• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom C Cagrihilal1 tebrikler sabredenler hedefine ulaşıyor :KK9:Çok motive edici hedefine ulaşıp mezj olanları görmek :KK200:

Ben de ancak verdim geri aldım, bu işi çözmem lazım artık.
Teşekkürler ayvaçiceğimm bu sefer her zamankinden iyi gidiyorsun sanki 🤗 umarım sende kısa zamanda hedefine ulaşırsın

Cherry Mom Cherry Mom kaptanım mezuniyetin hayırlı olsun. Hep aynı aralıkta başabaş giderken beni sollayarak geçtin ve hedefine ulaştın ben hala yerimde sayıyorum.🙈 Çok tebrik etmekle beraber üzüldüm artık listede olmayacağın için. Mezuniyetin hayırlı olsun.💕

C Cagrihilal1 Mezuniyetin hayırlı olsun. Resmen örneksin. Çok didindin, azmettin, sporu hiç bırakmadım, nerelerden geldin sen bu kiloya... Bunu düşününce utanıyorum.🙈 Çok tebrik ederim, mezuniyetin hayırlı olsun.💕
Pamukcum teşekkür ederim kısa zamanda seni yanıma davet ediyorum ♥️

Cherry Mom Cherry Mom @cagrihilal canlar tebrik ederim, darısı başımıza🥰🥰🥰çok sevindim💜💜
Evi tabiri caizse bir şey götürüyor diyeyim siz anlayın😭😭😭

EceZ EceZ canım hedef için de WhatsApp tan sorduğun için teşekkür ederim burdan girip bakamadım aklıma da gelmemişti yoksa yazardim🥰

En Büyük TÜRKİYECUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 685. & 686. ETAP

TAKIM DERECELERİ

spor-smileyi-hareketli-resim-0294.gif

1. (9.takim) ==> %0,740
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0014.gif

2. (6.takim) ==> %0,726
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0008.gif

3. (5.takim) ==> % 0,529
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif
galip-smileyi-hareketli-resim-0015.gif