• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

öfff ben de senden Cherry Mom Cherry Mom çocukla etkinlik olsun diye biraz toprağa dokunsun diye balkonda saksılara falan ektik ama ben bakamıyorum hep eşim suladı. Kendimi bir şeye bağlayıp bakım üstlenemiyorum, sevmiyorum yaa... Annem de deli gibi çiçek yapar balkonu çiçek bahçesi gibidir herkes bayılır ama hiç çekmemişim.🙈😃
Geçen gün Esra sana Skulent ayırdım dedi. Neyse kırmayayım diye aldım bi heveslendim küçük bir şey diye ama yine aynıyım değişen bir şeyyok. Allahtan fazla su istemiyor. 10gün sulamadığım oldu.🙈 unutuyorum!🙈
Al benden de o kadar bizim balkona bahçe gibi ama bir tane orkide var Bi ona kıyamıyorum ona da doğru düzgün bakamıyorum bide aleo vera var bana ait

Allah herkese hayırlı eş, iş, evlat bir de 38 beden nasip etsin 😂
canım sıkkın diye alışveriş yaptım 1 senedir etek almıyordum bi cesaret 38 beden aldım ve oldu. Allah ım nasıl sevdim nasıl güzel pek tatlı pek mülayim😍
En son 38 bedeni giyeli 9 yıl oldu 😱😱😱
Yine 38 bedene kitlendim ama o bedende karnıma bir bebek daha istiyorum Allah nasip ederse
Güle güle giy eteğini ❤❤❤

Ne hallere düştüm ya önceden kaçamak hayali kurardık eksi gelirsek diye. Şimdi cuma olsada bi karnım doysa diyorum. Sebze yemeğini yanında 1 dilim ekmekle yemeyede raziyim.
Yavrimu çorba yerine 1 dilim ekmek yesen olmaz mı yine de? Benim haftalardır hayalim çiğ köfteydi biliyorsunuz... Ama o kadar kaloriliymiş ki lahmacun yemeye karar verdim. Annişe yaptırıcam hem de. Hamuru incecik olacak. Çiğköftede bulgur, salça, nar ekşisi, yağ derken kalorisi arşa çıkıyor. Şok oldum. 🥺🥺 Ama seninki çok makul bir hayal cınım. 🤗

Yavrimu çorba yerine 1 dilim ekmek yesen olmaz mı yine de? Benim haftalardır hayalim çiğ köfteydi biliyorsunuz... Ama o kadar kaloriliymiş ki lahmacun yemeye karar verdim. Annişe yaptırıcam hem de. Hamuru incecik olacak. Çiğköftede bulgur, salça, nar ekşisi, yağ derken kalorisi arşa çıkıyor. Şok oldum. 🥺🥺 Ama seninki çok makul bir hayal cınım. 🤗
Yazmayada korkuyorum ama çiğ köfte bu ya 2 sıkım yesen nefsini körlesen olmaz mı. 2 yada 3 sıkımı sanırım 1 degişim yapmıyor mıydu diyetisyenimiz daha güzel aydınlatır ama. O kadar göz korkutcak bir şey değil bence ya. Evde kendin yapsan ki yapmasıda çok kolay. Lavasa sarmasan bile marulla 3 tane yesen olur sana öğle yemeği yanında bol salatanı yersin yada 1 kase yogurdunu birde kara bulgurdan yaparsın olmaz mı. Canın çok çekerse ve tutarsan başka şeyden patlamasın sonra.

Yazmayada korkuyorum ama çiğ köfte bu ya 2 sıkım yesen nefsini körlesen olmaz mı. 2 yada 3 sıkımı sanırım 1 degişim yapmıyor mıydu diyetisyenimiz daha güzel aydınlatır ama. O kadar göz korkutcak bir şey değil bence ya. Evde kendin yapsan ki yapmasıda çok kolay. Lavasa sarmasan bile marulla 3 tane yesen olur sana öğle yemeği yanında bol salatanı yersin yada 1 kase yogurdunu birde kara bulgurdan yaparsın olmaz mı. Canın çok çekerse ve tutarsan başka şeyden patlamasın sonra.
Ben hazır alacaktım. Hiç yapmıyoruz biz evde çünkü. Acaba hangisi daha sağlıklıdır? Çiğ köfte vs lahmacun. Oylarınızı bekliyorum. 😂

8 Temmuz

Sabah: 1 bardak kefir smoothie + 2 dilim peynir + yeşillik
Ara: 1 fincan beyaz çay
Öğle: 2 dilim karpuz + 2 dilim peynir
Akşam: 1 kase yoğurt +4 kuru köfte + yeşil salata

@EceZ rica etti menüsünü ben ekliyorum Cherry Mom Cherry Mom

Kefir sommotinin icinde ne var canim hep goruyorum merak ediyorum. Bende sonlara dogru mix and go alip sebze puresi yapayim diyorum
Herkese iyi aksamlar

menum
10:30
mantarli yumurta,10 zeytin,peynir,4-5 parca karpuz
14:30 lor peynir,yarim bardak süt
17:30 2 kasik pirinc pilavi,4-5 kasik taze fasulye, 1 kasik yogurtlu kabak, 1 kucuk kase bat

3 litre su,spor yok Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam
Guzel menu olmus canim ama o bal aksam olan?

Ben hazır alacaktım. Hiç yapmıyoruz biz evde çünkü. Acaba hangisi daha sağlıklıdır? Çiğ köfte vs lahmacun. Oylarınızı bekliyorum. 😂
Laacum tabiki bencede ama cig kofte canin cok cektiyse cokta cıs bişi değil bence ama ev yapımı dışardakine neler konuyor neler kimbilir. Evde blendırla yapabilirsin videoları var youtube da bende öyle yapıyprum yoksa bakma yoğurabildiğimden değil. Şalça soğan esmer bulgur sarımsak pulbiber isor başka baharatlar fln bitti eşim akrabalar fln herkes bayılıyor çok çok kolay oluyor yani canın çekince yenebilcek bişi bence

Back
X