• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

İyiyim canımm sen nasılsın? Bugün ben de zıp yapamadım dün gece her yer açık uyumuştum çok esmiş çok üşüdüm 5 gibi kalktım donmuşum kırgınım biraz. Bölgeseli de video serisi yapıyorum da bozmayayım diye yaptım zorla 😄

Gece ki fırtına neydi öyle!🙈 Ben de cam açık uyudum yorgunluktan ve sersemlikte kalkıp camı kapatamadım fırtınanın ortasında üstüm açık uyumuşum. Sabaha karşı eşim kalkıp kapattı camı ama sabah benim de karnım ağrıyordu, boğazım acıyordu hafiften.🙈 Yarın yapalım mutlaka zıplarımızı.😊 senden güç alıyorum resmen bak!😃

Gece ki fırtına neydi öyle!🙈 Ben de cam açık uyudum yorgunluktan ve sersemlikte kalkıp camı kapatamadım fırtınanın ortasında üstüm açık uyumuşum. Sabaha karşı eşim kalkıp kapattı camı ama sabah benim de karnım ağrıyordu, boğazım acıyordu hafiften.🙈 Yarın yapalım mutlaka zıplarımızı.😊 senden güç alıyorum resmen bak!😃
Baya iyi esmiş sabah bi kalktım salonun tül perde sonuna kadar açılmış kağıtlar dağılmış salonun orta yere güzel dağıtmış evi 😄 anlaştık o halde yarın kaldığımız yerden devam 🤩 şimdi müsaitsen zıp saatine 1 saat var kalk zıplayalım biz de katılmış oluruz 😍

Kahvaltı
2 yumurta, 1 ortaboy kabak, 1 yk zeytin yağı ile mücver gibi bişey
5 zeytin
3 ceviz

Ara
5 çiğ badem Adaçayı

Ara
1 avuç yer fıstığı

Akşam
2 kase sebze çorbası
Salata

3 lt su Cherry Mom Cherry Mom ortabahar ortabahar

2 saat yürüyüş
1 saat bölgesel
30 dk. Leslie 😢😢😢😢😢 çok açım çok
aç uyuma ortim ya şekerin düşer yarın da çok kalori alabilirsin.. açlığını bastıracak sular içebilirsin.. keşke 3 lt suyun içine kabuk tarçın atsaydın.. şimdi de ılık limonlu su içebilirsin.. bilmiyorum yani açlık hissini gider de uyu. 3 veya 4 yk yoğurt da yiyebilirsin

aç uyuma ortim ya şekerin düşer yarın da çok kalori alabilirsin.. açlığını bastıracak sular içebilirsin.. keşke 3 lt suyun içine kabuk tarçın atsaydın.. şimdi de ılık limonlu su içebilirsin.. bilmiyorum yani açlık hissini gider de uyu. 3 veya 4 yk yoğurt da yiyebilirsin
Detoks suyu içiyorum zaten ortim tarçınlı falan. Rezene adaçayı maydanoz suyu yeşilçay kirazsapi hepsini deniyorum

Canım bahsettiğin çaya baktım da bu mu ? Uyku mu yaptı nasıl etki ettti ?
Bende de regliyr bağlı migren var ve migren hapları yüüzünden 1 ayı geçti regli gecikti :KK43: maalesef bende de ilaçsız ve haatta serumsuz migren geçmiyor
Bu regl getirmek için değil kaptan ağrıyı fln hafif atlatmak için çok uykumu getirdi bgn öğlen baya baya uyumusum. Ağrı içinde işe yarıyor gbydı ama akşam kaslarım gevşesin diye yürüyüşe çıktım çokk esiyordu. Gazım oldu o da ağrım yoktu ki gazla berbaer ağrı yaptı. Hala daha gaz ağrım var kıvranıyorum. Ağrı kesici aldım dayanamadım ama geçmedi gaz olduğu için sanırım. Bir dahaki aya tekrar denicem aöa bu sefer aıcak evimden ve bahteniyenin altından çıkmıcam.bu sıcak günde öğlen bile bahtaniyeyle uyudum.
O cipsi koklar yemez 🙈🙈🙈 çiğ köfte yerine de marula marul sarar ye 😂😂
Vavvvv azme bakk. Hayran kaldımmm 💪💪

Dengem bozuldu bu hafta çok stresliyim. 😢
çok yüklenme kendine ortim.. insan bir şeyi çok dert ettiğinde yaşadığı başka bir olumsuzluk ben ne kadar gereksiz şeylere üzülüyormuşum dedirttiriyor.. bunu demeden kilolarımızın çok büyük problem olmadığını fark etmemiz gerek
hem stres de metabolizmayı etkiliyor kimisine kilo verdiriyo kimisine aldırıyo ilginç bi durum

Islerimibitirdim ❤❤❤
Aslında yazılanları okuyorum ama kimseyi tanımadığım için konuşulanların çoğunu anlamıyorum 🤭 o yuzdén yorum yapamıyorum
O listeyi bile yeni anladım
Orti yazılıyor kim kimin ortisimesela
Geven gün tarti konusu geçti okudum okudum çözemedim araya da girmedim 😂😂😂
Herkes birbirini izin zamandır tanıyınca yeni yeni alışmaya çalışıyorum
Dun çok hastaydım o yüzden dikkatsiz okumuşum sanırım 🤭😘
Bende ayni durumdayım bazi mesajları anlamiyorumda :KK47:

Back
X