- 23 Mart 2016
- 31.036
- 92.310
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.981
Reyyan listeyi paylaşmadan menüyü yazmak önemli sonradan menü yazılsa dahi düzeltme olmuyor çünküben yazdim menümü sabaha karsi
tesekur ederim kaptanimBence gayet iyi idare ediyorsun tebrikler canım
wouww persembe menusu supersin kaptanSabah
2 haşlanmış yumurta 1 dilim peynir domates salatalık 1 dilim tbe
Ara 1 armut
Öğlen yoğurtlu kabak
Akşam yoğurtlu kabak
Spor 10.000
35 dk
100
Çok geçmiş olsun canımmHerşeyden önce yazan herkese sevgilerle.
Eşim kanser geçirmişti ilk halsizim deyince kızla ben anneme geldik covid olabilir mi diye ama tahlilde ve muayene de ona benzer birşey olmayınca tahlil temiz cikti bacak ağrıları da devam edince kanser yeniden mi nüksetti diye düşündük
Bu sabah kan sayımlarına bakıldı YARIN gideceğiz tekrar ama bizim anladığımız kadarı ile temiz gibi
Hayatimda böyle bir 2 gün geçirmedim sanırım o büyük korkuları yaşayınca ki eşimin covid olması da büyük risk her iki taraflı düşündükçe mahvoldum
Birde dün bizim evlilik yıldönümü idi
Geçen sene kızım çok hastaydı kutlayamadık
Bu sene eşim korkuttu
Allah sagligimizdan etmesin
paco sen hazır mısın diye bi sorsana....Hazır olmayanlara bir alternatifin varmi
Ya tamam stres yapma lapayi ben yaparım. Başka türlü yapacağım yokpaco sen hazır mısın diye bi sorsana....
Sende durumlar nasıl Hilalciğiim? :))Ya tamam stres yapma lapayi ben yaparım. Başka türlü yapacağım yok
ortım yine harika meun hep harikaa
ecezz yenı mezun oldun yaa ne kabak detoksuuu2 3 gün kabak detoks yapıcam C Cagrihilal1 nerdesinnn katıl banaaaa
Yaa orticiğim benim annem Hataylı. Zahter (dağ kekiği de diyorlar) orada baya kullanılır. Biz de çok severiz. :) Belki bir gün denersin sen de. Senin menün de kavurma hariç baya iyiydi bu arada. Bakmadım sanma.Selam hanımlar yogunluktu spordu derken anca gelebildim hemen gecmıs taraması yapayım gelıyorum ama once ortımın menusune yorum atayım
ortım yine harika meun hep harikaazahter salatasınıda yenı duydum hemen baktım ılgıncmıss
Reyyan da kimReyyan listeyi paylaşmadan menüyü yazmak önemli sonradan menü yazılsa dahi düzeltme olmuyor çünkükurallarımız kati
Ama sende kuculdun gıttın yaaaKizin 3 5 kilo fazlalığı kalmış bildiğin küçüldü. Göğüsleri falan bile küçülmüş erimiş kız. Kafamı evin hangi duvarına vursam bilmiyorum. Gerçi ben kafamı duvara vursam duvar yıkılır bana iş çıkar o kadar şanslıyım bu aralar
Burdan bakınca o ruyalardan gıbı geldı bana amaInşallah tersine dönen rüyalardan değil-dir
ayyy evet ama bgnde canım aksılık ya hep yemek ıstıyordu. Neyse gece olduda kapattık gunu sımdı yatıp uyudum mu mıss gbkizlar kizlar bugün az yeme günü sonucta persembe
Çok sükpr canım. İns hersey tertemız cıkar yarındaHerşeyden önce yazan herkese sevgilerle.
Eşim kanser geçirmişti ilk halsizim deyince kızla ben anneme geldik covid olabilir mi diye ama tahlilde ve muayene de ona benzer birşey olmayınca tahlil temiz cikti bacak ağrıları da devam edince kanser yeniden mi nüksetti diye düşündük
Bu sabah kan sayımlarına bakıldı YARIN gideceğiz tekrar ama bizim anladığımız kadarı ile temiz gibi
Hayatimda böyle bir 2 gün geçirmedim sanırım o büyük korkuları yaşayınca ki eşimin covid olması da büyük risk her iki taraflı düşündükçe mahvoldum
Bu sene eşim korkuttu
Geçmiş olsun. Allah şifa versin inşallah. Rabbim tekrar yaşatmasınHerşeyden önce yazan herkese sevgilerle.
Bu sene eşim korkuttu
ogrendigim iyi oldu
Şimdi ben ana takımda olmak istiyorum kaç kg vermem gerek onun içinAyyy yoook sen katılım göstermiyorsun ki kuzum faydalı olsun sayfa
Neyse merak ediyorm yarınki sonucu hedef tuttumu mu yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?