• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım ilk defa bi pazartesi artı gelmedim ama ekşi de gelmedim sabit canım benim kilo 😂😂 yani 68.4
Ay dur şimdi bi daha foto çekeyim diye çıktım 68.2 geldi ben bunu kabul ederim saymam diğerini 😂
20200824_142901.webp

Incir uyutmasini babannem yapardi, her ne kadar bazi yoreler icin masterchef'lik de olsa aslinda geleneksel bir tatli ve cok hafif gercekten :)
Simdi ortaklik geregi biraz yorum yapayim :KK66:
Belki yaninda ceviz vb eklersen (hatta tatlinin icine de olur) daha dengeli ara ogun olur, sadece tatli degil de.. Genelde meyveyi cig kuruyemisle yemek kan sekeri acisindan daha iyi.
Sporlar sahane :spor:
Tulum peyniri tek secenek mi, genelde cok tuzlu oluyor, su toplatabilir vucutta.
Sanirim aksam yemegini atlamayi denemissin, ben de bazen denemek istiyorum, bu hafta beraber gitsin kilolar :KK55:
Ortim aslında akiam yemeğini atlamayı denemedim sırf o yaptığımı yiyebileyim diye önc onu yedim ama sonra o beni o kadar kesti ki bende niye yemekle zorluyayım ki bünyemi dedim. Burdaki tulum peynirini hiçbir yerde bulamıyorum birde bizimkiler tukum hariç peynir yemez herkes tulum yerken ben beyaz peynir yiyemem. O yüzden tulumu biraz suda ıslıyorum tuzu gidene kadar. Ama çok haklısın o kdar su içmeye çok çok az wc ye çıkıyorum.

Kızlar bugünnnn wallkk Challenge varrrr 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️
gün sonunda en çok adım sayısı / dakikasını yapan kazanır
23.00 da özelden sonuçlarınızı bekliyorummm ❤❤
Salçalık biber aldım canım onunla uğraşacam bugün.. Bu ara
Spor yapamıyorum Sadece Cuma günü 45dk eliptik ve 5000 adım yürüyüş vardı. O gün menü yazmamışım diye sporu da yazmamış oluyorum.

Hallettim kaptanım salonda karmaşa vardı düzene girdik bugün şükür :)

Balım biz burada kilo vermek isteyenlere hiit yazıyoruz ama hiç yüzme yazmadık :) Yani demek istediğim hiit için gereken nabzı yüzme ile yakalamak zor olur bunun yerine bölgesel hiit egzersizleri, yürüyüş bandı, bisiklet, koşu vb ile nabız yükseltip daha hızlı yağ yakımı yapabilirsin. Ben 2 gündür hiit yaptırıyorum bir öğrencime bende onunla yapıyorum o da bende terden boğuluyoruz üstüme giydiğim giysi resmen makineden çıkmış gibi ıslanıyor. Ama müthiş bir enerji açığa çıkıyor ve yağ yakımı tabi. Açık havada yapabilirsen oksijen girişi ile daha muhteşem sonuç alırsın bu arada hiit de aklında olsun :)
Oyy o zaman benim bu insanitylerde hite giriyor. Adam aralıksız cardio yaptırıyor sonra bir mola 30 sn ardından strech yaptırıyor sonra habşre zıplıyoruz dinleniyoruz hopluyoruz dinleniypruz sınra strech tabi bu arada halı bile benden ıslanıyor. O zaman bende hit yapıyorum oley 😬😬

Hoş buldum siz de kendinizi tanitsaniz olur mu kaynaşma problemim var kaçmaktan korkuyorum:)
Cok açık sözlüsün 💕💕 aramıza hosgeldin fatma. Ben umutlu. Sanıyorum ki buraya geleli 1.5 ay oldu belki 2 de olmuş olabilir günler biraz karısık bende. Ama 1 aydı 76-77 arası gidip geliyorum. Sanırım kırılma noktasındayım. Ama direnme mi bırakmadım. Kilolarımla sporla mucadele ediyorum çünkü bu ara tatilde annemin yanındayım ve meyve cennetinde yaşıyorum her hafta birde bitmek bilmeyen meyve sızlanmalarım var. Fakat bu hafta abartmayıp meyvelerle barış imzaladım her pazartesi + geliyordum bu pazartesi biraz şasırdım sabit geldim. Bu arada çalışmıyorum ev hanımıyım diyebiliriz evliyim ve çocuk yok ve 34 yaşındayım. Umarım bir an önce gider kilolarımız 💕

Kızlar bugünnnn wallkk Challenge varrrr 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️
gün sonunda en çok adım sayısı / dakikasını yapan kazanır
23.00 da özelden sonuçlarınızı bekliyorummm ❤❤
Hastane dısında randevu saatim gelsin diye bekliyorudum kuytu köşelerde bari kalkıp yürüyeyimde adımım olsun Kaptan madem walk challenge

Harikasın canım niye Hastanedesin hayırdır
Kulaklarım kaptan. Sanırım su kacırdım normalde asla gitmem bu dönemde hatta dişimi kırdımda yarım diş ile dolaşıyorum yinede hastaneye gitmemiştim covid covid ama bgn iş başa düştü tam dkasında giricem içeri. İnsanlar adamın üstine üstüne geliyor ben kaçıncada bana garip bakıyorlar

Kulaklarım kaptan. Sanırım su kacırdım normalde asla gitmem bu dönemde hatta dişimi kırdımda yarım diş ile dolaşıyorum yinede hastaneye gitmemiştim covid covid ama bgn iş başa düştü tam dkasında giricem içeri. İnsanlar adamın üstine üstüne geliyor ben kaçıncada bana garip bakıyorlar
Geçmiş olsun cnm.

Geçmiş olsun canım kulağa su kacınca çok sinir oluyor insan bilirim :( çok iyi yapmışsın girme kalabalığa bi biz korkuyoruz bu illetten galiba 🤷 vazelin damla falan kullansaydın gitmeden kullan gel demesi muhtemel çünkü 🙈

Back
X