- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.201
Dondurma gömdüm benSelam dostlarım, nasılsınız?pacman buralarda değil sanmayın, her şeye vakıfım. Yarın tartı günü!! Ne durumdasınız bakalım? Cumadan sonra benim gibi lahmacunları gömdünüz mü?
olsun canım benım bu cumaya kadar bende yogunum tabı senın kadar olamaz ama. cumadan sonra bol bol konusur bırde spor kapıması yaparız nedersınİnşallah suskuncuğum ♥ Şimdilik resmileştirmiyorum ama hedefi 55’e çektim gibi.Yolum bir miktar uzadı kısaca.
Ay hadi inşallah! ♥ Vallahi o kadar stresliyim ki cuma geçse de kurtulsam diyorum resmen. Sıcakta ders çalışmak çok zor. Seni de çok tebrik ediyorum şimdiden.
Hahahahahahaha bir şey söyleyeyim mi... Ben mezun olacak kiloya gelsem de korkudan yiyemem gibi geliyor artık.Yavaştan yüzüm falan da küçülmeye başladı. Hoplaya zıplaya dolanıyorum etrafta. Elimden kayıp gitmesine dayanamam. Ha arada kaçamak gününe denk getirirsek mükemmel şeyler yeriz, o ayrı. ♥
YaaO kadar az konuşabildim ki sizlerle. Enerjilerimizi paylaşamadık bile. Ben de hepinizi çok sevdim. Zaten bu takımda aksi düşünülemez. Cuma günü bol bol konuşacağız inşallah. ♥
valla ben bişi gommedim yaaa kamak yok tabi bence yokSelam dostlarım, nasılsınız?pacman buralarda değil sanmayın, her şeye vakıfım. Yarın tartı günü!! Ne durumdasınız bakalım? Cumadan sonra benim gibi lahmacunları gömdünüz mü?
Bana yaramıyor inşallah sen faydasını görürsünBu arada yarın diyetisyenimle ketojenik beslenmeye başlayacağım. 2 hafta sürecek bir programa dahil oldum. Özellikle 4. Günden sonra yağ yakımı başlıyormuş. Ancak katı kuralları olan bir diyet. Süt-yoğurt yok bu hafta. Karbonhidrat yok, meyve yok, baklagil yok! Bakalım nasıl geçecek bu hafta. 2 hafta çok iyi sıkacağım kendimi. Sonraki 2 hafta mübarek 2 hafta zaten ayın o kısmı ben aslında yokum
Neyse ki geçen hafta ortaktık.Dondurma gömdüm ben
Menünü yazdıysan bakarım birazdan var mı yok mu?valla ben bişi gommedim yaaa kamak yok tabi bence yok
Tabii ki! Neden olmasın, çok güzel olur hem deolsun canım benım bu cumaya kadar bende yogunum tabı senın kadar olamaz ama. cumadan sonra bol bol konusur bırde spor kapıması yaparız nedersın
Selam canım çok teşekkürlerKabul ederseniz ve pav anlatırsa ben olabilirim hem bağlılığı im artar ne dersinixCherry Mom pawlover
Normalde işte bi meyve kadar yiyodum bu sefer biraz daha fazla yedimNeyse ki geçen hafta ortaktık.Porsiyonuna dikkat ettiysen bi şey olmaz demek isterdim ama yarın göreceğiz bunu.
Menünü yazdıysan bakarım birazdan var mı yok mu?
Yarın göreceğizNormalde işte bi meyve kadar yiyodum bu sefer biraz daha fazla yedim
menümü yazdım valla bak bugun meyve bile yemedim. Temzi kılcıksız bir menuydu bence cokta doyurucuydu. bu hafta bomba gb gelıcem. Cok spor yapamıyorum ama olsun ıns bomba gb olcak.Neyse ki geçen hafta ortaktık.Porsiyonuna dikkat ettiysen bi şey olmaz demek isterdim ama yarın göreceğiz bunu.
Menünü yazdıysan bakarım birazdan var mı yok mu?
