• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Merhaba diyete yeni başladım ve motivasyonumun devamlılığı için aranıza katılmak istedim =) Kendimi tanıtayım:

34 yaşındayım . Boyum 170 ve 106 kiloyum. 65 kiloya erişene kadar durmayı düşünmüyorum.
Evliyim. Bebeğimiz henüz yok. Zayıflayıp ideal bedenime ulaşınca anne olmak istiyorum.
Kilo alma nedenim dengesiz ve düzensiz beslenmem ve hareketsiz yaşamım. Bunu tamamiyle değiştireceğim inş. hipotiroidim ve reaktif hipoglisemim var. Tiroid ilacı kullanıyorum ama inatla şeker ilacı kullanmadım. Sağlıklı beslenmeyle ve sporla ilaca gerek kalmayacağından eminim.
Ve kilo verme isteğim sağlıklı,enerjisi yüksek bir anne olabilmek. Tabi kilo vermenin artıları olarak bedenini bulduğum kıyafetleri değil zevkimin seçtiği kıyafetleri giymek :KK70:
İşte böyle.
Hepimizin azmi,iradesi bol olsun.
Hoş geldin cnm 😊

Merhaba diyete yeni başladım ve motivasyonumun devamlılığı için aranıza katılmak istedim =) Kendimi tanıtayım:

34 yaşındayım . Boyum 170 ve 106 kiloyum. 65 kiloya erişene kadar durmayı düşünmüyorum.
Evliyim. Bebeğimiz henüz yok. Zayıflayıp ideal bedenime ulaşınca anne olmak istiyorum.
Kilo alma nedenim dengesiz ve düzensiz beslenmem ve hareketsiz yaşamım. Bunu tamamiyle değiştireceğim inş. hipotiroidim ve reaktif hipoglisemim var. Tiroid ilacı kullanıyorum ama inatla şeker ilacı kullanmadım. Sağlıklı beslenmeyle ve sporla ilaca gerek kalmayacağından eminim.
Ve kilo verme isteğim sağlıklı,enerjisi yüksek bir anne olabilmek. Tabi kilo vermenin artıları olarak bedenini bulduğum kıyafetleri değil zevkimin seçtiği kıyafetleri giymek :KK70:
İşte böyle.
Hepimizin azmi,iradesi bol olsun.
Hoşgeldiniz, sağlıklı kilo vermeler :)

Cnm tanıdık Dr var ona sordum da covid yaşamışsın ama negatife dönmüş, iyileşme sürecindesin. Zamanla koku da alacaksın dedi.
Pcr yapılsa büyük ihtimalle pozitif çıkacak
Canım farabi hastanesinde tomografi çektirin orası çekiyormuş
En son koku yerine geliyor lütfen covid lı gibi izole ol bir sure

iyi aksamlar kizlar

kahvalti 8 de yogurtlu müsli, kahve
öglen 2de ev yapimi hamburger ve coleslaw,
soda
saat 4te soguk kahve

60dakika yürüyüs

Cherry Mom Cherry Mom
Mehfam Mehfam
:KK70: :KK70: :KK70: :KK70: :KK70: yaaaa var yaaaa fesatlığımdan ölcem itiraf edeyim bariii
Neymiş buuu coleslaww hıııı hamburger yanii kesin patates kızartmasının alengirli adıdır 😒 dedimmmmm baktımmmmm 🙈🙈🙈🙈utandımmm affett beniiiiii :KK70: lahana salatası çıktı ya la hahaha

Gece usutmusum 😔 sol kaşığın ağrıdı tüm gün😔karnım davul gibiydi😔akşamdan sabaha +1,5 olmuşum😡 bu üşütme böyle yapar mı tartıda?😔
sıcak su torbası koydum ikindin şimdi daha iyiyim.Sabah kalktığımda çok bı şeyim yoktu halbuki😔

Gece usutmusum 😔 sol kaşığın ağrıdı tüm gün😔karnım davul gibiydi😔akşamdan sabaha +1,5 olmuşum😡 bu üşütme böyle yapar mı tartıda?😔
sıcak su torbası koydum ikindin şimdi daha iyiyim.Sabah kalktığımda çok bı şeyim yoktu halbuki😔
Amann Allah'ım affet +1.5 da kaldım 🙈😁
Şaka şaka geçmiş olsun canım sabaha birşeyin kalmaz sıcak şeyler iç ayaklarını belini sıcak tut bakalım

Back
X