• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

merhaba takımcığım nasılsınız ben maydanoz kürüme devam ediyorum pazar günü bitiyor 1 hafta ara verilsin diyordu vermesem sorun olurmu acaba benim çok hoşuma gitti çünkü bu kür üstelik zararlı bişeyde yok maydanoz sonuçta ve limon hem vitamin hemde hiç şiş değilim yaptığımdan beri vc sorunuda kalmadı çok rahatım yani .

sabah bir simit ve çay ile iş yerinde kahvaltı yaptım . geç kalktım bu sabah böyle oldu malesef .

öğle için tavuk şinitzell var bir parça erken kalksaydım salata getirecektim yanında yemek için ama olmadı belki bir yoğurt alırım yanına akşamada büyük ihtimalle evde ıspanak pişecek tabi tahminim sadece şimdilik bana müsade işlerime bakayım tekrar yazarım görüşmek üzere ...

Merhaba kızlar, ne var ne yok herkes iyidir umarım.

Bugün evde kahvaltı yapamadan çıktım okulda bir simit ve çayla kahvaltı yaptım.

Ara olarak bir elma yedim.

öğle: 5-6 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı, 3-4 kaşık yoğurt, 4 minik salatalık turşusu ve 1 dilim tam buğday ekmek.

Bu arada şu bimde satılan sütlü tatlılar var ya bugün ara olarak yarım porsiyon kazandibi yiyebilirim :27:

selam hatunlar herkese mutlu huzurlu sağlıklı bir gün dilerim..herkes iyidir inşaAllah ben iyiyim şükür kaç gündür sokaklardayım sağlık karnesi için uğraşıyorum ne bu yaa resmen süründüyorlar insanı ordan oraya yok bu olmaış bidaha getir oy çok yoruldum neyse azıcık dinleneyim kızlar yarın cuma skın kaçamak yapmayın sakınnn :)))

öğle: 5-6 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı, 3-4 kaşık yoğurt, 4 minik salatalık turşusu ve 1 dilim tam buğday ekmek.

Bu arada şu bimde satılan sütlü tatlılar var ya bugün ara olarak yarım porsiyon kazandibi yiyebilirim :27:

bugün herkesin simit çay günü :9:

dün burda kimsecikler yok demiştim ya

sözümü geri aldım :63:

:63:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok zayıf görünüyorsun canım orda o yüzden sordum demekki siyahın asaleti denilen şey buymuş :)) gelinliğinde süper ne zamndır söylim diyorum unutuyorum canım :)

evet canım siyahtandır çünkü hemen hemen aynı kilolardaydım.hala aynı elbisemi giyebiliyorum mesela :)

hıh geldim burdayım. saat 12 geçti, balkabağına döndü arabam ama koşa koşa geldim :62: (spor olsun diye) :60:

dün gece 2 de yatmama rağmen sabah 6 da gözümü açtım. kendi kendime deli misin dedim, yine uyudum. 7.30 da kalktım.

maydonoz küründen sonra
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
iki çatal omlet
domates salata kahvaltımı ettim

öğlene kadar adliyedeydim. yemeğimi yiyip büroya geçtim. ama 1 saat oturamadan acele geri döndüm. 5'e kadar pek oturamadım. bürodan çıkınca nişanlımın toplantı günü olduğundan minibüse bindim eve gitmek için. eve 15 dk lık yürüme mesafesinde inip yürüdüm. (kolumda çanta, elimde evrak çantası olduğundan ancak bu kadarını yapabildim)

öğlen
çorba
3 köfte
makarna
salata
(puding vardı, aldım ara öğünde süt ve meyve niyetine yerim diye, yemeyi unuttum, büroda kaldı)

akşam eve geldim. kayınvalidemler gelinkız görmeye gelceklermiş. daha akşam ben ordaydım. anlamadım. meğer adetmiş, koca bi altın, pijama, çorap almış, gelmişler. ne biliyim biz rumeli göçmeniyiz, onlar sivaslı. baya fark var sanırım. altını yakama taktım, mutfakta yemek hazırlıyodum ki babam geldi, o ne ki la bakışıyla bakıyo, dedim yemek yarışmasında birinci oldum madalya taktılar :60: o da akıllı gidip içerde öle demiş:60: neyse sona nişanlım geldi o da bakıyo, o ne dedi, dedim böle böle, her dakka bi arada olduğumuz için analar danalar dahil o da anlam veremedi ama kıskandı, ben de çıkarıp onun yakasına taktım vee sünnet çocuğu gibi ortalarda dolanmaktan yırttım:60: ama merak ettim bilen varsa sölesin bizim de damat görmeye gitmemiz gerekiyor mu ki:26:

