• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

♥♥ Sağolun kızlarrr sizlerin karneleride görürüzz inşallah
Ayy kaptannn inşş 🙏🏻🙏🏻 Nedense 70 gelirimde 65 görebilir miyim endişem var ama unuttum 65 li günleri çok garip geliyor. İnş şu beyin bariyerimi yıkarım 70 e gelene kadar
Kızlarrr ben evime geçiyorm yoldayız nasılsınız ?
@reyyanK nasılsın canım
İyi yolculuklar kaptan.

BUGÜNN ZIPP ZIPP CHALLENGE GÜNÜ HANIMLARRR TER ATALIM BİRLİKTE İNŞALLAH
:spor::spor::spor:
katılım bekliyorum ✌
Benden bgn katılım cıkmaz kaptan misafirlikte zıplayamam :( yürüyüş olaydı herkesi yürüyüşe çıkarırdım.

Ama bgn sabah çıkmadan eliptiğimi yaptım kaptan. Malüm +1.5 kilom bardı nerdeyse. Bgn sabah baktım az kalmış 76.9 daydı. Yarına eşitlesem. Perşembede bize nota aldırmıcak kadar gider diye düşünüyorjm tabi inş fazlası olsunda ☺️

Ama bgn sabah çıkmadan eliptiğimi yaptım kaptan. Malüm +1.5 kilom bardı nerdeyse. Bgn sabah baktım az kalmış 76.9 daydı. Yarına eşitlesem. Perşembede bize nota aldırmıcak kadar gider diye düşünüyorjm tabi inş fazlası olsunda ☺
İnşallah canım iyi olur tabi nedenn olmasın biz elimizden geleni yapıp her haftamızı iyi değerlendirelim yeter sonra bir bakıyorsun haftalar geçmiş kaç kg gitmiş 🤩🤩🤩💪

BUGÜNN ZIPP ZIPP CHALLENGE GÜNÜ HANIMLARRR TER ATALIM BİRLİKTE İNŞALLAH
:spor::spor::spor:
katılım bekliyorum ✌
Yaa ben bu mesajı yeni gördüm🙈sabahtandir giremedim çünkü😔 bı arkadaşım bı kova kayısı yollamış, suyunu yeni yapmıştım pestil yapayım dedim, temizlik Vs iki çocuklar anca bu vakit oluyo🙈bı de dışarı çıkardım yavruları pestilim çıktı🤦🏻‍♀️
Bildirim 11de miydi katılmak için az da olsa atlamaya çalışayım🙈

Yaa ben bu mesajı yeni gördüm🙈sabahtandir giremedim çünkü😔 bı arkadaşım bı kova kayısı yollamış, suyunu yeni yapmıştım pestil yapayım dedim, temizlik Vs iki çocuklar anca bu vakit oluyo🙈bı de dışarı çıkardım yavruları pestilim çıktı🤦🏻‍♀️
Bildirim 11de miydi katılmak için az da olsa atlamaya çalışayım🙈
Evet canım 11 bende yol yorgunuyum ama katılım amaçlı biraz zıplayacağım 🙈 yarın güzel spor yapacağım inşallah

Son düzenleme:
Ayy kaptannn inşş 🙏🏻🙏🏻 Nedense 70 gelirimde 65 görebilir miyim endişem var ama unuttum 65 li günleri çok garip geliyor. İnş şu beyin bariyerimi yıkarım 70 e gelene kadar
Ya aynen yık şu ön yargılarını böyle gitmez o kilo biraz daha kilo verde belki verdikçe veresin gelir 😁😁

Normalde bizde dönüşü cumartesi yapacaktık ama oğlum köyü birbirine kattı desem 🙈yemin ederim adımız çıktı herkes benim oğlanı konuşur oldu o ne yaramz o nasıl bebe öylee sen buna hiç kızmıyor musun 🙈😁 zayıflama sebebim bile o oldu. Hayır yaa ben spor yaptım 1 sene sıkı diyet yaptım dediysemde ıııh yok yok bu bebe adamda iştah mı bırakıra bağlandı mevzu 😁 halbuki emre yüzünden daha çok iştahım açılıyor benim bilmiyorlar 🙈😁

Back
X