• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geçmiş olsun cnm.
teşekkür ederim canım :KK200:
Şimdi iptal ettim maalesef eşimin işi uzamış Emre'ye bakamayacak bugün ağrım yok Allah'tan 🙈 yarına kaldı
Herkesde bu sorun oluyor herhalde cok duydum kaptan yaptıranlarda gecmıs olsun tekrardan ıns gecıcı bır durumdurda duzelmıstır.
Geçmiş olsun canım kulağa su kacınca çok sinir oluyor insan bilirim :KK43: çok iyi yapmışsın girme kalabalığa bi biz korkuyoruz bu illetten galiba 🤷 vazelin damla falan kullansaydın gitmeden kullan gel demesi muhtemel çünkü 🙈
yok kaptan yıkamıyor bır makıne ıle haledıyor. Yaptı sagolsun ama cok korktum cok fena hastaneler hele KBB bolumu daha betermıs covıdlı ınsanlarda ordan gecıyor ya. Bırı geldı kucucuk cocuk babasıyal gelmıs bız nıye kan testı yaptırıyoruz kı hersey negatıf cıktı yaptırmıcaz dıye kafa tutuyor. nasıl korktum nasıl korktum anlatamam. bıde hemsıre onun oncesındede covıd testlerı var bgn demesın mı hemen kafamda covıde bagladım tabı ayy cok koruydu. ama sımıd dusunuyorumda covıd kandan bakılmıyor ki dimi bende hoc bılmıyorummm :(( ama PCR dediydiniz galiba PCR kandan bakılıyorrr :olamaz:

Hoş buldum :)

Zor değil mi evde durmak ben 3 sene zor dayandım neyse bol bol bizimle ilgilenirsin

Goca gonya

Aa neresindesin gel bana ziyarete

Hoş buldum sizinkiler kaç yaşında

Valla 3unu de aldım

Bana kalsa daha da yakın isterdim bebelerin yaşlarını ha 1 ha 2 ;p

Hedef 36 olsun canım

Merhaba umutlu hoş buldum tatil en zoru diyette maalesef geçen annem geldi bir tencere sarma sarmış
evet yaaa hele ana yanı dahada zor. Bende bazen sukredıyorum sarma dolma kızartma fln sevmem hamur ısıne tatıya dayanırım cok sukur bır ıkı sey var hayatımda dayanamadıklarım onlarda bıraz olsun artık napalım dıyor ınsan.

yok kaptan yıkamıyor bır makıne ıle haledıyor. Yaptı sagolsun ama cok korktum cok fena hastaneler hele KBB bolumu daha betermıs covıdlı ınsanlarda ordan gecıyor ya. Bırı geldı kucucuk cocuk babasıyal gelmıs bız nıye kan testı yaptırıyoruz kı hersey negatıf cıktı yaptırmıcaz dıye kafa tutuyor. nasıl korktum nasıl korktum anlatamam. bıde hemsıre onun oncesındede covıd testlerı var bgn demesın mı hemen kafamda covıde bagladım tabı ayy cok koruydu. ama sımıd dusunuyorumda covıd kandan bakılmıyor ki dimi bende hoc bılmıyorummm :KK43:( ama PCR dediydiniz galiba PCR kandan bakılıyorrr :olamaz:
Yo kan testide yapıyorlar 😔 Allah korusun
PCR burundan sürüntü olarak aldıkları kan olann değil

Seve seve veririm. Ama epeyce uzağız ☹

Hadi ya o zaman kısmet canım yollarımız kesişir elbet
benimkiler 39 aylik ikizler canim.
36 beden ben de hayal 55 kiloyken bile 38 bedendim ben. istemem de zaten iri kemikliyim 38 beden cok güzel oluyor bende 🤗

O da kabul ;)
asfarovski asfarovski fatmacım menülerimizi ve sporlarımızı hergün yukarıda etiketli menü ve spor sayfamızdan yazıyoruz canım bugünü es geçebilirsin yarından itibaren düzenli olarak bekliyoruz sendende 🤩

Tamam canım
Vay be konyalılarda baya artış oldu ekipte 🤭 kıskandım 🤭🤭

Sen neredesin diyecektim anKara okudum ;)
evet yaaa hele ana yanı dahada zor. Bende bazen sukredıyorum sarma dolma kızartma fln sevmem hamur ısıne tatıya dayanırım cok sukur bır ıkı sey var hayatımda dayanamadıklarım onlarda bıraz olsun artık napalım dıyor ınsan.
Valla ben herşeyi severim boşuna mi aldım kiloları
Yediğimde birşey yokta elim ayağım durmadı devamlı tıkındım eski iğrenç günlerime döndüm o yüzden kızgınım çok 😑😑😑 midem bulanıyor resmen😔
En azından beyninde bitmiş kaptanım bak ne güzel

Back
X