akşam
çorba
iki kaşık kıymalı türlü
bir kaşık pilav
bir kaşık kereviz
salata yedim
(kayınpeder baklava getirmiş, yarım dilim baklava yidimm)

güzel görünüyor. listeyi bu sınırlar içinde istediğin gibi çeşitleyebilirsin

günlük yemen gereken et belli. ayarlama senin

bu hepimizin başında. hele biraz hareketlenelim de durduğu zaman düşünürüz bişeyler

çorba bol şehriyeliydi de ondan yemedim

haptan mı, sudan mı, maydonozdan mı, verdiğim kilolardan mı karar veremedim. haplar cuma bitiyor, maydonoz da c.tesi sanırım, su ve verdiğim kilolarla başbaşa kalınca tekrar düşnücem:60:

oh valla biz burda et diyoz, süt diyoz sebze diyoz, hatuncuğum karışık tost diyor:nazar: ne diyim

aaaa bitmiş tüm laf yetiştirmelerim. ne çabuk anlamadım valla. hepiniz uyuyun da büyüyün emi.:38

hişttt gelin kız ne çok yazmışsın valla bu avukat olmandanmı kaynaklanıyor acaba,avukatlarda çene bol olur.küçükken çenesi bol olan çoçuğa bile avukat olucak bu derler bizim buralarda o hesap yani :))

canım takım arkadaşlarım ne der bilmiyorum ama bence bu dönemde bu kadar işkence yapma kendine.. ya kendin sütlaç yap ye.. bence çok hafif bi tatlı.. un yok bişey yok azıcık şeker var 2 kaşık nişasta o kadar.. üstelik bu malzemelerle 4-5 kase çıkıyo payına düşen bundan da az yani.. istersen tarif yazayım..

ikinci alternatif de algidanin twister'ı.. yapay aroma içermiyo.. bir buz dondurma ama sütlü buz öyle buz parmak gibi değil yani..

üçüncü alternatif danone nin bir tane kalıbı.. kendisi 110 cal.. %80 i de süt..

dördüncü alternatif de kinder süt dilimi.. onun da paketi 140 cal ye yakın.. iki ince dilim kek arasında ballı süt kreması.. soğuk yiyince süper.. biz kardeşimle süt dilimi fan club ız :9: ama bu aralar ben pek yiyomiyorum.. haftada 1 kere sadece.. üstelik çocuklar için yapıldığından mıdır nedir bu dediklerimde hep yapay aromalar yok..

bunlar bence tatlı krizlerini keser.. tabi herhangi biri, hepsini yeme :39:

yani o pastadan aldığın bir çatala eşittir belki kalorileri.. içlerinden en düşüğü de twister sanırım 75 cal..

:97:

valla sevalcim ben dün akşam eve gidince yemek yemedim,misafirlerim gelince pasta yedim onlarla bide yanında 3-4 tane (belki 5-6 tane :)) ) susamlı çubuk yedim o kadan
ama dediğin gibi bu dönemde can çok isteyince kalorisi az olan şeylerle kaçamak yapmak en iyisi.

begümcüm resimlerine baktım canım bizim takımın kızları ne kadar güzelmiş meğerki , öyle çok kilon yok varsada yakışıyor emin ol ama yinede sağlık için dikkat etmeli ve fazlalıkları vermeliyiz . gerçekten maşallahın var çok güzelsin canım :nazar:

çoook teşekkürler canım benim,çok sağol

o kadarcık olur şekerim ara olarak yiyebilirsin bence

Gülsümcüm bu arada gelinliğime yaptığın yorum için ayrıca teşekkür ederim canım.bende çok beğenerek ve içime sinerek giymiştim.hatta hiç çıkarmak istemedim.1. Yılımızda bi daha giydim düşün artık :)) çok mersi yani :))

Kızlar bu arada ben sabah;

