hıh geldim burdayım. saat 12 geçti, balkabağına döndü arabam ama koşa koşa geldim

(spor olsun diye)
dün gece 2 de yatmama rağmen sabah 6 da gözümü açtım. kendi kendime deli misin dedim, yine uyudum. 7.30 da kalktım.
maydonoz küründen sonra
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
iki çatal omlet
domates salata kahvaltımı ettim
öğlene kadar adliyedeydim. yemeğimi yiyip büroya geçtim. ama 1 saat oturamadan acele geri döndüm. 5'e kadar pek oturamadım. bürodan çıkınca nişanlımın toplantı günü olduğundan minibüse bindim eve gitmek için. eve 15 dk lık yürüme mesafesinde inip yürüdüm. (kolumda çanta, elimde evrak çantası olduğundan ancak bu kadarını yapabildim)
öğlen
çorba
3 köfte
makarna
salata
(puding vardı, aldım ara öğünde süt ve meyve niyetine yerim diye, yemeyi unuttum, büroda kaldı)
akşam eve geldim. kayınvalidemler gelinkız görmeye gelceklermiş. daha akşam ben ordaydım. anlamadım. meğer adetmiş, koca bi altın, pijama, çorap almış, gelmişler. ne biliyim biz rumeli göçmeniyiz, onlar sivaslı. baya fark var sanırım. altını yakama taktım, mutfakta yemek hazırlıyodum ki babam geldi, o ne ki la bakışıyla bakıyo, dedim yemek yarışmasında birinci oldum madalya taktılar

o da akıllı gidip içerde öle demiş

neyse sona nişanlım geldi o da bakıyo, o ne dedi, dedim böle böle, her dakka bi arada olduğumuz için analar danalar dahil o da anlam veremedi ama kıskandı, ben de çıkarıp onun yakasına taktım vee sünnet çocuğu gibi ortalarda dolanmaktan yırttım

ama merak ettim bilen varsa sölesin bizim de damat görmeye gitmemiz gerekiyor mu ki:26:
akşam
çorba
iki kaşık kıymalı türlü
bir kaşık pilav
bir kaşık kereviz
salata yedim
(kayınpeder baklava getirmiş,
yarım dilim baklava yidimm)
güzel görünüyor. listeyi bu sınırlar içinde istediğin gibi çeşitleyebilirsin
günlük yemen gereken et belli. ayarlama senin
bu hepimizin başında. hele biraz hareketlenelim de durduğu zaman düşünürüz bişeyler
çorba bol şehriyeliydi de ondan yemedim
haptan mı, sudan mı, maydonozdan mı, verdiğim kilolardan mı karar veremedim. haplar cuma bitiyor, maydonoz da c.tesi sanırım, su ve verdiğim kilolarla başbaşa kalınca tekrar düşnücem
oh valla biz burda et diyoz, süt diyoz sebze diyoz, hatuncuğum karışık tost diyor

ne diyim
aaaa bitmiş tüm laf yetiştirmelerim. ne çabuk anlamadım valla. hepiniz uyuyun da büyüyün emi.:38