• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bu hafta birinci oliciiz görürsün bak 😂😂
Kilo bildirimi perşembe mi olacak ben orada koptum yoksa cuma mi
Öğlen 2 dilim pizza yedim ben 😱 evde değildik eşim yedi onunkinden aşırdım akşam proteinle kapatayim
Ortimm bu haftaki bişdirimler her ne kadar içimizde olcak olsada pizZa ince hamur muydı ortim bari öyle olsa 😬😬
Evet onu bırak kişi sayısıda 9 a 11 oldu kuzum seni geri alıyorm o sebeple 😁😁😁😁😁😁
Halket kaptan bide oraya cok saglam bir sporcu geldi yahu al beni geri al 🤣🤣

Sporumu erken saatte yapıp sonra işe başlıyorum o nedenle şimdiden unutmadan yazıyım.

26 Temmuz Spor

25 dk yatay bisiklet
20 dk dikey bisiklet
30 dk eliptik
30 dk hızlı tempo yürüyüş
500 bölgesel bacak kalça

+ 1 saat normal yürüyüş açık havada
E yemek yemeye vaktin kalmamıştır zaten bu kadar spora :-) Maşallah valla.:nazar:

Ortimm bu haftaki bişdirimler her ne kadar içimizde olcak olsada pizZa ince hamur muydı ortim bari öyle olsa 😬😬

Halket kaptan bide oraya cok saglam bir sporcu geldi yahu al beni geri al 🤣🤣
Bol yagliydi 😂😂😂 ve çok kalın hamurdu😂😂😂
Ince ve küçük dilim sıkıntı yok

Bi an S Suskunhanim ın rakibim olduğunu düşündüm baktım 830 zıp yapmış gidip bira daha zıplıcaktım ki geldim listeyi kontrol ettim yes fitteymiş rahatladım ve oturdum. Gece gece alt kat konşuları rahatsız etmedik iyki 😬 öpüyorum takım sizi iyi gecelerrrr

Cherry Mom Cherry Mom bence @ece. İ takımda geri kalan bı takımda olmalı😂 :KK70: :KK70: ezgi yemez içmez uyumaz 23 saat spor yapar bizi yine yener:KK70::KK70::KK70:

Ay buyrun buyrun,bayram onceai bı baklava açayım size:confused::confused::confused::KK70:

👍🥰

Hosgdiniz,yarın kontrol tartimkz varzaten çok güzel olur🙂umarım en kısa sürede hedefinizeulasirsiniz🙂

Gökten 50 kusur kilolar yağıyor Cherry Mom Cherry Mom , talih yüzüme gülmeye mi başladı nedir:confused::KK70:
Ben hic hayir demem baklavaya, elleriniz dert gormesin.. :KK200: :kk77:

Ooo kaptanım iyiyim sağol sen nasılsın 🤗 seni ve takımını her zaman bekleriz ♥♥ size poğaçalar börekler açarız kendimiz yeşil çay içeriz 😬😁 :KK70:
Ahh Cherry Mom Cherry Mom kaptanim , bunlari acayip obur, yemeyi cook seven birisine soyluyorsunuz.
Yerim ama , yalniz iyi yerim :KK70: :p
Ziyarete gelecegiz bu hafta, hepinize mutlu bir hafta diliyorum..:KK200:

O şuan neden bugün +700 gram geldim diye evrenin anlamını sorguluyor odasında duvarları izleyerek :KK70: :KK70:
:KK70: :KK70:
kizlaaaar

bildirim gelmis ama neden oldugunu bilmedigim bir sebepten ban yemisim yeni gelebildim:)

bu arada tesaduf bende diyetisyene basladim 6 gun bitti. nedir olay? ilk defa zayiflama geubundayim da cok heyecanlandim
Hoş geldiniz,ilk sayfada kurallar var okuyup hem kendinizi tanıtıp hem de kabul ediyorsanız ediyorum yazar mısınız?
Ben hic hayir demem baklavaya, elleriniz dert gormesin.. :KK200: :kk77:
Ay efenim sağ olun, buyrun buyrun🥰

( Ah ah bizi buralara getiren hep o baklavalar değil mi🤦🏻‍♀️)

Back
X