Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hoşgeldin Cute Bean
Şuan bile boy ve kilon gayet orantılı ama tabi herkesin hedefi olan ve mutlu hissettiği kilo vardır. Kolaylıkla ulaşırsın umarım.

Çok teşekkür ederim.

Aslında şöyle, maalesef antidepresan kullandığım ve kötü dönemlerden geçtiğim için bir anda çok fazla kilo almış bulundum. Bu da sağlık sorunlarıyla birlikte çatlaklar ve yağlı bir vücut getirdi. Kilom kötü görünmese de vücudum toparlamıyor bir türlü. Umarım hepimize istediğimiz fiziğe ulaşmak nasip olur bir an önce. Ve sağlıklı bir vücut tabii ki.

Merhaba canım hoşgeldin
Merak etme burda hep destek tam destek
1.sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazarsan sevinirim hemde genel işleyişi az çok görmüş olursun

Ölümüne spor yarışları yapıyoruz toparlarız biz o vücudu merak etme

Merhaba canım hoşgeldin
Merak etme burda hep destek tam destek
1.sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazarsan sevinirim hemde genel işleyişi az çok görmüş olursun ☺☺

Hemen baktımmm, okudum ve kabul ediyorum.

Gece yediklerimi öbür konuya yazacağım. Kilo hedefim şimdilik %0,30 olsun da gözüm korktu :F inşallah daha fazla veririm.

Bir de bu Walk Challenge için attığımız adımları mı yazıyoruz o günlerde? Ben normal yürüyüşten ziyade evde Leslie yapıyorum daha çok çünkü bizim mahallede güzel yürüyüş alanı yok ama nasıl olur bilemedim kiii.

Yaa iyi ki bu takıma gelmişim hepinize çok ısındım şimdiden, sağolun.

Kızlar ben yeniyim ya çok geçmişi bilmediğimden kim kimdirde karıştırıyorum bazı yorumlarım olmamış olabilir. Zamanla öğrenip düzelticem diye Umuyorum. Yeni üye olmak biraz zormuş
Hiç problem değil canim
Yazmayı bi bırakırım görürsünüz
Git ne aklım sende kalır uyuyamam geceleriuyuyamazsam da bir seyler yerim ortim bak gitme ha
Kor
Korkmaz mı :) 8000 nedir ya bıraktım zıplmaıyorım
Canım daha bir tane zipim yok hava çok sıcak, bence ucundan kıyısından başla sen
Ne güzel bı giris böyle,hoş geldin
@dennisgo ile kapıştığımız hafta 9 bin yapmıştı ama akıl karı değildi bizim kapışmamız siz yapmayın 6 binden sonrası sıkıntı.

sahi @dennisgo nerelerdesin? Özlendin
9000 mi,vuu bu rekoru kirmaliyimama o gün bugün değil
Ordada bi 25-30 bin arası Ceylansnn rekor kırıyor
Şu günlerde pek olmasa da
Ceylansnn özledim balım nerdesin, dön tulayyyy
Yeni gelenleri korkutmak gibi olmasın ama ya mezun oluyoruz ya ölüyoruz

Cherry Mom Tempus canlarım cuma yine iş başvurusu için izmirin bir ucuna gittim. Ordan izmirin diğer ucuna teyzeme gittim gece yarısına kadar dışardaydı kuzenlerle dün akşam teyzemden eve geldim bugün pikniğe gittik yarında yeğenimi hastaneye götürücem son günler çok yoruluyorum keşke işe başlasam da rahatlasam azıcık ondan pek sesim çıkmıyor. Leyl-i-fer tatlım adım atmayı seviyorum biliyorsun yine 30 binleri görürüm inşallah

Hahaha koptum sultanım yaa

Sen sağol canım karakterin bizim ekibe çok uygun bende ısındım hemen
Walk Challengelarda Leslie de kabul dediğin gibi herkesin müsait alanı olmuyor

Hahahah bayıldımmm. Tam aradığım ekip buu
Hah bak bı de bayiltiyoruz tam aradigimiz uyesin bence sen de
Hahaha koptum sultanım yaa
Canım canım canim
Canım sag ol halim yok bnmde bugun
Himm halı olmayanlar 3333 le başlıyorlar ve üç vakte kadar diledikleri kiloya ulaşıyorlar
O zaman hafta da iki günde ağlama challenge yapıyoruz gözyaşı en fazla olan kazanır
Ama senin mesajları okuyan insanda ağlayacak hal kalmıyor ki gülmekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…