• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kızlar rica etsem denk gelen olursa takıma yeni üye davet edebilir mi 🤗

Kaptanımız menülere yorum yazın dediği için yazıyorum, belki faydası olur, işinize yarar:

Öğlen pilav ve meyve, ara meyve ve tatlı, akşam da sebze olunca protein gözüme az göründü. Belki öğünlere protein eklemek hem daha tok tutar hem de kan şekerini dengeler. Mesela meyvelerin yanına çiğ kuruyemiş, çorbanın yanına az yağlı peynir veya haşlanmış nohut / fasulye gibi bitkisel protein eklenebilir.

Merhaba çok güzel dengeli, böyle bakınca bayağı da doyurucu gibi, yaşınız, boyunuz kaç? Ben bu kadar (3 öğün) yiyince direkt artıya geçiyorum ama siz veriyorsunuz çok güzel.. .
Canım ben hiç az öğün yapmıyorum hatta detoks falan da uygulamıyorum heralde vücut alıştı 😂 boyum 169 dan 170 😂

Hanımlar bir soru

Köfte yapıp buzluğa atan var mı? Biz onu deneyeceğiz eşim yapıp çiğden donduralım dedi, ben de tamamen tembellikten pişirip dondurmak istiyorum. Hangisi iyi olur?
A soru bana çok ilginç geldi biliyor musun çünkü bende hiç pişirip dondurmam çiğden koyarım :) pişirilmiş haliyle tadı nasıl olur bilmem ama çiğden yapıp buzluğa atıncada iyi oluyor yani :)

ben de detoks yapmiyorum az da yemiyorum ama veriyorum benim de boy 173 boyla ilgisi var miydi ya iyiymis bak 😎
Ya senin menüler bizim eski üye hanmeli gibi valla 🙈 karbonhidrat tatlı vs diyet böyle ise normalde nasıldı merak ettim 🤭😁
Her ne kadar benim yeme düzenim bu böylede veriyorum desende bence sağlığın için bence biraz dengele derim canım.

Hanımlar bir soru

Köfte yapıp buzluğa atan var mı? Biz onu deneyeceğiz eşim yapıp çiğden donduralım dedi, ben de tamamen tembellikten pişirip dondurmak istiyorum. Hangisi iyi olur?
ben cigden atiyorum bence daha iyi sonra istedigim de cikarip pisiriyorum taze taze sicacik 🤭

Back
X