Kitapligimin olduğu odam nemli olmadığından ya da benim kitaplığı bi i dirmem gerekiyorHahaha bazı sitelerde kitap böceği de demişler kitapları çok seviyor diye entelektüel böcek demişlerYine de hiç sempatik değil Kitaplara içim acıdı inan... Bunca yılın emeği, birikimi vardı ama en azından babamda diye düşünerek rahatlıyorum napiim
Yaaa yerim,nasıl da duygusalAh Esra’cım elimde olsa.Kızım da etkilenecek diye korktum ben ağlayınca ama benden daha cesaretli çıktı bu konuda. Ben ağlarken babasına; bir şeyler yapmalıyım o benim annem! derken duydum
Fiziksel olarak fark ettikçe daha da azmediyor insan değil miİnşallah suskuncuğum ♥ Şimdilik resmileştirmiyorum ama hedefi 55’e çektim gibi.Yolum bir miktar uzadı kısaca.
Ay hadi inşallah! ♥ Vallahi o kadar stresliyim ki cuma geçse de kurtulsam diyorum resmen. Sıcakta ders çalışmak çok zor. Seni de çok tebrik ediyorum şimdiden.
Hahahahahahaha bir şey söyleyeyim mi... Ben mezun olacak kiloya gelsem de korkudan yiyemem gibi geliyor artık.Yavaştan yüzüm falan da küçülmeye başladı. Hoplaya zıplaya dolanıyorum etrafta. Elimden kayıp gitmesine dayanamam. Ha arada kaçamak gününe denk getirirsek mükemmel şeyler yeriz, o ayrı. ♥
YaaO kadar az konuşabildim ki sizlerle. Enerjilerimizi paylaşamadık bile. Ben de hepinizi çok sevdim. Zaten bu takımda aksi düşünülemez. Cuma günü bol bol konuşacağız inşallah. ♥
Ya ben hiçbir sey gommedim ama tartı üzdü beni, gün gün yüz gr gidiyordu 700-800 kalori açığı olursturuyordum ama simdi diretiyorSelam dostlarım, nasılsınız?pacman buralarda değil sanmayın, her şeye vakıfım. Yarın tartı günü!! Ne durumdasınız bakalım? Cumadan sonra benim gibi lahmacunları gömdünüz mü?
Hee ben mezun olana kadar sen bi daha kilo alır gelirsin sonra beraber mezun oluruz.
Aynen öyle kaptanım sizin de mezuniyetinize az kaldı diyetten çıkınca bir anda saldırmamak için kendimi dizginlemek için yapıyorum ben şu anda
Hanımeli ve ben mezun oluyoruz sanırım C Cagrihilal1 de seneye katılır artık aramıza
Canım mesajını şimdi gördüm bizim bir hatamız olmadı sana karşı değil mi bazen sonrasını düşünemeyip konuşup yazabiliyoruz bizden kaynaklı birşey olduysa lütfen kusurumuza bakma
ne kadar zamandır dıyet yapıyosun. ben hıc aclık hısetmıyorum. acaba ben mı cok yıyorum dıyorum ama gozumede cok gelmıyor.Misafir vardı akşam, lokumlar tatlılar havada uçtu ama ben yemedim,bı eriye çayımı içtim uslu usluacım ya sürekli aklımdan bir şeyler yemek geçiyor misafirler gitsin yatacağım hemen
A Asya2600 bu hafta yaparken sana özelden atarım önden anlatırımSelam canım çok teşekkürler ♥olur tabi niye olmasın ama kısa zamanda hedefine ulaşırsın sen sonrada biizmle kalabilecek misin? :)
pawlover da bahseder zaten
Cuma hedef tablosu
pazartesi kontrol tartısı rakamları
Yarışma sonuçlarının açıklanması kendisinde ☺ bu geçiciydi diğer kaptan yardımcımızbirsevgi tatilden dönünce yine devam edecek
Basarimin sırrı liste aşkıHakket hilal o ne yahu. Ben telefonla knusurken bile onun kadar yuruyorum hadı telefonda konusmasam evde yatsam tum gun wc ye gıt mutfaga gıt su ıc derken ondan fazla adım atılıyor. basarının sırrı nedır acaba
Ben yardımcı olmam sen kaptan ol ben yardımcın olurum dersen bir düşünürümKızlar var mı kaptan yardımcılığına aday arkadaşımız
Listeleri yapabilecek ve ekibi yönlendirmede bana destek olabilecek ☺☺
Ama Sonuncu olarak mıBasarimin sırrı liste aşkıilla görüneceğim o listede
18 mayıstan berine kadar zamandır dıyet yapıyosun. ben hıc aclık hısetmıyorum. acaba ben mı cok yıyorum dıyorum ama gozumede cok gelmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?