- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.201
Geçmiş olsun canımTedavi için kullandıkları ilaç ileriki dönemde aizehimer yaptığı için tavsiye etmedi doktorum sadece eksende ağrı hissettiğimde alıyorum tabi o ara geçene kadar mahvoluyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımTedavi için kullandıkları ilaç ileriki dönemde aizehimer yaptığı için tavsiye etmedi doktorum sadece eksende ağrı hissettiğimde alıyorum tabi o ara geçene kadar mahvoluyorum
Teşekkür edrim çok sevindimm toplamda bu kadar yaptığımakızlar spor tablomuz çok çok vahim ilk defa böyle bir tablo paylaşıyorum inanınunuttuğum atladıklarım mı var acaba ?
Yoksa biz aç kalarak mı kilo verme cabasındayız çok üzüldüm neler yapabiliriz sizce herkes kendi sağlığı ve günlük hayatı çerçevesinde şu konuya bir el atsın ya :/
Şuan planlı tek spor yapanHedef60kgolmak toplam 882 puan ile 1.tebrik ederiz canım
azmin daim olsun bizede örnek olsun inşallah ♥
Daha da yürüyecektim ama çok rürgar vardır. Ancak bu kadar olduBugün kendi rekorumu kırdım
Şahane ama söylemeseydin keşkeBe
Benim bugün 17.500 adim
Ecez profesyonel olarak bunu yapıyor o yüzden adaletsizlik olmasın diye ben rica etmiştim eklemeyelim diye :) hep kendi 1. Olduğu için farklı 1.ler olsun istedimTeşekkür edrim çok sevindimm toplamda bu kadar yaptığımave birinci olduğumuza :) kalori azalttığım için sporu da azalttım 5 hafta kadar daha böyle devam edicem beni geçen olur yani :) Ecez de bildirmedi bu hafta
Aynen cnm bende bugün tembellikte zirve yaptımDaha da yürüyecektim ama çok rürgar vardır. Ancak bu kadar oldu
AnladııımEcez profesyonel olarak bunu yapıyor o yüzden adaletsizlik olmasın diye ben rica etmiştim eklemeyelim diye :) hep kendi 1. Olduğu için farklı 1.ler olsun istedim
nasil yani hicbirsey yemedin mi bütün gün? noldu rahatsiz misinmenumu atayim
3 litre su
uzgunum ama midem kitlenmis durumda hicbisey yiyemiyorum
bugün walk challenge yok mu ona bildirseneBugün kendi rekorumu kırdım
dogru ben de bir kere iki saat yürümüstüm de bosa gitmisti aciklayincaŞahane ama söylemeseydin keşkeo yüzden özel mesajla ben açıklıyorm biraz heyecan olsun yarışma ya son anda belli olsun 1.2. diye
çok iyi yürümüşsün tebrikler
Çok teşekkür ederim canım inşallahay ben hamilrlik haberini kacirmisimhayirli ugurlu olsun kuzum allah saglikla kucagina almayi nasip etsin
Burada da öyle şuan o kadar çok yağıyor ki Allah afetten korusunNasılsınız, nasıl gidiyor? Konya çok yağmurlu. Muhteşem Bi yağmur var. Hayırlara gelsin inşallah
Oğlunu zaptetmek biraz zor kaptanımAyy ne güzel burayada gelse keşke
Eşim online ingilizce derslerine başladı çocugu zaptedemiyorum habire dalıyor içeribir ara WC ye gittim o ara dalmış odaya
![]()
Yaa canım neden öyle oldun kikizlar bu aralar ben psikolojik olarak hic iyi degilim, hayatimda ilk defa cinnetin esigine geldigimi hissediyorum gunlerdir. cok katilamazsam ne olur gonul koymayin.
