• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

kizceler, basimda fena bir bela var. balkonumu mesken tutan kumrular yuzunden buun evimi bit sardi, bahsetmistim, bugun ilaclama firmasi gelecek, annemler memlekette, bizde bir ksc gun onlarin evinde kalacagiz. bu hafta evi temizleme filan ihmal edebilirim buralari. kilo bildirimi yapamam tartiyi almicam yanima cunku. ama bugun tartildim o kiloyu yazarim size yarin.

menu bildirimlerini yapabilirim de, cok katilamayabilirim sohbetlere simdiden bilginiz olsun.
Ayy çok geçmiş olsun tühhh neyseki annenin ev müsaitmiş yoksa çocukla tam rezillik olurdu bizim ekipten birinin daha başına gelmişti bu ama artık yok buralarda mezun oldu gitti o da kuşun yuvasına kıyamamıştı bozmamıştı ofisi bir basmıştı 🙈🙈 demek sık olann bir durum aklımızda bulunsun

Ağlayacağım. 😭😭 Ama çok az kaldı. Hissettim sanırım, durduk yere bi bakayım dedim. 😂 Regl’me az kaldı. O bitsin döneyim diye düşündüm. Ama kilo aldım. Beni kabul edebilecek misinizzzz? 🥺🥺🥺🥺
Sen gel ederiz tabiii balım ❤️❤️❤️regli bitsinn bir tartıl söyle bakalım üzme tatlı canını 3 5 kg için 🤩 hem meslektaşın var artık burada gel Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak geldi ekibe pratisyen hekim orti yapayım sizi 🤭🤭

Hayırdır canım ne oldu?:KK19:
doğum kontrol hapı migreni tetikliyor birde uzun süre kullanımı zararlı diye Spiral taktırmıştım geçen hafta o da daha ilk haftada kaymış😔 Allah'tan hemen kontrole gitmiştim az bir kayma dedi doktor takip edelim flann regliye kadar bekleyecektim olmadı bunu çıkartır yenisini takarız dedi amaa bugün müthiş bir ağrı ve ara kanama yaptı :( yarına randevu aldım bakalım yarına kadar çekeceğim ağrıyı belliki.

doğum kontrol hapı migreni tetikliyor birde uzun süre kullanımı zararlı diye Spiral taktırmıştım geçen hafta o da daha ilk haftada kaymış😔 Allah'tan hemen kontrole gitmiştim az bir kayma dedi doktor takip edelim flann regliye kadar bekleyecektim olmadı bunu çıkartır yenisini takarız dedi amaa bugün müthiş bir ağrı ve ara kanama yaptı :KK43: yarına randevu aldım bakalım yarına kadar çekeceğim ağrıyı belliki.
Geçmiş olsun kaptanım ya yarın randevu almakla en iyisini yapmışsın . Bizi de haberdar et artık

doğum kontrol hapı migreni tetikliyor birde uzun süre kullanımı zararlı diye Spiral taktırmıştım geçen hafta o da daha ilk haftada kaymış😔 Allah'tan hemen kontrole gitmiştim az bir kayma dedi doktor takip edelim flann regliye kadar bekleyecektim olmadı bunu çıkartır yenisini takarız dedi amaa bugün müthiş bir ağrı ve ara kanama yaptı :KK43: yarına randevu aldım bakalım yarına kadar çekeceğim ağrıyı belliki.
Geçmiş olsun cnm ya. Haber et bizede tm 😟

EceZ EceZ biz olcum yapmıstık ya onlar sende mıydı? bakayım bı ıncelmısım mı?
Yok canım benim leylifer yapıyordu artık yapmıyoruz katılım olmuyor diye :)
İnan bende şimdi ona baktım ne yaptı anlamadım çünkü :))
Herhalde grup sayfası sanmış özel mesajdan bana walk konulu mesajdan ama kilosunu dönmüş çıkmış 🙈😁
@cgdmk sana pek faydamız olmuyor gibi hissediyorm canım listeyede düzenlilik olmayınca alamıyoruz 🤷 şimdilik listelerden çıkarıyoruz seni düzenli katılım yaparsan ekleriz yeniden
Bende sildim kaptanım
EceZ EceZ cim sana zahmet müsait olduğunda bu hafta kim cuma hedefini tutturdu kim tutturamadı tabloda bir paylaşabilir misin son kilolarımız bunlar :)

Ben yapamadan siz yetişmişsiniz çok teşekkür ederim haftaya bende :KK200:
her ne kadar lıstede sonuncu olsamda sporda 1. olmusum uclarda yasıyorum sanırım :KK14::KK14:
EceZ EceZ bu hafta sporda rakibe olur musun? persembe gunu yasaklıyım ( gerci carsamba eksi görürsem yasak yapmam yaptıgın sporları unutma yaz bende hırs yaparım biraz daha.
Olur balım ama ben toplu yazıyorum sonra şok yaşama :D
Eline sağlık canım ♥
Dün demedim ama çok devamsız oldu @fancynancy de çıkaralım dün kg bildirimde yapmadı çünkü kendini hazır hissettiğinde döner nasılsa ekleriz
Onu da çıkardım kaptanım
EceZ EceZ ben yapayım canım müsaitken 😘

Bakalım kimler dün hedefleri tutturmuş kızlar 😎😎😎
:KK55: CUMA HEDEF TABLOMUZ :KK55:
����
5. TAKIM ÇITIRLARIGÜNCEL KİLOCUMA HEDEFİSONUÇ
@Suskunhanim54.954.6
0zlem 0zlem 73.372.9❌
Calypso95 Calypso95 68.668.3❌
@UmutluBen76.675,6❌
@Ozgenurrrr63.8BİLDİRMEDİ❌
@ayvacicegi55.955.4
@Sibal5781.880.9❌
SaskinAnne SaskinAnne 82.081.8
@mavimli83.382.5
@Amor-a55.154.2❌
@redsonja8754.454.0
kirmizigitar kirmizigitar 66.465.5
Allah razı olsun kraliçeeem :KK200:
valla canım spor konusunda yuzme hangısıne gırer en ıyı EceZ EceZ bilir gibi. ama yuzme vucudun bir bolumunu degıl her yerını calıstırıyorsun bu bolgecesel degıl bolgeselden daha guzel bısı :)
Ama 3 gunde 10 bin er adım atsan offf harıka olur nasılda guzel zayıflarsın.
Yüzme hiit mi dediniz o kısmı anlamadım canım. Hiit e girmez yani yüzmeyi hiit yapacak kadar yüzemezsiniz profesyonel seviyede yüzücü olmanız lazım onun için. :D
İnşallah tatlım hep beraber zayıflayalım :KK73: EceZ EceZ belki müsait olunca aydınlatır bizi :KK200::KK22:
Yüzmeyi mi sordunuz canım :)

Back
X