• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın cnm. Nasılsın, açtın demi sen iş yerini?
Canım her şeyimiz hazır başlamayı bekliyoruz 1 hafta en fazla bekleriz sonra başlıyorum
vala sucum yok:) onlar hala 20 kisi bir sofraya oturup tek tabaktan 20 kisi corba iciyo yemek yiyor. 2020 yilinda tek tabaktan yemek yemek mi kalmis... ben sofra kurup corba kasesi servis tabagi filan cikariyorum diye sosyete oluyorum🤣
Valla bizim burda da öyle yeniyor hala 😂

kuzu bende kronik faranjit var ogretmenlik hediyesi:) yaz kis asla dolaptan cikan bisi yiyemem. gecen hafta bir iki kasik dondurma yedim 3 gun boyunca burun akintisi ve bogaz agrisi yasadjm, gecen hafta esimin sinavi filan sokaklardaydik bir kac saat virus mu kaptim diye panikledjm bile ama gecti hemen. senin de oyledir muhtemelen
Faranjit zaten
Burnum kuru kuru tıkanır benimde
Aklıma ne geldi şimdi dersler başlayınca ilk hafta siz görün beni
Ses gider boğaz ağrısı akıntı bazen ateş
Çok bagirarark anlatıyorum bazen de çok sevdiğim bir konu olursa heyecanlaniyorum anlatım diye
😂😂😂

vala sucum yok:) onlar hala 20 kisi bir sofraya oturup tek tabaktan 20 kisi corba iciyo yemek yiyor. 2020 yilinda tek tabaktan yemek yemek mi kalmis... ben sofra kurup corba kasesi servis tabagi filan cikariyorum diye sosyete oluyorum🤣
Kaynanan nereli 😂😂

Ay sonu eşimin köyüne gideceğiz kızlar hiç mi hiç istemiyorm köy sonuçta eve giren çıkan belli olmuyor köylerde kimse maske takmıyor hadi burda oğlumu kendi evimde tutabiliyorum ama orda istediği eve o da giriyor çıkıyor öyle görüyor sonuçta çocuk çok endişeliyim ve eşim laf anlamıyor 😔 şurada kaldı 1 hafta devamlı birşey olsa da gitmesek diyorum aslında oluyorda ama adam pes etmiyor 🙄
Bende kaynanamdan beddua yediğim için sürekli 😂 bi gittik geldik adam covid oldu. Şimdi bu hafta sonu annesi başladı yine gelin demeye. Gelmem diyorum anlamıyor. Eşime dedim sen nereye gidersen git ama ben gitmem. O gidecek hafta sonu ben gitmeyeceğim. Rahatsizim ben atlatmam o kadar kolay olmayabilir babam 3 defa kriz geçirdi halen 2 damarı tıkalı. Yaşlı var evde kronik hasta var. En büyük korkum onlara bulasmasi neden bu riski alayım

Sağ olasın dikkat etmeye çalışıyorum ama aşırı ter atıyorum zaten iyi mi kötü mü bilmiyorum normalde hiç terlemem
Ter atmak iyi ama dikkat et üzerinde kurumasın. Sürekli çamaşırını değiştir cnm. Bide takviye gıdalar tüket. Meyve ye bol bol.

EceZ EceZ ben yapayım canım müsaitken 😘

Bakalım kimler dün hedefleri tutturmuş kızlar 😎😎😎
:KK55: CUMA HEDEF TABLOMUZ :KK55:
����
5. TAKIM ÇITIRLARIGÜNCEL KİLOCUMA HEDEFİSONUÇ
S Suskunhanim 54.954.6
0zlem 0zlem 73.372.9❌
Calypso95 Calypso95 68.668.3❌
U UmutluBen 76.675,6❌
O Ozgenurrrr 63.8BİLDİRMEDİ❌
ayvacicegi ayvacicegi 55.955.4
Sibal57 Sibal57 81.880.9❌
SaskinAnne SaskinAnne 82.081.8
mavimli mavimli 83.382.5
Amor-a Amor-a 55.154.2❌
redsonja87 redsonja87 54.454.0
kirmizigitar kirmizigitar 66.465.5
Aaa kalpler ne güzel olmuş. Bende Menü listesinde kalp kullanayım biraz :KK48:

Faranjit zaten
Burnum kuru kuru tıkanır benimde
Aklıma ne geldi şimdi dersler başlayınca ilk hafta siz görün beni
Ses gider boğaz ağrısı akıntı bazen ateş
Çok bagirarark anlatıyorum bazen de çok sevdiğim bir konu olursa heyecanlaniyorum anlatım diye
😂😂😂
Sen nerde öğretmensin cnm. Branşın ne? Yazmışsan da ben görmedim 🙈

kac kilo verdin toplamda kuzu? ben 1 ayda bel ve kalcadan 5 cm incelmisim 3,6 kilo ile😊

ic bacak dis bacak hatirlamiyorum. ama bel 82-77 kalca 112-107 olmus🥰🥰🥰
vavvvv harikasın canım :KK200: benım baslangıcım 82'ydı ama 1 hafta 78 cıvarına dusmustum ve o hafta ıncelmemde olmamıstı. hatta esımle madem odemlıydım nıye ınmedım dıye bıle konustuk. yanı bu sonuclar 78 kusurdan 77'e kadar olan sonuclar dıyebılırım. Senle ben nerdeyse aynıyız. Senin BKI benımkınden yuksek ama demek baya kaslısın zaman baya ınce duruyorsundur sen. ben bu halıme bıle oyle sısman durmuyorum.

Back
X