Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Halim perişan benim☹ sürekli bişey yemek istiyorum. Bide psikolojik olarak çöküntü yaşıyorum sanki. Acilen kendime gelmeliyim :KK42:
Ben liste tutuyorm 2 gündür sende tut canım iyi oluyor ipin ucu kaçmasın sporda yap iyiyssn artına artı katma 3 sonra 5 olur 10 oldumu artık zor gelir vermek

Başla başla 2 3 gün git bak moralin yerine gelir bende öyle oldum birden çöktüm Allah'ım sanki o 20 kilo geri geldi bana öyle mutsuz oldum 🤭 2 gün dikkat ettim keyfim yerine geldi 🤩 tavsiye ederim
Tm cnm Bi program yapayım kendime inşallah. Suyu da azalttım bu günlerde oda etkiledi galiba. İnşallah toparlıcam kendimi 💙

Bugun tum gun ustanin basinda bekledim. Yeni tuttugum evdeki tadilat icin. Hava da sicak bunaldim o kadar saat zaten esyalar hepsi ust uste. Neyse sukur bu is de halloldu. Aksilikler yavasliklar her sey yasaniyor. Hayirlisiyla su elektrik dogalgazi da ustume alaydim bitecek isim. Ondan sonrasi temizlik esya yerlestirmr vs.

Cherry Mom Cherry Mom rozet için teşekkürler
Tüm takımı tebrik ediyorum, keşke daha çok versek ama sıkı spor olmadan sade yağdan haftada 1-2 kilo verilmiyor ve kas kaybı da hiç iyi olmaz. Bu durumda takımca sporu artırmak lazım ama hiç kolay değil biliyorum. Ben biraz evde ağırlık çalışmayı deneyeceğim ama nasıl birşey olacağı henüz kafamda net değil. 1.5 kiloluk ağırlıkları var.

Bu arda bugün öğlen yeşil mercimek yemiştim, öğleden sonra çok karın ağrısı/ gaz yaptı hiç anlamadım. Sonradan hassasiyet gelişmesi olur mu ki 🤔

Cherry Mom Cherry Mom rozet için teşekkürler
Tüm takımı tebrik ediyorum, keşke daha çok versek ama sıkı spor olmadan sade yağdan haftada 1-2 kilo verilmiyor ve kas kaybı da hiç iyi olmaz. Bu durumda takımca sporu artırmak lazım ama hiç kolay değil biliyorum. Ben biraz evde ağırlık çalışmayı deneyeceğim ama nasıl birşey olacağı henüz kafamda net değil. 1.5 kiloluk ağırlıkları var.
Bende dambıl ile çalışıyordum bir ara bak kaldı 😔 başlamak gerek.. kas gerek dediğin gibi

Back
X