Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Herkes uyuyor tabi. Pazar bugün. Ben gibi 7de gözlerini açacak değilsiniz. Neyse limonlu suyumu da içtim. Yine küçük çaplı diyet hareketlerine devam:KK28:
Ne yapsak Cherry Mom Cherry Mom hedef mi belirlesek ikimiz?

Benn varımm aa lütfen 9 u gecemiyorum bende 💃 karnım aç kahvaltı yapmaya üşeniyorum 🤭

İyi akşamlar canım sorun ne ise çözersin inşallah sıkma canını

Menülerin için genel bir yorum yapayım az 😔 genç yaşta kas kaybı yaşamanı asla istemeyiz ilk defa diyet yapıyorum demiştin sanıyorum ? İlk yapılan diyetler hep sert diyetler oluyor herhalde bende öyleydim yada gençlik :)

En azından öğle veya sabaha kesinlikle ekleme olmalı diye düşünüyorum 🤗
10 gunluk yapiyorum bunu baslangic olarak sonra degistiricem protein eklicem yumurta et vs. Biraz temizlenme gibi yani surekli uygulayacagim bir beslenme şekli degil. :) Tesekkur ederim tavsiyeniz icin :) Kısa sureli olmasinin bir zararı olmaz sanıyorum :)

Menünü göremedik ama karbonhidratı azaltınca mı düştü ? Öyle oldu değil mi 🤩🤩 tebrikler
Dun aslında akşam yemeğinde kırmızı biber dolması yedim yoğurtla
Annem yapmış bayılırım dayanamadım 😊
Baktım ki sabah eksiyi görmüşüm.
Ama bugün kardeşimin d.gunu ve kızımla pasta almaya gideceğiz
Akşama da balık aldık
Ama pastadan yiyecegim 😋

Selam ben geldim 🙈 Artık sizlerleyim 🙈 yarın sabah aç karnına tartılıp tartımı paylaşıcam geçen gün +3 kg gördüm ve kendi kendime bişeyler yapayım dedim. Cx olmuyor. Bir öğün güzel besleniyorsam diğer öğün cozutuyorum.

Beni frenleyecek takım arkadaşlarına ihtiyacım var🤗

Cherry Mom Cherry Mom Mehfam Mehfam açın kollarınızı😬

Selam ben geldim 🙈 Artık sizlerleyim 🙈 yarın sabah aç karnına tartılıp tartımı paylaşıcam geçen gün +3 kg gördüm ve kendi kendime bişeyler yapayım dedim. Cx olmuyor. Bir öğün güzel besleniyorsam diğer öğün cozutuyorum.

Gel kuzum gel. Beraber verelim artıları. Bende karantina döneminde 3 kilocuk almışım. Ama haplar çok ağır olunca mecbur yemek zorunda kaldım🙈
Beraber veririz Allahın izniyle🥰

Gel kuzum gel. Beraber verelim artıları. Bende karantina döneminde 3 kilocuk almışım. Ama haplar çok ağır olunca mecbur yemek zorunda kaldım🙈
Beraber veririz Allahın izniyle🥰
Ay verelim ya hazır çabuk gidecekken 😬 spor olayını düzene sokmam lazım bi. Düzene sokmam gereken çok şey var gerçi🙄 Okullar açılmadı, çocklar evde. Dur bakalım sopa yiye yiye veririz nolcak😬😂

Kürkçü dükkanına hoşgeldin 🙈🙈 +3 kg bişey değil ya hallederiz bizde reyyancımla kemerleri sıkma operasyonuna girişmiştik tam sende katıl bize 🤭

Back
X