- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #365.241
Umarım, teşekkür ederim hoşbuldum..Tekrar Hoşgeldiniz o zmn
İnşallah istediğiniz kiloya birlikte ulaşacağız.
Merhaba hoşgeldin. Çok fazla değilmiş kilon çok çabuk verirsin. Böyle insanları görünce kendime çok kızıyorum. 5 6 kilo alınca hemen önlemini almaya başlamışsın ne güzel. Ben can kemiğe tak edince anca anladım vermem gerektiğiniUmarım, teşekkür ederim hoşbuldum..
Kaptan boyle boyle gıdıyozda artık bı 1.lik görsek3. Olduk kızlar tebriklerrnerdesiniz
Tebrikler ❤3. Olduk kızlar tebriklerrnerdesiniz
Bana da yap wafflle nolur.kızlar valla o kadar yedım kı gobegımıne dogru egılemıyorum. yarından ıtıbaren kolları sıvıyorum son surat baslıyorum. Yarın kocamada valla waffle yapıcam
ayyy sen olmaz ortımmmm alırsın valla kıloları. Bende yemicem hıc. Agzıma koymıcam ıns tabıBana da yap wafflle nolur.
Valla ben de bugün kahvaltıda patatesli kaşarlı müthiş bir şeyi yemedim... En sevdiğim kahvaltılıklardan biridir halbuki... Umarım bunlara rağmen şişmem.ayyy sen olmaz ortımmmm alırsın valla kıloları. Bende yemicem hıc. Agzıma koymıcam ıns tabı
patateslı kasarlı bor seyı yemeden boyle guzel bır menude sıssen bıle odem olur o. 2 gunede gıder.12.00: 25 gr tb ekmek, 30 gr light peynir, 5 tane zeytin, domates, salatalık, közlenmiş kırmızı biber
19.00: 1 kepçe şehriye çorbası, 5 yk börülce yemeği, bol salata.
Su: 1 litre (Hala mide ağrılarım devam ediyor, çok su içemiyorum o yüzden)
harıkasın yaaa. BEnde dırenıcem ıns yarın . ıns kendıme ınanıyorumValla ben de bugün kahvaltıda patatesli kaşarlı müthiş bir şeyi yemedim... En sevdiğim kahvaltılıklardan biridir halbuki... Umarım bunlara rağmen şişmem.Regl yaklaşıyor, canım çook fena tatlı istiyor...
Teşekkür ederim Hoşbuldum, istikrar yakalamak için gruba dahil olmak istedim ben de zaten. Umarım gider biran önce bu 6 kilo. Yarından itibaren başlıyorum.Hoş geldinredsonja87 Umarım hemencecik verirsin fazlalıklarını. Buraya bağlı kaldığın sürece gideceğine emin olabilirsin.
Hahahahahaha böyle böyle zayıflayacağız ne yapalım... Nohut haşlamasına hiçbir şey demiyorum. Ben de bir gün mercimek ekmeği yapmak istiyorum bakalımpacman sasırmıs ıfadesı bıldırımı geldıkce korkuyorum yaaa ama bak hıc ekmek yok aksam 1 lokma bıle yok. Sabahta ekmek yerıne gececek nohut haslaması var eee o da vegeteryan olsam proteın yerıne gecıcektı
patateslı kasarlı bor seyı yemeden boyle guzel bır menude sıssen bıle odem olur o. 2 gunede gıder.
Hadi bakalım! Yapabilirsin, sana inanıyorum dostum.harıkasın yaaa. BEnde dırenıcem ıns yarın . ıns kendıme ınanıyorum
Son gününün tadını çıkarTeşekkür ederim Hoşbuldum, istikrar yakalamak için gruba dahil olmak istedim ben de zaten. Umarım gider biran önce bu 6 kilo. Yarından itibaren başlıyorum.
Pacmannn yaaa suan bu azmın benı yarın ıcın gaza getırdı. Bana gecede yaz. Ben yaptım sende yapabilrsin diye.Hahahahahaha böyle böyle zayıflayacağız ne yapalım... Nohut haşlamasına hiçbir şey demiyorum. Ben de bir gün mercimek ekmeği yapmak istiyorum bakalım
O sofrada nasıl zor tuttum kendimi bir ben bir Allah biliyor.
Hadi bakalım! Yapabilirsin, sana inanıyorum dostum.
Kız listeye girdin artık stresten yiyemezsin rüyanda cumaları görürsünsıze yazarken eridi midemdekiler vallanerde bu mıllet hılal ben pa
Pacmannn yaaa suan bu azmın benı yarın ıcın gaza getırdı. Bana gecede yaz. Ben yaptım sende yapabilrsin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?