- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #363.161
Hakket hilal o ne yahu. Ben telefonla knusurken bile onun kadar yuruyorum hadı telefonda konusmasam evde yatsam tum gun wc ye gıt mutfaga gıt su ıc derken ondan fazla adım atılıyor. basarının sırrı nedır acabaNe çok yurumusum ya
ayyy geçen bende öldürdüm bu böcekten cok kotü şimdi ilaçlatırıcaz evi. ben korkmam böcekten ama insan ne olursa olsun bir huylanıyorr.Google a gümüş böceği yazarsan göreceksin allahım fotoğrafına bile bakamıyorum. Küçük ama hızlı kaçan bir böcek cinsi. Ben de kitaplarını çize çize not yaza çize okuyan ve hatta arada bir eline alıp yeniden bakmayı seven biriyim ama bu durumda tahammülüm kalmaz.Ev kitap doluydu 3 valiz tıka basa dolu kitap çıkardım evden. Sayılı kitabım kaldı şu an tek tük.
200 yumurtayı duyunca insan tedirgin oluyor sanki talan edicekler gibiAynı ben
Evde boek görüp gece 1 de temizlik yaptığını da bilirim eb döküp böcek aramisligimgece uykudan uyanıp dolaplara baktigim olmuştur
Kelebek gördüm diye ev ilaclatmistim
Çok korkarım çoğalıp evi talan edecekler gibi geliyor sanirim
evetttttt al bendede o kadar ben ayda birken şiş şiş geziyorum patlıcak gb hisediyorum sen 4 ay offf cok zorr çok çok geçmiş olsun canım ya2 günde 500 gr gitti
Meğerse ovulasyon ne önemliymiş 4 aydır canıma okudu
Anam dur daha yeni bir sürü kişi geldi zaten zor alışıyoruz hazır kaptanımız sakinledi hatırlatma şimdioo bugun 6 takım ıcın bıldırı gelmıs gıttım baktım 9. takım ıcın bıldırım geldıgınde ortalık baya karısmıs ısteıyor musunuz emın mısınız dıye sormus. 6. takımda herhalde bgn baya yogun oldu. KAptan bız ıstemıyoruz galiba dimi? bizde masallah baya uye var sankı
İyi tatiler canımCherry Mom bu haftada listeleri yapabilcem ama sonrasında tatile ordan da anneme geçicem yoğun olcam yerime başka yardımcı bulabilir misin?
Çok iyi düşümüşsünnBu arada şekersiz yapan var mı kızlar bende başladım kilo koruma döneminde 21 gün yapacağım
sağol tatlım darısı sana
Yo yo bizde alacağız canım baksana listemiz full zayıfladı eridiAnam dur daha yeni bir sürü kişi geldi zaten zor alışıyoruz hazır kaptanımız sakinledi hatırlatma şimdi
Evet yardımcılıktan çıkmak istiyorum, motive edecek motivasyonum kalmadı eskisi gibiİyi tatiler canım
Tatil bitene kadar mı diyorsun ? Başka yardımcı demişsin ya o kısmı anlamadım yardımcılıktan çıkmak mı?
Peki canım emeklerin için teşekkür ederiz her verdiğimiz kiloda senin de payın varEvet yardımcılıktan çıkmak istiyorum, motive edecek motivasyonum kalmadı eskisi gibi
Bu haftayı da yaparım yine, o arada biri olmak isterse yardımcı da olurumPeki canım emeklerin için teşekkür ederiz her verdiğimiz kiloda senin de payın var
4 ay yumurtlama olmadı hormon ilacı kullandım 2 ay kadar kanamam devam etti ama öyle böyle değil hasta bezini 1 saatte değiştirecek kadarevetttttt al bendede o kadar ben ayda birken şiş şiş geziyorum patlıcak gb hisediyorum sen 4 ay offf cok zorr çok çok geçmiş olsun canım ya
Kızlar var mı kaptan yardımcılığına aday arkadaşımızBu haftayı da yaparım yine, o arada biri olmak isterse yardımcı da olurum
Ay bildim bildimGoogle a gümüş böceği yazarsan göreceksin allahım fotoğrafına bile bakamıyorum. Küçük ama hızlı kaçan bir böcek cinsi. Ben de kitaplarını çize çize not yaza çize okuyan ve hatta arada bir eline alıp yeniden bakmayı seven biriyim ama bu durumda tahammülüm kalmaz.Ev kitap doluydu 3 valiz tıka basa dolu kitap çıkardım evden. Sayılı kitabım kaldı şu an tek tük.
Muhteşem2 günde 500 gr gitti
Meğerse ovulasyon ne önemliymiş 4 aydır canıma okudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?