1 kase 1 bardak süt ile hazırlanmış cornflakes yedim
içine 1 çay kaşığı kadar tarçın ve 2 kuru kayısı kesip attım
öle yedim

ara:1 tane kayısılı bisküvi+1 bardak çay

öğlen:1 simit+1 ayran (bugün herkesin simit günüymüş hakikatten :)) )

ara:1 fincan 5i bir yerde çay içiyorum şuan

akşamada yayla çorbam tavuklu arakam var yemeğe
bide akşamdan kalan pastalar var
regliyim yarın kesin yine kilo verememiş çıkıcam
ama pastalardan bu gece yersen yarın 2 kilo fazla çıkarım valla
kendimi tutmam lazım kızlarrrrr:36::37::56:

hu hu merhaba hepinize,
sabahtan beri koş koş koş, oturdum şimdi çok şükür,

canım benim çok teşekkür ederim tedavi yöntemi çok iyiymiş biraz kokulu bir yöntem muhakkak ama :53: bende migren varmı bilmiyorum araştırmadım canım ama ilk tanı sinüzit olarak konuldu ben sinüzite bağlıyorum birde arada tansiyonum çok yükseliyor yediklerden yada stres yorgunlk vs malum hepsi mevcut bu hafta bende, o yüzden her ikiside olabilir başağrımın sebebi çok şükür bugün daha rahatım yaklaşık 4 novalgineden sonra eh işte daha iyiyim en azından başımda zonklama kalmadı diyebiliriz . Aslında araştırmam lazım ama kbb uzmanı yönlendirmedi migren olabileceğine dair bende üzerinde durmadım sonrasında. canım çok teşekkür ederim kardeşimin migreni var bu tedavi yöntemini kendim yapamasamda onun üzerinde deneyeceiğim .:27: :16:

canım tekrarlayan bir ağrıysa bu, bulantıyı da getiriyorsa ihmal etme. ben yıllarca çektim, hep migren teşhisi konuldu, antidepresan, migren hapları vs. ömür boyu antidepresan mı kullanıcam diye hep bıraktım. sonra 2006 yazında hidrosefali (beyin omurilik sıvısının birikmesi, kafa içi basıncı artırması, bebeklerde kafayı büyüten gazetelerde görürsünüz arada, kafası kocaman olmuş falan)olduğum anlaşıldı, migrenim de var ancak belirtileri, ağrı türleri, bulantılı olması hep aynı. derhal ameliyat edildim. 5 yıl olacak ameliyat olalı, öncesinde haftasın en az 4 günü ağrı çekiyordum. kurtuldum ama migren kaldı. bir akrabamın migren hastası arkadaşına doktor önerisiymiş soğan suyu. bana söylediği anda 2 gündür migren ilacımı içmeme rağmen ağrım geçmemişti, hiç düşünmeden uyguladım. 3-4 ay oluyor bunu öğreneli. o zamandan bu yana hiç ilaç kullanmadım. hem de ağrı sayım azaldı. şimdi yalnızca regl dönemlerinde tutuyor. fazla değil aman ha, yalnızca birer damla. kokusu da soğan yemiş gibi olmuyor kesinlikle. migreni olan herkese iletin. ben her seferinde dua ediyorum, derdime derman oldu diye.

taydincim nişanlın sivaslımı canım o yüzden kayınvaliden o kadar çok yemek yedirmeyi seviyor desene benim baba tarafımda sivaslıdır evlerinde bir gün eksik olmaz hamur işi tatlı sürekli çatlayana kadar yesek bile ne yedinki derler canım .

çok fazla adetlerini bilmiyorum bilseydim sizinde damat görmeye gitmeniz gerekmi söylerdim canım ama bildiğim kadarıyla gelinler çok kıymetli olur ve bayram kandil özel günler ve hıdrellezde bilimum hediyelere boğarlar bütçeleri dahilinde dilerim çok çok mutlu olursun öpüyorum canım .

evet canım sivaslı. sorma memlekette haftanın 3-4 günü mantı yemezlerse biz hiç mantı yemedik derlermiş. allah razı olsun hakikaten çok iyiler, çok değer veriyorlar.

