- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #361.921
Halinin üzerinde tartılaydım keşkeCherry Mom kaptanım hilali bir katakulliye getirip mezun mu etsek netsek titanik gibi batırdı bizi bu hafta :d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Halinin üzerinde tartılaydım keşkeCherry Mom kaptanım hilali bir katakulliye getirip mezun mu etsek netsek titanik gibi batırdı bizi bu hafta :d
Ayrıca daha pazartesi iyi geçinin benimle +7 gelirim cumaya o zaman batarız hep beraberCherry Mom kaptanım hilali bir katakulliye getirip mezun mu etsek netsek titanik gibi batırdı bizi bu hafta :d
Süpersin bakalım kim kimi geçcek gün sonundaaben söylemişimdir decathlondan aldım çok memnunumm
Biraz dikkatle rahat halledersin canım haydi bakalım cuma güzel bir rakam gelsin inşallah67.7 +100 geldim@pawlover
cok tesekurler kaptanimGünaydın canım birşey ödem yaptı demek sıkıntı değil iiy yürümeler🖐
super
Alt bacak 63Saskın cım öiçülerin şöylemi
Göğüs 115, bel 110, basen 115,üst bacak 63,kol 37
Alt bacak kaç,
Karıştı biraz
Resim benimdeİyi misin canım?
Türkçe,senin?
Tabi ki canımburdan selam vermek icin gittiğini de söyleyebilirsin
Tamam kaptanim
yaparsın sen
anlam veremedim muhtemelen spordandir canim
Cherry Mom bu çok iyi fikir
Merhabalar
Ancak girebildim işlerimi bitirdim eşim canım eşim biricik eşim aşure istedibu akşama büyük sınav var bende
Evet canım 1.sayfadaki kurallarımızda varPazarteside mi tarti bildirimi
Alt bacak 63
Basen 110
Bel 100
Göğüs 115
Kol 37
Üst bacak 115
Ayyy ben Antalya'ya gitcem nasıl dyanacağım oralaraBizim takıp sıcaktan eridi herhaldeeiyki sabah gaza gelip dışarı çıkıp biraz adım atmışım. Şimdi yine kıpırdayamayan hale büründüm. Ama sevindirici haber biraz havalar soğucakmış.
Geldiğin de 65din değil mi canım iyi benceArkadaslar kusura bakmayin kizlar bugun cok yogunum. 64.8 kilom
Sağolasın cnm iyiyim.İyi misin canım?
Türkçe,senin?
Tabi ki canımburdan selam vermek icin gittiğini de söyleyebilirsin
Tamam kaptanim
yaparsın sen
anlam veremedim muhtemelen spordandir canim
Cherry Mom bu çok iyi fikir
Yarışma bildirimlerini ( zıp ve walk ) 23.00 de yapalım en son aynen yaz geldi mayıştık yürüyüp zıplanmıyor