• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

O artıyı verdim zaten canım ama moralim bozuldu cuma veriyorsun pazar artı geliyorsun ne can sıkıcı
Ben kendim için düşünüyorum rahatsizligimdan dolayı hizli kilo kaybın olmuyor benim keşke olsa ama 😞
Canım spor,diyet ve ilaç ile muhakkak kilo vericez. Ne ilacı kullanıyorsun? Zamanla ilaç içmekten bile kurtulacağız inşallah. Herşey bizim elimizde.

Ani bir kararla bugün sekersiz 21 güne başlıyorum.Belki eşlik etmek isteyen olur.. Zaman ne çabuk geçmiş Eylül'ün 7sinde dr kontrolüm var.O zamana kadar 67 kilo olmayı hayal etmiştim.3 ay olacak az bir zaman değil. :skandal: :sinirli:
Biraz daha ciddiye almam gerek. :cry:
suan zaten seker aliyor muyuz ki? anlamadim ben

gunaydin, adetliyken odemli olmam gerekirken tartida adet bittigi gun daha fazla ciktim hala da fazla gidiyo... canim sikiliyo benim vucut neden bi ters goturuyo ki bu isi
Başka birşey ödem yapmış olabilir canım yorgunluk uykusuzluk fazla tuz .. vardır bir etkisi düzenli olarak 2 3 gün bir tartıda aynı kiloyu görmediğimiz müddetçe sıkıntı yok bozma moralini

Her hafta kilo kaybı olmak zorunda mı acaba yani grup kuralı olarak değil genel olarak ben zaten zor veriyorum kiloyu 2 haftadır bi kaybim oldu ama bu hafta +1 kilo gördüm 2 gün kadar onu vereyim diye ugrastim 2 günüm boşa gitti şimdi 3 gün kaldı kendimi az çok biliyorum veremem sanırım bu hafta 😞
Kendini olumsuza odaklama canım ya 😔
Ama tabiki her hafta kilo vereceğim diyede tükenme menünü tam hatırlamıyorum ama acaba o +1 ne olduda öyle geldi ve 2 3 gün gitmedi demekki bir yerde bir şey kaçtı buna baştan dikkat edersen hafta içinde de zorlanmazsın cuma cumartesi sanırım sıkıntı oldu menünde ??
Ben tam hatırlamıyorum ama bakabiliriz belkide tamamen sağlık sorunlarının getirdiği bir şeydir olabilir mi bilgim yok 🤷
Kilo verme konusunda hayır her hafta düzenli kilo vereceksiniz diye bir kural yok. Her hafta hedefiniz min 0,30 u bulmak buda haftalık 200 300 Gr gibi oluyor .. diyet ve spor yapan biri için aslında ideal zaten o yüzdn 0,30 belirlenmiş makul esasında. Kuralda 2 kere veremeyen uyarılıyor 3. Hafta veremeyen takımdan uzaklaştırılıyor :)
Ama senin sağlık problemlerin var bunuda baştan söyledin ve bende bilerk seni listeye aldım bu sende rahatlık yaratmasın 😁😁ama sadece genel moralin bozulmasın diye söylüyorum canım bil yeter ♥️

Cumaya yaklaşırken hedefleri hatırlayalım mı 😍
yeni kızlar sizden de cuma günü alır listemize ekleriz 🤗

:KK55: CUMA HEDEF TABLOMUZ :KK55:
5. TAKIM ÇITIRLARIGÜNCEL KİLOCUMA HEDEFİSONUÇ
S Suskunhanim 54.954.6
0zlem 0zlem 73.372.9
Calypso95 Calypso95 68.668.3
U UmutluBen 76.675,6
O Ozgenurrrr 63.862
@EceZ53.152.9
@fancynancy85.985.0
@cgdmk66.0BİLDİRMEDİ
ayvacicegi ayvacicegi 55.955.4
@Sibal5781.880.9
SaskinAnne SaskinAnne 82.081.8
@Asya260061.060.0
mavimli mavimli 83.382.5
@Amor-a55.154.2
redsonja87 redsonja87 54.454.0
kirmizigitar kirmizigitar 66.465.5

temizlikle uğraştım bütün gün buraya pek ugrayamadim 😄 güzel gidiyor diyet burası da motivasyonumu çok arttırdı. siz neler yapıyorsunuz nasıl gidiyor 😌
Bende ara ara temizlik biraz çocuk oyalamaca biraz burası döne döne birşeyler yapıyorum :)) şimdi yemek hazırlığına giriştim :))
Sevindim takımın faydalı olmasına zamanla kişilere ve takıma alıştıkça dahada motive olursun eminim 🤗

Back
X