kahvaltın çok güzel canım afiyet olsun . geçmiş olsun anneciğin için .
sağol canım. aslında annem, kayınvalidem ve kayın pederim arka arkaya olacaklardı. kayınpeder grip olunca anneler kaldı. ikisi de sallattılar hortumu. :) ben anneminkine yetiştim şükür, kayınvalidem çıkmıştı yatıyordu. annemin içini gördümmmm. çok temiz çok. şükür ki ciddi birşeyleri yok. gastrit ve reflü çıktı ikisinde de. allahım ikisinin de dizlerinde kireçlenme, tansiyon, reflü,gastrit var. kol kola girip doktor doktor geziyorlar. geçen nişanlıma dedim zaten biz mi nişanlandık annemler mi anlamadım, birbirlerine bizim birimize ayırdığımızdan çok vakit ayırıyorlar dedim :60:

merhaba takımcığım nasılsınız ben maydanoz kürüme devam ediyorum pazar günü bitiyor 1 hafta ara verilsin diyordu vermesem sorun olurmu acaba benim çok hoşuma gitti çünkü bu kür üstelik zararlı bişeyde yok maydanoz sonuçta ve limon hem vitamin hemde hiç şiş değilim yaptığımdan beri vc sorunuda kalmadı çok rahatım yani .

aç karnına limon mideye zarar verir. bence 1 hafta bırak ikinci 15 günü de tamamla. bir kür bitsin böylece. sonrasında arada limonlu, arada limonsuz içersin yine. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. tarifi veren adam boşuna dememiştir herhalde 1 hafta bırakın diye. vardır bir bildiği.

bir ben yemedim simit desenize :1:

öğle yemeğimi 4 gibi yiyebildim maalesef. bizim altın kızları ayağa kaldırdık, eve yolladık da ancak.

2 kaşarlı köfte (biraz büyüktü, 4 köfteye denk gelir)
salata
ayran
1 dilim ekmek yedimm..

akşam ne yerim bilmiyorum. bişey bulamassan dişime göre ben de meyve yerim. hem yarın cuma:60:

cumartesi akupunktur randevumu da sabah 10 a aldım. bu sefer kahvaltıdan önce gidicem.

hu hu merhaba hepinize,
sabahtan beri koş koş koş, oturdum şimdi çok şükür,

canım tekrarlayan bir ağrıysa bu, bulantıyı da getiriyorsa ihmal etme. ben yıllarca çektim, hep migren teşhisi konuldu, antidepresan, migren hapları vs. ömür boyu antidepresan mı kullanıcam diye hep bıraktım. sonra 2006 yazında hidrosefali (beyin omurilik sıvısının birikmesi, kafa içi basıncı artırması, bebeklerde kafayı büyüten gazetelerde görürsünüz arada, kafası kocaman olmuş falan)olduğum anlaşıldı, migrenim de var ancak belirtileri, ağrı türleri, bulantılı olması hep aynı. derhal ameliyat edildim. 5 yıl olacak ameliyat olalı, öncesinde haftasın en az 4 günü ağrı çekiyordum. kurtuldum ama migren kaldı. bir akrabamın migren hastası arkadaşına doktor önerisiymiş soğan suyu. bana söylediği anda 2 gündür migren ilacımı içmeme rağmen ağrım geçmemişti, hiç düşünmeden uyguladım. 3-4 ay oluyor bunu öğreneli. o zamandan bu yana hiç ilaç kullanmadım. hem de ağrı sayım azaldı. şimdi yalnızca regl dönemlerinde tutuyor. fazla değil aman ha, yalnızca birer damla. kokusu da soğan yemiş gibi olmuyor kesinlikle. migreni olan herkese iletin. ben her seferinde dua ediyorum, derdime derman oldu diye.

evet canım sivaslı. sorma memlekette haftanın 3-4 günü mantı yemezlerse biz hiç mantı yemedik derlermiş. allah razı olsun hakikaten çok iyiler, çok değer veriyorlar.

sağol canım. aslında annem, kayınvalidem ve kayın pederim arka arkaya olacaklardı. kayınpeder grip olunca anneler kaldı. ikisi de sallattılar hortumu. :) ben anneminkine yetiştim şükür, kayınvalidem çıkmıştı yatıyordu. annemin içini gördümmmm. çok temiz çok. şükür ki ciddi birşeyleri yok. gastrit ve reflü çıktı ikisinde de. allahım ikisinin de dizlerinde kireçlenme, tansiyon, reflü,gastrit var. kol kola girip doktor doktor geziyorlar. geçen nişanlıma dedim zaten biz mi nişanlandık annemler mi anlamadım, birbirlerine bizim birimize ayırdığımızdan çok vakit ayırıyorlar dedim :60:

aç karnına limon mideye zarar verir. bence 1 hafta bırak ikinci 15 günü de tamamla. bir kür bitsin böylece. sonrasında arada limonlu, arada limonsuz içersin yine. kaş yapalım derken göz çıkarmayalım. tarifi veren adam boşuna dememiştir herhalde 1 hafta bırakın diye. vardır bir bildiği.

