- 23 Mart 2016
- 31.029
- 92.304
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.201
14 kilo patatesi kim yiyebilir ki ben aldam onu eve çürür. Bir ara aynı adam 10 kilo 10 diye dolaşıyordu ama 10 kilo altı alamıyosun. Toptan kar saglıyor herhalde14 kilo 20lira iyiyms
Tmm bakıyorum benKızlar biz 17.30 gibi yola çıkacağız şimdilik çıkıyorum bir aksilik olursa bana cepten yazarsanız sevinirim
Mehfam canım müsaitsen paylaşım sayfasında bak olur mu listede birşey varssa kaptanlar döner falan
İyi yolculuklar canımKızlar ben listeyi paylaştım O Ozgenurrrr senide ekledim canım biraz daha dikkat edersen zaten bizim açımızdan hiç başka bir sıkıntı yok iyi gidiyorsun ✌ eger dersenki kaptanım benim tatil var vs o bu şu listeye girdikten sonra 2 ay izin hakkn yok akşam 8 e kadar dön bize listeden çıkartabiliriz
Hoşgeldin Sevgi.Kaptancigiiiimmm geldiiimmm
pazartesi akşam döndük eve kaç gündür çamaşır temizlik yol yorgunluğunu atma derken dün tartıldım +3 kilo ile dönmüşüm tatildenbugün kabak detoksu ile birlikte başladım. Önümüzdeki cuma izne ayrıldığım kiloya inersem listeye girerim artık
yoklugumda neler oldu bilmiyorum, girip okuyamadım hic. Mezun olan arkadaşlarımı tebrik ediyorumyeni gelen arkadaşlar siz de hoşgeldiniz
yoklugumda yarışma takiplerini yapan arkadaşlarıma teşekkür ederim görevi yeniden devralabilirimCherry Mom
eeee nasılsınızçok özledim sizi
AaaaHoşgeldin Sevgi.
Nasıl geçti tatilin?
İnşallah artıları da verirsin hemen.
Yarışmalar az katılım olduğu için iptal edildi cnm
Gecen hafta süresi dolmuş olsaydı listeye girmiştim bu hafta böyle oldu şans işteOlsun canım en azından almazsın, sen elinden geleni yapiyirsun
Tamam canım sağ aşın
Canım akşam görüşmüştük, o da ennesinin yanında olunca zorlanıyordu, dönüşü de Ağustos sonuymus bilmiyorum ki ne yapar
Paylaştı diyecektim ama görmüşsün canim
Yok ,tatilden dönüyor
Listede olmak sende strese sebep olursa alt listeden de devam edebilirsinGecen hafta süresi dolmuş olsaydı listeye girmiştim bu hafta böyle oldu şans işte
Ben bundan bile etkilenirim şimdi az verdim bu hafta diye neyse
Napalim
Zaten alt listedeyim canoYok ,tatilden dönüyoren azından ben öyle anladım ama
Listede olmak sende strese sebep olursa alt listeden de devam edebilirsinCherry Mom e danisip. Sağlığın hepsinden daha muhim
Yok tatilden çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?