Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

olsun canım benım bu cumaya kadar bende yogunum tabı senın kadar olamaz ama. cumadan sonra bol bol konusur bırde spor kapıması yaparız nedersın

Bana yaramıyor inşallah sen faydasını görürsün

Kabul ederseniz ve pav anlatırsa ben olabilirim hem bağlılığı im artar ne dersinix Cherry Mom pawlover
Selam canım çok teşekkürler olur tabi niye olmasın ama kısa zamanda hedefine ulaşırsın sen sonrada biizmle kalabilecek misin? :)
pawlover da bahseder zaten
Cuma hedef tablosu
pazartesi kontrol tartısı rakamları
Yarışma sonuçlarının açıklanması kendisinde bu geçiciydi diğer kaptan yardımcımız birsevgi tatilden dönünce yine devam edecek

Neyse ki geçen hafta ortaktık. Porsiyonuna dikkat ettiysen bi şey olmaz demek isterdim ama yarın göreceğiz bunu.

Menünü yazdıysan bakarım birazdan var mı yok mu?
menümü yazdım valla bak bugun meyve bile yemedim. Temzi kılcıksız bir menuydu bence cokta doyurucuydu. bu hafta bomba gb gelıcem. Cok spor yapamıyorum ama olsun ıns bomba gb olcak.

Kitapligimin olduğu odam nemli olmadığından ya da benim kitaplığı bi i dirmem gerekiyor
Hah babandaysa iyi bari, ulasman kolay olur,ben tamamen elden çıkardın diye üzülmüştüm,kitap hassas noktam
Ah Esra’cım elimde olsa. Kızım da etkilenecek diye korktum ben ağlayınca ama benden daha cesaretli çıktı bu konuda. Ben ağlarken babasına; bir şeyler yapmalıyım o benim annem! derken duydum
Yaaa yerim,nasıl da duygusalrabbim hayırlı evlat eylesin
Fiziksel olarak fark ettikçe daha da azmediyor insan değil mi hedefini çekmeme de çok sevindim, hem alma payı olur hem de vücut alışır o kiloya i sallah
Selam dostlarım, nasılsınız? pacman buralarda değil sanmayın, her şeye vakıfım. Yarın tartı günü!! Ne durumdasınız bakalım? Cumadan sonra benim gibi lahmacunları gömdünüz mü?
Ya ben hiçbir sey gommedim ama tartı üzdü beni, gün gün yüz gr gidiyordu 700-800 kalori açığı olursturuyordum ama simdi diretiyor

Misafir vardı akşam, lokumlar tatlılar havada uçtu ama ben yemedim,bı eriye çayımı içtim uslu uslu acım ya sürekli aklımdan bir şeyler yemek geçiyor misafirler gitsin yatacağım hemen

Hee ben mezun olana kadar sen bi daha kilo alır gelirsin sonra beraber mezun oluruz.

Misafir vardı akşam, lokumlar tatlılar havada uçtu ama ben yemedim,bı eriye çayımı içtim uslu uslu acım ya sürekli aklımdan bir şeyler yemek geçiyor misafirler gitsin yatacağım hemen
ne kadar zamandır dıyet yapıyosun. ben hıc aclık hısetmıyorum. acaba ben mı cok yıyorum dıyorum ama gozumede cok gelmıyor.

A Asya2600 bu hafta yaparken sana özelden atarım önden anlatırım

Hakket hilal o ne yahu. Ben telefonla knusurken bile onun kadar yuruyorum hadı telefonda konusmasam evde yatsam tum gun wc ye gıt mutfaga gıt su ıc derken ondan fazla adım atılıyor. basarının sırrı nedır acaba
Basarimin sırrı liste aşkı illa görüneceğim o listede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…