çok geçmiş olsun canım ağır bir ameliyat geçirmişsin anlaşılan şükür atlatmışsın Allahım sağık ve huzurla sınamasın kimseyi herşeyin başı sağlık demiyorlar boşuna . şimdi korktum gerçekten benim başım sık sık ağrır ve ben hep ya sinüzite yorarım ki doktorda kbb uzmanı sinüzit demişti , yada tansiyonum bazen çok çıkar sinirli ve stresli üzgün olduğumda yada çok abartı yağlı tuzlu vs yediğimde olur o zamanda başım ağrır ve midem bulanır . ama hiç böyle bir nedeni olurmu diye düşünmemiştim ihmal etmemek gerekiyor aslında en kısa sürede gdeyim doktora . Bugün yine başladı baş ağrım çıldırtıcak beni bu ağrı yorgunum bitkinim başım ağrıyor ve nasıl geçicek bilmiyorum .

Evet sivaslılar öyledir malesef kendi akrabalarımdan biliyorum hem et hem hamur işi çok severler elleride boldur bol bol yedirirler .

Aman Allah nazarlardan korusun annelerin iyi anlaşması çok güzel bende hep öyle olsun istemiştim annem ve kayınvalidem için ama pek o kadar iyi değil araları kötüde değil çok şükür ama zaten farklı şehirlerde olmamızda biraz mesafeli olmalarını gerektiriyor gerçi herşeyde vardır bir hayır belkide böylesi iyidir bilmiyorum ki .

maydanoz kürü için dediğin gibi yapıcam canım bir hafta ara vereyim belki ne kadr faydası olduğnuda anlamış oluruz bu şekilde .

ne gündü ama,
5ten sonra büroda bir sızmışım tam 2 saat.

annemden bugün yemek beklemediğim için gidip balık aldım.

akşam yemeğinde

fırında mantarlı alabalık
salata
1 dilim ekmek yedim.

ferihann cım, istanbuldasın. neresindesin bilmiyorum ama yakınsa hiç düşünmeden bakırköy ruh ve sinir hastalıkları nöroloji ye git. doktor istemesse mr iste. benim başıma gelen herkesin başına gelecek değil tabii ki. ama araştırmakta fayda var. ağrı kesici çözüm değil. tedavi edici değil. alışkanlık haline getirmemek lazım.

herkes nerde,

hiiii saat 12 olmuş, uyudunuz di mi hepiniz. bu takım 5. takım diil. uykucu takımm

arkadaşlar sanırım sağlam bir gribe yakalanıyorum çok kötüydüm bütün akşam. boğazım yanıyo gözlerim kapanıyo burnum akıyo felaket durumdyım. yarın napıcam okulda hiç bilmiyorum. bu arada kilomu olur da bildirmezsem 68,5 olarak geçin. bu sabah öyle çıktım çünkü. daha az olacağını hiç sanmıyorum.

hepinizi öptüm

soyle garıp bır ınancım olustu yenı bır batıl ınancım var bızım sıteye ozgu:1:soyluyorum:eger tıckerımda hızlı kosan ınsan veya hayvan olmazsa o hafta yavas kılo verecegımı dusunmeye basladım:1:buda bızım zayıflama grubu ıçın yenı batıl ınancım:1::1:valla ne zaman hızlı kosmayan bır karakter koysam cızelgeme o hafta yavas verıyorum ben yaaaa

herkes nerde,

hiiii saat 12 olmuş, uyudunuz di mi hepiniz. bu takım 5. takım diil. uykucu takımm

11 en geç 11buçuk.. dahası mümkün değil bende.. buna rağmen her sabah uykusuzum ya ben ona yanıyorum :61:

arkadaşlar sanırım sağlam bir gribe yakalanıyorum çok kötüydüm bütün akşam. boğazım yanıyo gözlerim kapanıyo burnum akıyo felaket durumdyım. yarın napıcam okulda hiç bilmiyorum. bu arada kilomu olur da bildirmezsem 68,5 olarak geçin. bu sabah öyle çıktım çünkü. daha az olacağını hiç sanmıyorum.

