Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

redsonja87

Sayfanın üst kısmında da etiketli Menü ve spor bölümü. Orada her akşam Menü ve spor paylaşımı yapıyoruz. Bu kurallarda da yazıyor zaten. Haricinde daha da motive olmak için sohbetlere katılırsınız
Ben yine de o sayfayı etiketliyorum.

Umarım, teşekkür ederim hoşbuldum..
Merhaba hoşgeldin. Çok fazla değilmiş kilon çok çabuk verirsin. Böyle insanları görünce kendime çok kızıyorum. 5 6 kilo alınca hemen önlemini almaya başlamışsın ne güzel. Ben can kemiğe tak edince anca anladım vermem gerektiğini

ayyy sen olmaz ortımmmm alırsın valla kıloları. Bende yemicem hıc. Agzıma koymıcam ıns tabı
Valla ben de bugün kahvaltıda patatesli kaşarlı müthiş bir şeyi yemedim... En sevdiğim kahvaltılıklardan biridir halbuki... Umarım bunlara rağmen şişmem. Regl yaklaşıyor, canım çook fena tatlı istiyor...

patateslı kasarlı bor seyı yemeden boyle guzel bır menude sıssen bıle odem olur o. 2 gunede gıder.

harıkasın yaaa. BEnde dırenıcem ıns yarın . ıns kendıme ınanıyorum

kaptannım yaa Cherry Mom bu no kılo var ya cok az spor yapıyor ben geldım gelelı he kaybedıyorlar. BEnıde oraya mı atsan acaba kazanma hırsına daha cok spor yaparım. bide kaptan bu hafta ortılerımız ne zaman bellı olur heycanlıyım. ortım yok hemen yedım aksama bır suru. GErcı bgn yıyecegımın planını dunden yapmıstım ama :) olsundu. ortım olsa tutardı belkı benı.

Hoş geldin redsonja87 Umarım hemencecik verirsin fazlalıklarını. Buraya bağlı kaldığın sürece gideceğine emin olabilirsin.
Teşekkür ederim Hoşbuldum, istikrar yakalamak için gruba dahil olmak istedim ben de zaten. Umarım gider biran önce bu 6 kilo. Yarından itibaren başlıyorum.

Hahahahahaha böyle böyle zayıflayacağız ne yapalım... Nohut haşlamasına hiçbir şey demiyorum. Ben de bir gün mercimek ekmeği yapmak istiyorum bakalım
patateslı kasarlı bor seyı yemeden boyle guzel bır menude sıssen bıle odem olur o. 2 gunede gıder.
O sofrada nasıl zor tuttum kendimi bir ben bir Allah biliyor.
harıkasın yaaa. BEnde dırenıcem ıns yarın . ıns kendıme ınanıyorum
Hadi bakalım! Yapabilirsin, sana inanıyorum dostum.

sıze yazarken eridi midemdekiler valla nerde bu mıllet hılal ben pa
Pacmannn yaaa suan bu azmın benı yarın ıcın gaza getırdı. Bana gecede yaz. Ben yaptım sende yapabilrsin diye.

sıze yazarken eridi midemdekiler valla nerde bu mıllet hılal ben pa

Pacmannn yaaa suan bu azmın benı yarın ıcın gaza getırdı. Bana gecede yaz. Ben yaptım sende yapabilrsin diye.
Kız listeye girdin artık stresten yiyemezsin rüyanda cumaları görürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…