- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #361.601
AglayacagimizdaHah bak bı de bayiltiyoruztam aradigimiz uyesin bence sen de
Canım canım canim
Himm halı olmayanlar 3333 le başlıyorlar ve üç vakte kadar diledikleri kiloya ulaşıyorlar
Ama senin mesajları okuyan insanda ağlayacak hal kalmıyor ki gülmekten
E hoşgeldin o zaman, başarılarHemen baktımmm, okudum ve kabul ediyorum.
Gece yediklerimi öbür konuya yazacağım. Kilo hedefim şimdilik %0,30 olsun da gözüm korktu :F inşallah daha fazla veririm.
Bir de bu Walk Challenge için attığımız adımları mı yazıyoruz o günlerde? Ben normal yürüyüşten ziyade evde Leslie yapıyorum daha çok çünkü bizim mahallede güzel yürüyüş alanı yok ama nasıl olur bilemedim kiii.
Yaa iyi ki bu takıma gelmişim hepinize çok ısındım şimdiden, sağolun.
O zman ben 1111 başlayayım bir vakte kadar ulaşayım ne dersin canımHimm halı olmayanlar 3333 le başlıyorlar ve üç vakte kadar diledikleri kiloya ulaşıyorlar
Bunu duymuştum o zman benim iskelet olmam lazım :)O zaman hafta da iki günde ağlama challenge yapıyoruzgözyaşı en fazla olan kazanır
Kız başlasaydın şimdiye 10 bin olmuştu sen daha pazarliktasinO zman ben 1111 başlayayım bir vakte kadar ulaşayım ne dersin canım
görev tamamBende güya erken yapacaktım. Daha başlayamadım. Bende başlıyorum spora yürü be ortim kim tutar seni
Tesekkur ederim canimSizde goşgeldiniz canım. İnş ulaşır ve bitiririz bu işi artık. Senin hedefe kaç kilo var?
Ben gecen hafta almistim, yarin da alayim mi yeni?
Sorma canimmm vallla tam alintiliyorum, sona yaklasiyorum hoopp bisey cikiyor cvp veremiyorum. Yetisemiyorum hizinizacgdmk canım nerelerdesin?
O zman ben 1111 başlayayım bir vakte kadar ulaşayım ne dersin canım
Ben senin arkandayim merak etmegörev tamam
zıp yarışmasına da sondan katılmayı planlıyorum
Ben ona da gülüyorum ama
Vuhuuuu çok hizlisin yav dur daha diyet karpuzu kesiciiizzzzO zman ben 1111 başlayayım bir vakte kadar ulaşayım ne dersin canım
Oy guzumm kimler ağlattı seniBunu duymuştum o zman benim iskelet olmam lazım :)
En sevdiğim yarışmacı tipigörev tamam
zıp yarışmasına da sondan katılmayı planlıyorum
Ya aslı yeni derken seni geçecek çabuk gelTesekkur ederim canim
10 kilo versem yetecek
Sorma canimmm vallla tam alintiliyorum, sona yaklasiyorum hoopp bisey cikiyor cvp veremiyorum. Yetisemiyorum hiziniza
Aslimmm cok iyiydi bu
EvetHimmm ne detoksuymus o bakım,bizden habersiz ne yiyip ne iciyon
Amaç atlatmamak zaten
Ben bu kısmı kaçırmışım sizSaskinAnne de mi ogretmen?
Benim de canım çok istiyor hele de çayın yanına, çay içmeyi bıraktım.canim yine de istiyorsa oruç olduğunu düşün diyorum,iftar sofrasi hazırlarken nasıl dayaniyorsak
Asli beni cok sasirtti, meger benim cagirmami bekliyormusYa aslı yeni derken seni geçecek çabuk gel
Kız başlasaydın şimdiye 10 bin olmuştu sen daha pazarliktasinama sıkıntı yok bende daha baslamadım
Hiç problem değil canim
Git ne aklım sende kalır uyuyamam geceleriuyuyamazsam da bir seyler yerim ortim bak gitme ha
Canım daha bir tane zipim yok hava çok sıcak, bence ucundan kıyısından başla sen
Ne güzel bı giris böyle,hoş geldin
9000 mi,vuu bu rekoru kirmaliyimama o gün bugün değil
@Ceylansnn özledim balım nerdesin, dön tulayyyy
Yeni gelenleri korkutmak gibi olmasın ama ya mezun oluyoruz ya ölüyoruz
Ayyy bu baya rekabet görür bak yeni üyeler arasındaO zaman hafta da iki günde ağlama challenge yapıyoruzgözyaşı en fazla olan kazanır
Gözüm kesmedi 3333 ne yapayımTesekkur ederim canim
10 kilo versem yetecek
Sorma canimmm vallla tam alintiliyorum, sona yaklasiyorum hoopp bisey cikiyor cvp veremiyorum. Yetisemiyorum hiziniza
Aslimmm cok iyiydi bu
Senin yüzünü kara çıkarmayalım diye uğraşıyorum hem sana söz verdimAsli beni cok sasirtti, meger benim cagirmami bekliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?