• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkes uyuyor tabi. Pazar bugün. Ben gibi 7de gözlerini açacak değilsiniz. Neyse limonlu suyumu da içtim. Yine küçük çaplı diyet hareketlerine devam:KK28:
Ne yapsak Cherry Mom Cherry Mom hedef mi belirlesek ikimiz?

Benn varımm aa lütfen 9 u gecemiyorum bende 💃 karnım aç kahvaltı yapmaya üşeniyorum 🤭

İyi akşamlar canım sorun ne ise çözersin inşallah sıkma canını

Menülerin için genel bir yorum yapayım az 😔 genç yaşta kas kaybı yaşamanı asla istemeyiz ilk defa diyet yapıyorum demiştin sanıyorum ? İlk yapılan diyetler hep sert diyetler oluyor herhalde bende öyleydim yada gençlik :)

En azından öğle veya sabaha kesinlikle ekleme olmalı diye düşünüyorum 🤗
10 gunluk yapiyorum bunu baslangic olarak sonra degistiricem protein eklicem yumurta et vs. Biraz temizlenme gibi yani surekli uygulayacagim bir beslenme şekli degil. :) Tesekkur ederim tavsiyeniz icin :) Kısa sureli olmasinin bir zararı olmaz sanıyorum :)

Menünü göremedik ama karbonhidratı azaltınca mı düştü ? Öyle oldu değil mi 🤩🤩 tebrikler
Dun aslında akşam yemeğinde kırmızı biber dolması yedim yoğurtla
Annem yapmış bayılırım dayanamadım 😊
Baktım ki sabah eksiyi görmüşüm.
Ama bugün kardeşimin d.gunu ve kızımla pasta almaya gideceğiz
Akşama da balık aldık
Ama pastadan yiyecegim 😋

Selam ben geldim 🙈 Artık sizlerleyim 🙈 yarın sabah aç karnına tartılıp tartımı paylaşıcam geçen gün +3 kg gördüm ve kendi kendime bişeyler yapayım dedim. Cx olmuyor. Bir öğün güzel besleniyorsam diğer öğün cozutuyorum.

Beni frenleyecek takım arkadaşlarına ihtiyacım var🤗

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam açın kollarınızı😬

Selam ben geldim 🙈 Artık sizlerleyim 🙈 yarın sabah aç karnına tartılıp tartımı paylaşıcam geçen gün +3 kg gördüm ve kendi kendime bişeyler yapayım dedim. Cx olmuyor. Bir öğün güzel besleniyorsam diğer öğün cozutuyorum.

Gel kuzum gel. Beraber verelim artıları. Bende karantina döneminde 3 kilocuk almışım. Ama haplar çok ağır olunca mecbur yemek zorunda kaldım🙈
Beraber veririz Allahın izniyle🥰

Gel kuzum gel. Beraber verelim artıları. Bende karantina döneminde 3 kilocuk almışım. Ama haplar çok ağır olunca mecbur yemek zorunda kaldım🙈
Beraber veririz Allahın izniyle🥰
Ay verelim ya hazır çabuk gidecekken 😬 spor olayını düzene sokmam lazım bi. Düzene sokmam gereken çok şey var gerçi🙄 Okullar açılmadı, çocklar evde. Dur bakalım sopa yiye yiye veririz nolcak😬😂

Kürkçü dükkanına hoşgeldin 🙈🙈 +3 kg bişey değil ya hallederiz bizde reyyancımla kemerleri sıkma operasyonuna girişmiştik tam sende katıl bize 🤭

Back
X