylansnn özledim balım nerdesin, dön tulayyyy
Yeni gelenleri korkutmak gibi olmasın ama ya mezun oluyoruz ya ölüyoruz
Sen sağol canım karakterin bizim ekibe çok uygun bende ısındım hemenHemen baktımmm, okudum ve kabul ediyorum.
Gece yediklerimi öbür konuya yazacağım. Kilo hedefim şimdilik %0,30 olsun da gözüm korktu :F inşallah daha fazla veririm.
Bir de bu Walk Challenge için attığımız adımları mı yazıyoruz o günlerde? Ben normal yürüyüşten ziyade evde Leslie yapıyorum daha çok çünkü bizim mahallede güzel yürüyüş alanı yok ama nasıl olur bilemedim kiii.
Yaa iyi ki bu takıma gelmişim hepinize çok ısındım şimdiden, sağolun.
Canım sag ol halim yok bnmde bugunCanım daha bir tane zipim yok hava çok sıcak, bence ucundan kıyısından başla sen
O zaman hafta da iki günde ağlama challenge yapıyoruz
Hah bak bı de bayiltiyoruzHahahah bayıldımmm. Tam aradığım ekip buu
Canım canım canimHahaha koptum sultanım yaa
Himm halı olmayanlar 3333 le başlıyorlar ve üç vakte kadar diledikleri kiloya ulaşıyorlarCanım sag ol halim yok bnmde bugun
O zaman hafta da iki günde ağlama challenge yapıyoruzgözyaşı en fazla olan kazanır
Bende güya erken yapacaktım. Daha başlayamadım. Bende başlıyorum spora yürü be ortim kim tutar seniverdiğin ödevi yapıyom ortim şimdiden 3 bin oldu 10 bine kadar devam@Cagrihilal1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?