- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.021
Regliyle beraber sislik azalir yarina bakarsin. Eksi olmazsa biraz sporla inebilirsin.Sayın kaptanımCherry Mom şimdiden kötü haber vereyim benim yarın eksi mümkün değil çünkü bugün regl oldum o şerefe nail olamacayağım
Ay sende niye umut yok yabenden umut yok kaptan. Ama bısı sorcam eskı lısterlere baktım ben yeni uye gelelı 2 hafta oldu kılosu 2 ye bolundu fln yazıyorumuz bızımkıde 82.1 den bolunmesı gerekmıyor mu kaptan?
İyi geceler iyi dinlenmeler canımKizlar çok yoğun bir gündü, iyi geceler dinlemeden ve yazılanları okumadan yatmak katemedimdogan günle yüzümüz gülsün tartıda inşallah
Regliyle beraber sislik azalir yarina bakarsin. Eksi olmazsa biraz sporla inebilirsin.
Canım benim rabbim sagligimizla imtihan etmesin, iki gün önce başka sıkıntıların vardı, bak arka planda kalabiliyor değil mi?bu badireyi atlayınca onlar yine arkada kalsın ,canını sikamasin inşallahHerşeyden önce yazan herkese sevgilerle.
Eşim kanser geçirmişti ilk halsizim deyince kızla ben anneme geldik covid olabilir mi diye ama tahlilde ve muayene de ona benzer birşey olmayınca tahlil temiz cikti bacak ağrıları da devam edince kanser yeniden mi nüksetti diye düşündük
Bu sabah kan sayımlarına bakıldı YARIN gideceğiz tekrar ama bizim anladığımız kadarı ile temiz gibi
Hayatimda böyle bir 2 gün geçirmedim sanırım o büyük korkuları yaşayınca ki eşimin covid olması da büyük risk her iki taraflı düşündükçe mahvoldum
Birde dün bizim evlilik yıldönümü idi
Geçen sene kızım çok hastaydı kutlayamadık
Bu sene eşim korkuttu
Allah sagligimizdan etmesin
:))) Valla zor oluyorCherry Mom tüm mesajları nasıl okutabilşyorsunuz :)
Aynen öyle olmayacak şeyler için kendimizi üzüyoruz. Önce sağlık ama unutuyoruzCanım benim rabbim sagligimizla imtihan etmesin, iki gün önce başka sıkıntıların vardı, bak arka planda kalabiliyor değil mi?bu badireyi atlayınca onlar yine arkada kalsın ,canını sikamasin inşallah
Spor ertesi güne evet kası şişiriyor ödem yapıyor ama aynı gün yapıldığında ödemi alıyor genel geçer bizim burada gördüğümüz buBazen tam tersi oluyorkaslar şişiyor ve + görünüyor
Ne güzel söyledinn herşeyin başı sağlıkCanım benim rabbim sagligimizla imtihan etmesin, iki gün önce başka sıkıntıların vardı, bak arka planda kalabiliyor değil mi?bu badireyi atlayınca onlar yine arkada kalsın ,canını sikamasin inşallah
Teşekkürler kaptaniçemSpor ertesi güne evet kası şişiriyor ödem yapıyor ama aynı gün yapıldığında ödemi alıyor genel geçer bizim burada gördüğümüz bu
Yarın bakarsın sende durumuna canım dediğim gibi artı yada yetersiz bir eksi olursa öbür hafta alırız listeye güzel bir başlangıç olur
Teşekkürler kaptaniçem
Ay olabilir kaptan. Bende yanlış yorumladım belkide. Sanki merhaba kilom alıncakmışda mesela yarın girersem 3 e bölüncekmiş gb düşündüm sonrada. Valla kaptan hepsini gecen hafta vermiyeydim iytidi. Neyse yarından ümit kesilmez yarın olsun hayrılsun belkide uykusuzluk ödemi vardı üztümde bilinmezAy sende niye umut yok yabütün kiloyu geçen hafta verdin tabi
Yeni üye niye 2 ye bölünsün ki anlamadım hesaplama hep geçen haftaki kilodan güncel kilo arasında ki fark çıkarılarak yapılır canım esas olan 1 haftalık farktır .. senin gördüğün izinden dönen bir üye olmalı yeni üye olamaz izne ayrıldığı kilodan düşülür kaç etap ayrı kaldı ise 2 ise 2 ye bölünür
İnşşşKizlar çok yoğun bir gündü, iyi geceler dinlemeden ve yazılanları okumadan yatmak katemedimdogan günle yüzümüz gülsün tartıda inşallah
Gece gece beyinleri yaktin umut zaten herkes açAy olabilir kaptan. Bende yanlış yorumladım belkide. Sanki merhaba kilom alıncakmışda mesela yarın girersem 3 e bölüncekmiş gb düşündüm sonrada. Valla kaptan hepsini gecen hafta vermiyeydim iytidi. Neyse yarından ümit kesilmez yarın olsun hayrılsun belkide uykusuzluk ödemi vardı üztümde bilinmez
İnşşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?