- 31 Temmuz 2020
- 20.424
- 60.299
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #370.561
Neden ismimiz no kilo
Vee spor tablomuzzzz şokk farkk ileeee sadece ve sadece +2 puan ile YES FİT kazandı
bireyselde @UmutluBen toplam 1950 spor puanı ile 1. Tebrikler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neden ismimiz no kilo
Vee spor tablomuzzzz şokk farkk ileeee sadece ve sadece +2 puan ile YES FİT kazandı
Halim perişan benim☹ sürekli bişey yemek istiyorum. Bide psikolojik olarak çöküntü yaşıyorum sanki. Acilen kendime gelmeliyim
Eki Görüntüle 2685406
Ben liste tutuyorm 2 gündür sende tut canım iyi oluyor ipin ucu kaçmasın sporda yap iyiyssn artına artı katma 3 sonra 5 olur 10 oldumu artık zor gelir vermekHalim perişan benim☹ sürekli bişey yemek istiyorum. Bide psikolojik olarak çöküntü yaşıyorum sanki. Acilen kendime gelmeliyim![]()
Tmm yarın Bi başlayım inşallah. Olmaz böyleBen liste tutuyorm 2 gündür sende tut canım iyi oluyor ipin ucu kaçmasın sporda yap iyiyssn artına artı katma 3 sonra 5 olur 10 oldumu artık zor gelir vermek
Başla başla 2 3 gün git bak moralin yerine gelir bende öyle oldum birden çöktüm Allah'ım sanki o 20 kilo geri geldi bana öyle mutsuz oldumTmm yarın Bi başlayım inşallah. Olmaz böyle![]()
Tm cnm Bi program yapayım kendime inşallah. Suyu da azalttım bu günlerde oda etkiledi galiba. İnşallah toparlıcam kendimiBaşla başla 2 3 gün git bak moralin yerine gelir bende öyle oldum birden çöktüm Allah'ım sanki o 20 kilo geri geldi bana öyle mutsuz oldum2 gün dikkat ettim keyfim yerine geldi
tavsiye ederim
Tabiki halledersinTm cnm Bi program yapayım kendime inşallah. Suyu da azalttım bu günlerde oda etkiledi galiba. İnşallah toparlıcam kendimi![]()
Aslında öğrenmiştim 112 yi arayıp bir yandan da hamle yapmayı ama yapamadım hemde hiçbirini
Bende dambıl ile çalışıyordum bir ara bak kaldıCherry Mom rozet için teşekkürler
Tüm takımı tebrik ediyorum, keşke daha çok versek ama sıkı spor olmadan sade yağdan haftada 1-2 kilo verilmiyor ve kas kaybı da hiç iyi olmaz. Bu durumda takımca sporu artırmak lazım ama hiç kolay değil biliyorum. Ben biraz evde ağırlık çalışmayı deneyeceğim ama nasıl birşey olacağı henüz kafamda net değil. 1.5 kiloluk ağırlıkları var.
Olacak olacak inanıyoruz sanaCherry Mom kaptanm bigün tutturucam hem yürüyüş yapıp hem challenge güne denk getirip hem özelden atmayı
![]()
Halim perişan benim☹ sürekli bişey yemek istiyorum. Bide psikolojik olarak çöküntü yaşıyorum sanki. Acilen kendime gelmeliyim![]()
Ne tur bir calisma ? Bende iki tane 1.5 kiloluk var kilerden cikardik bakalim nasil kullanacagim...Bende dambıl ile çalışıyordum bir ara bak kaldıbaşlamak gerek.. kas gerek dediğin gibi
Bakayım yarın. Çok çok teşekkür ederim.Fitness partnerim YouTube da bak gayet iyi az var seçenek ama 3 şarkı bile yetiyo