• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom bu haftaki ortilerbelli oldu mu 😂
Sabahtan beri hastanede ugrasinca kizin yemeğini yedirdim birazdan da uyur
Coook şükür Eşim de enfeksiyon dışında birşey yok
Bende gitmişken endokrin doktorumla görüştüm muayene oldum
Çarşamba kam vereceğim bakalım hain hasimato ne durumda

Hahahahahaha böyle böyle zayıflayacağız ne yapalım... Nohut haşlamasına hiçbir şey demiyorum. Ben de bir gün mercimek ekmeği yapmak istiyorum bakalım

:KK28: :KK28: O sofrada nasıl zor tuttum kendimi bir ben bir Allah biliyor.

Hadi bakalım! Yapabilirsin, sana inanıyorum dostum.
Helal be paco azmine hayranım 🤣🤣

sıze yazarken eridi midemdekiler valla :KK52: nerde bu mıllet hılal ben pa

Pacmannn yaaa suan bu azmın benı yarın ıcın gaza getırdı. Bana gecede yaz. Ben yaptım sende yapabilrsin diye.
Ya benim azmim tamamen sizin sayenizde, haberiniz yok. :) Şöyle söyleyeyim sana ben yaptıysam sen haydi haydi yaparsın. Ben hayatımın hiçbir döneminde normal kiloda olmadım. Gerçek bu, bu arada. Hep kilolu kategorisindeydim. Bebeklikten beri. Yemek benim için bir yaşam tarzı yani. :D O yüzden ben bile diyorum. Yapabilirsim canım U UmutluBen Sana çok güveniyorum.
Helal be paco azmine hayranım 🤣🤣
Hahahahahaha yarın beyti kebap gömüyormuşum :D

Ya benim azmim tamamen sizin sayenizde, haberiniz yok. :) Şöyle söyleyeyim sana ben yaptıysam sen haydi haydi yaparsın. Ben hayatımın hiçbir döneminde normal kiloda olmadım. Gerçek bu, bu arada. Hep kilolu kategorisindeydim. Bebeklikten beri. Yemek benim için bir yaşam tarzı yani. :KK70: O yüzden ben bile diyorum. Yapabilirsim canım U UmutluBen Sana çok güveniyorum.

Hahahahahaha yarın beyti kebap gömüyormuşum :KK70:
Aman paco kaşı bi yerlerini maşallah dediğimiz 3 gün yaşamıyor

Kız listeye girdin artık stresten yiyemezsin rüyanda cumaları görürsün
Hilal yaaa. :))) yemicem yemicem bgn planlıydı et olduğu için biraz fazla yiyebildiö şükür. Yürüyüş planım bardı ama fena ağırlık çökti çıkamadık eşimle. Ama tabi bende yatmadan önce biraz adım atıp yakıcam inş.

Hoşgeldin tatlımmmm bizde özledikk ya 🤗 nasılsın nasıl geçti tatilin dinlenme mi yorgunluk mu oldu :))
Ekip bir hayli değişti mezun olan çok oldu daha da olacak 🤭
Giden çok gelen az olunca yarışmaları bu hafta yapmadık katılım 3 5 oluyordu 🙄 ama şimdi kalabalık oldu yeni gelen kızlarda var talebe bağlı başlarız belki yine ✌
Kendi aracımızla gittiğimiz için epey yol katettik o da yordu tabi canım iyiyim ama baya eğlendirici bi tatil oldu:) döndüm şimdi araniza🙏🏻 biraz yabancılık cekcem baya yeni kişi var 😂😂

ADINIZ: Redsonja
YAŞINIZ: 32
BOYUNUZ: 1.66
KİLONUZ: 58
HEDEF KİLONUZ: 52
MEDENİ DURUMUNUZ: bekar
MESLEGINIZ: Avukat
ÇOCUK SAYISI: -
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Hayır
KİLO ALMA NEDENİNİZ: pandemi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: pandemi öncesi 52 olan kilom pandemi sonrası 58 di. Hem daha fazla kilo almamak hem de kendimi iyi ve sağlıklı hissettiğim ideal kiloma dönmek için zayıflamak istiyorum.
Merhaba,hoş geldiniz🙂ellili kilolar geldikçe mutlu oluyorum🙈🥰
Valla ben de bugün kahvaltıda patatesli kaşarlı müthiş bir şeyi yemedim... En sevdiğim kahvaltılıklardan biridir halbuki... Umarım bunlara rağmen şişmem. :KK70: Regl yaklaşıyor, canım çook fena tatlı istiyor...
Hayranım sana🥰🥰🥰
Ya sorma ben de🙈neyseki etap birlestirilirse regl şişkinliği arada kaynayacak😅yoksa fena idi🙈
Tatlı krizim geldikçe salatalık yiyorum,hıyarlı baba gibi oldum🙈🙈

Gayet iyi içiyorsun,sütünün azalmamasi lazım🤔 menülerini düzenli paylaş da takip edelim, emzirirken ben daha iyi veriyordum,sütüm de azalmadı. Hatta @ortabahar yeni mezunlarimizdan,o da emzjtiyordu ve sütüm arttı demişti diyet yaparken(yanlış hatiamjyorsam)
Yazayım bari motivasyon olur inşallah

Back
X