Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ayyy geçen bende öldürdüm bu böcekten cok kotü şimdi ilaçlatırıcaz evi. ben korkmam böcekten ama insan ne olursa olsun bir huylanıyorr.

200 yumurtayı duyunca insan tedirgin oluyor sanki talan edicekler gibi

oo bugun 6 takım ıcın bıldırı gelmıs gıttım baktım 9. takım ıcın bıldırım geldıgınde ortalık baya karısmıs ısteıyor musunuz emın mısınız dıye sormus. 6. takımda herhalde bgn baya yogun oldu. KAptan bız ıstemıyoruz galiba dimi? bizde masallah baya uye var sankı

Kızlar kolay gelsin herkese evde değilim yine telden yazıyorum sıvı diyetim güzel gidiyor yarın inşallah ucundan 53 leri yakalayacağım şimdi dışarı çıkıyorum market alışverişi için o ara yürürüm dönüşte de menümü eklerim zaten her yerim sıvı oldu

Anam dur daha yeni bir sürü kişi geldi zaten zor alışıyoruz hazır kaptanımız sakinledi hatırlatma şimdi

evetttttt al bendede o kadar ben ayda birken şiş şiş geziyorum patlıcak gb hisediyorum sen 4 ay offf cok zorr çok çok geçmiş olsun canım ya
4 ay yumurtlama olmadı hormon ilacı kullandım 2 ay kadar kanamam devam etti ama öyle böyle değil hasta bezini 1 saatte değiştirecek kadar

Ay bildim bildim wc de görmüştüm ama ben kitapligimin civarında denk gelmedim hic, kitaplarla alakası olmayabilir canım ya kitaplarına çok üzüldüm
2 günde 500 gr gitti
Meğerse ovulasyon ne önemliymiş 4 aydır canıma okudu
Muhteşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…