hepinizi öptüm

çok geçmiş olsun canım iyi bak kendine :71:

gecen haftakı kılom:107.9
bu hafta:107

gıden:900 gr

canım verdiğin kilo çok iyi bi sonuç bence sonuçta kilolu da olsan her hafta 2 kilo veremezsin.. zaten ideali 0,5-1 kilo :81:

:kkk:

kilom eczanede tam 109 çıktı kaptancım.. bu kiloyu evde görmüş olsam herhalde uçardım mutluluktan.. bu hafta hem kaçamak yapmadığım gün yok yine ama bi yandan da dün akşam hariç pazartesiden beri akşam yemeği yemiyorum.. beyaz ekmek hiç kullanmadım.. ama üç gündür de kahvaltım hamurişi.. yani kilonun doğru ya da yanlış olup olmadığını çıkartamıyorum..

kaptancım bence sen beni aynı geç.. haftaya düştüğüm kiloyu 110,3 ten düşeriz biz.. en adili bu olacak bence :31:

:3:

günaydım takımcığım dün akşam ıspanak bir parça tavuk sinitzel ve salata yedim akşam yemeğinde başım çok ağrıdığı için bir ilaç içip hemen yattım 9 da yattım ve sabaha kadar uyudum ara ara uyanıp başımdaki ağrıyı hissedince yeniden uyudum ne yazıkki sabah yine aynı ağrıyla kalktım dün akşam evde adını bilmediğim çiçekli yeşil bir ot ile börek yapmışlardı az zeytinyağlı sabah bir dilim ondan yedim kahvaltı öğünü olarak gün içinde yerim diye bir dilimde yanıma getirdim zaten bişey yiyemiyorum midem bulanıyor sürekli geçecek inşallah iyileşeceğim .

unutmadan tartıda aynı çıktı kilom KİLOM 97

ne gündü ama,
5ten sonra büroda bir sızmışım tam 2 saat.

annemden bugün yemek beklemediğim için gidip balık aldım.

akşam yemeğinde

fırında mantarlı alabalık
salata
1 dilim ekmek yedim.

ferihann cım, istanbuldasın. neresindesin bilmiyorum ama yakınsa hiç düşünmeden bakırköy ruh ve sinir hastalıkları nöroloji ye git. doktor istemesse mr iste. benim başıma gelen herkesin başına gelecek değil tabii ki. ama araştırmakta fayda var. ağrı kesici çözüm değil. tedavi edici değil. alışkanlık haline getirmemek lazım.

evet canım haklısın ihmal etmeden gitmeliyim birgün izin alıp gideyim ben normalde cerrahpaşa ya gidiyorum ama sırf tahlililer rongtenler vs çok uzun sürdüüğü için hiç gitmek istemiyorum. işkence gibi geliyor ama böyle çekmektense bir çare bulmak lazım .

akşam mönüne bayıldım canım bende balık istiyorum .:56:

hepinizi öptüm

geçmiş olsun canım dikkat et sağlığına bu mevsimde gelen grip kolay kolay gitmiyor dikkatli ol canım bol sıvı tüket .

gecen haftakı kılom:107.9
bu hafta:107

gıden:900 gr

tebrik ederim canım bu haftada gitti 900 gr gerisi geelecek inşallah darısı başıma :16:

kilom eczanede tam 109 çıktı kaptancım.. bu kiloyu evde görmüş olsam herhalde uçardım mutluluktan.. bu hafta hem kaçamak yapmadığım gün yok yine ama bi yandan da dün akşam hariç pazartesiden beri akşam yemeği yemiyorum.. beyaz ekmek hiç kullanmadım.. ama üç gündür de kahvaltım hamurişi.. yani kilonun doğru ya da yanlış olup olmadığını çıkartamıyorum..

kaptancım bence sen beni aynı geç.. haftaya düştüğüm kiloyu 110,3 ten düşeriz biz.. en adili bu olacak bence :31:

:3:

eczanedeki tartı digitalse doğrudur canım normalse yanlış olabilir bir haftadaha beklemek iyi fikir dediğin gibi ama vermişsindir muhakkak :16:

Back
X