Takımımıza hoşgeldinKuralları kabul ediyorum. YAŞINIZ: :38 BOYUNUZ: :158 KİLONUZ: :87. HEDEF KİLONUZ: 70 MEDENİ DURUMUNUZ:Evli MESLEGINIZ:Öğretmen ÇOCUK SAYISI:1 DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?:Hayır. KİLO ALMA NEDENİNİZoğum. SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı:Var tip 1 diyabet, Hipotroidi ve Panik atak. KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ:Sağlık ve estetik kaygı
O öyle dedi tabi bilemiyorumÖyle mi yapıyormuş yaa hepsi mi acabane taraftan baksan hepsİ zarar işte bunları almasam bu sefer ağır ağrı kesici alacağım o da böbreklere zarar
o da yetmeyecek serum iğne vs illaki onlarında zararları vardır. Hiç bilmiyordum ama önleyici tedavideki ilaçların öyle bir etkisi olduğunu ben en az bir 6 ay dha devam edeceğim
![]()
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canım
yemedim kuzu sadece su. hasta degilim moralim bozuk ben moralim bozuk olunca hicbisey yiyememnasil yani hicbirsey yemedin mi bütün gün? noldu rahatsiz misin![]()
Ben elimden geleni yapıyorum hiç birşey yapamıyorsam durduğum yerde adım atıyorum dışarı çıkıp yürüme imkanım yok evde de kızımla zor oluyor babasının durumundan sonra beni hiç yalnız bırakmıyor ama dedim O gün 6000 adım altındakileri yazmayacağım diye o yüzden yazmıyorum canımkızlar spor tablomuz çok çok vahim ilk defa böyle bir tablo paylaşıyorum inanınunuttuğum atladıklarım mı var acaba ?
Yoksa biz aç kalarak mı kilo verme cabasındayız çok üzüldüm neler yapabiliriz sizce herkes kendi sağlığı ve günlük hayatı çerçevesinde şu konuya bir el atsın ya :/
Şuan planlı tek spor yapanHedef60kgolmak toplam 882 puan ile 1.tebrik ederiz canım
Eki Görüntüle 2689463
her attiginiz adimi nasil sayiyorsunuz allah askina? ben butun gun kosturma halindeyim ama telefondan adimsayar takip ediyorum onun da surekli sarzi yok diye fiste duruyo elimde olmuyo ki oyle.kızlar spor tablomuz çok çok vahim ilk defa böyle bir tablo paylaşıyorum inanınunuttuğum atladıklarım mı var acaba ?
Eki Görüntüle 2689463
Ne dedim canım ? Sizce neler yapabiliriz diyorum bu kötü birşey değil ki her çözüm yolu istediğim beni gitmekle izne çıkmakla tehdit ediyorsunuz resmen ya bende bundan yoruldumher attiginiz adimi nasil sayiyorsunuz allah askina? ben butun gun kosturma halindeyim ama telefondan adimsayar takip ediyorum onun da surekli sarzi yok diye fiste duruyo elimde olmuyo ki oyle.
kendimi kotu hissediyorum boyle dediginiz zaman. sizin motvasyonunuzu da dusuruyorum gibi algiliyorum. eger oyleyse cikarin gruptan lutfen kimseyi kotu etkilemek istemem ama elimden gelen bu ne yazikki kimse kimsenin durumunu sartlarini bilemez
Biliyorum canım ama bence yazmalısın sonuçta seni gören arkadaşın ya bende bi 5000 yürüyeyim der bende bugün 6000 yapayım der tablonun boş olması gruptaki diğer kişileride yalnız başına hissettiriyor bir nevi.Ben elimden geleni yapıyorum hiç birşey yapamıyorsam durduğum yerde adım atıyorum dışarı çıkıp yürüme imkanım yok evde de kızımla zor oluyor babasının durumundan sonra beni hiç yalnız bırakmıyor ama dedim O gün 6000 adım altındakileri yazmayacağım diye o yüzden yazmıyorum canım
Benim hergün kullandıklarım dideral + topamax ağrı oluncada migrex veya arada apranax plusO öyle dedi tabi bilemiyorum
Ben ağrı kesici ile idare ediyorum ama cataflam iyi geliyor bana sen hangisini kullaniyorsun
Oğlunu zaptetmek biraz zor kaptanım![]()