• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Şimdi iyiyim canım sağol 😘
Keşke olsa tedavisi devamlı bir hap durumu var bitmiyor koruyucu tedavilerin biri bitiyor biri başlıyor hep ağır ilaçlar hep duygu durumumu değiştiren ilaçlar..
Tek umudum menapoz 😁 regli zamanı çok atak oluyor menapoza girince belki hafifler diyorum hamileykende hiç atak olmadı mesela ♥ bir umut yani bakalım migrende ergenlikle birlikte başlamıştı zaten kısacası regli ile geldi belki o gidince gider bellki 😬😁
Ben ondan mi rahat ettim hamilelikte 😂😂😂
Benimde ondan oldu demekki adı bile çirkin migren nedir ya 😂

yok canım yeni arkadaşla ilgisi yok yenilerin çoğu piyasada yok :// o da ayrı mehvzu :)))) o da ayrı bir yaram :))
kısa zamanda mezunlar izinler derken eski üyeler gitti ondan sanırım .. yeni kalıcı ve ekibi ayakta tutacak üyelere ihtiyaç var :)) amma velakin selam kilo vermek istiyorm diyen yarın yok oluyor :D :)
olmadı ortilik sistmini sadece aktif olanlar için yapacağım sonuçta o sistemide hak etmek lazım :))
dogru söyluyorsun kaptan 🙄👍

yine bir suru muhabbet donmus ben yine biseye katilamamisim ay benim dengem sasti cok 🤣🤣🤣

Cherry Mom Cherry Mom kuzu gecmis olsun ya, migrenim tuttu diyen erkek te gormedim bu da kadin hastaligi mi nedir hepimizde var körolasica...

Mehfam Mehfam dan haber alan gruba yazsin kizlar, merak ediyorum.

bu arada bugun yaz bitmeden solaba domates filan atayim diye pazara gittim, son bir yildir sanirim ilk defa... patlican secerken arkamdan bir kadin resmen enseme enseme oksurdu. inanilmaz canim sikildi, maske vardi ama tedirgin oldum. aylardir evden cikmiyorum ben, 2 kilo domates ugruna bu virusu kaptiysam cok koyar cidden...

Buda ekran görüntüsü ♥️:oha::rapci::rapci:
:))))))
IMG-20200815-WA0001.webp

yine bir suru muhabbet donmus ben yine biseye katilamamisim ay benim dengem sasti cok 🤣🤣🤣

Cherry Mom Cherry Mom kuzu gecmis olsun ya, migrenim tuttu diyen erkek te gormedim bu da kadin hastaligi mi nedir hepimizde var körolasica...

Mehfam Mehfam dan haber alan gruba yazsin kizlar, merak ediyorum.

bu arada bugun yaz bitmeden solaba domates filan atayim diye pazara gittim, son bir yildir sanirim ilk defa... patlican secerken arkamdan bir kadin resmen enseme enseme oksurdu. inanilmaz canim sikildi, maske vardi ama tedirgin oldum. aylardir evden cikmiyorum ben, 2 kilo domates ugruna bu virusu kaptiysam cok koyar cidden...
Sağol canım
Umarım pazardada öyle birşey olmamıştır sonuçta her öksürende hasta değil hadi hasta diyelim maske vardı diyorsun :/ Allah korusun yaşadığımız çekilir şey değil cidden millet çılgın gibi parti yapıyor biz evde otururken bile hasta olduk mu olmadık mı paranoya yaşıyoruz 🤷

Aslında haftaiçi kendimi işe güce verdiğim için zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum ve işten başka bir şey de düşünmüyorum. Ama malum pandemi zamanı haftasonları öyle her zaman ve her yere çıkamıyoruz. Annemle babam da evde olmayınca tek başıma evde ister istemez birazcık üzülüyorum. Bir de tek çocuğum ben, annem babam hiç olmasa ne yapacağım korkusu aslında benimkisi. Ara ara yokluyor işte böyle, birazcık duygusallık. Bir müddet sonra geçer🥰 Yoksa halime bin şükür tabii ki 🙏
Meşguliyet iyidir iyi🙈😅
Bugün walk Challenge kızlar kıyasıya rekabet bekliyorum 1.ye sürprizim var :KK73::KK73:
Bunu okuduğumda gece 12ydi🙈
Kızlar tablonun sonucunu açıklayacaktım ama anlamsız olacak 😔 kimse ortilik yapmadı ki 🤷 sadece redsonja87 redsonja87 ve mavimli mavimli de gördüm başka hatırlamıyorum ne yapıyoruz bunu da mı kaldırıyoruz :cry:

Eki Görüntüle 2675779

:KK74:
Güncel ortilerimiz 🤩
cuma günü en yüksek yüzdeyi alan ikili kazanır ♥
Sanırım yaz surwcinde uygulamak zor olacak gibi bilmiyorum🙈
acaba gruba yeni cok arkadas geldi ondan mi? zamanla birbirimizi tanidikca daha iyi olabilir. takim arkadaslarim ne diyorsunuz ortilik devam etsin mi kaptanin moralini bozmayalim lütfen bize gerek kendisi 😅
Farklı telaslarim var,giremiyorum😔 o yüzden beni eklemeyebilirsiniz, ortim de olumsuz etkilenmesin en azından😔

Back
X