Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

benden umut yok kaptan. Ama bısı sorcam eskı lısterlere baktım ben yeni uye gelelı 2 hafta oldu kılosu 2 ye bolundu fln yazıyorumuz bızımkıde 82.1 den bolunmesı gerekmıyor mu kaptan?
Ay sende niye umut yok ya bütün kiloyu geçen hafta verdin tabi
Yeni üye niye 2 ye bölünsün ki anlamadım hesaplama hep geçen haftaki kilodan güncel kilo arasında ki fark çıkarılarak yapılır canım esas olan 1 haftalık farktır .. senin gördüğün izinden dönen bir üye olmalı yeni üye olamaz izne ayrıldığı kilodan düşülür kaç etap ayrı kaldı ise 2 ise 2 ye bölünür

Canım benim rabbim sagligimizla imtihan etmesin, iki gün önce başka sıkıntıların vardı, bak arka planda kalabiliyor değil mi?bu badireyi atlayınca onlar yine arkada kalsın ,canını sikamasin inşallah

Canım benim rabbim sagligimizla imtihan etmesin, iki gün önce başka sıkıntıların vardı, bak arka planda kalabiliyor değil mi?bu badireyi atlayınca onlar yine arkada kalsın ,canını sikamasin inşallah
Aynen öyle olmayacak şeyler için kendimizi üzüyoruz. Önce sağlık ama unutuyoruz

Bazen tam tersi oluyor kaslar şişiyor ve + görünüyor
Spor ertesi güne evet kası şişiriyor ödem yapıyor ama aynı gün yapıldığında ödemi alıyor genel geçer bizim burada gördüğümüz bu
Yarın bakarsın sende durumuna canım dediğim gibi artı yada yetersiz bir eksi olursa öbür hafta alırız listeye güzel bir başlangıç olur

Teşekkürler kaptaniçem

Ay olabilir kaptan. Bende yanlış yorumladım belkide. Sanki merhaba kilom alıncakmışda mesela yarın girersem 3 e bölüncekmiş gb düşündüm sonrada. Valla kaptan hepsini gecen hafta vermiyeydim iytidi. Neyse yarından ümit kesilmez yarın olsun hayrılsun belkide uykusuzluk ödemi vardı üztümde bilinmez
Kizlar çok yoğun bir gündü, iyi geceler dinlemeden ve yazılanları okumadan yatmak katemedimdogan günle yüzümüz gülsün tartıda inşallah
İnşşş

Gece gece beyinleri yaktin umut zaten herkes aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…