Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedefim 53 olmak tekrar EceZ EceZ . Bugun sabah 53.5 oldum. Dun 53.9 kiloydu. Tarti benle dalga geciyor resmen. Ya islerim de bitti aslinda bitmedi de en strei olan kisimlari bitti. Diyet isine artik odaklanmam lazim
Konuyla pek ilgisi yok ama bugün TV de bir uzman dinledim belli bir yaştan sonra aman canım yiyeyim diyet yapar veririm nasılsa dememek lazım kesinlikle diyor. O kilo verilse bile vücut onu standart olarak algılayıp kendini devamlı o kiloya çekmeye çalışıyormuş yani hayatında 1 kere 65 oldun mu eşik orada bir kere yükseldi ise sıkıntı diyor 🙈 ve bencede çok doğru herkes bunu hayatında yaşıyordur herhalde ..bende yaşadım takıma 2. geldiğimde 82 kiloydum şimdi uzmanın dediğinden hesapla elimdeki kontrolü bir bıraksam direk ibre 82 ye gidecek 😑

Benim de sınır 65-66 kilo. Kpss dönemi asiri kilo aldim. Sonra verip tekrar aldim. Ama neyseki uzun suredir cikmadim. Su an 50 nin altins dusmeye calisiyorum. Yemeden asiri kismadan yavas yavas olsun diyorum. O sekilde verince uzun sure koruyorum kilomu.

Vayy diyetisyen tartısı. 🥰🤡 Hayırlı olsun Calypso95 Calypso95 🌸 Mutlaka tebrik etmişimdir ama yine edeyim bahaneyle. ♥
Yaa çok teşekkür ederiim 😍😍😍
Listemizi paylaştım kızlar alt listede hâlâ bildirim yapmayanlar var ama üst listeye teşekkür ederim ♥ ateş hızında ev işlerine girişiyorum
Calypso95 Calypso95 5.takıma emeklerin içinn çok çok teşekkür ederim iyiki senin gibi güzel bir insanı tanıdık veda etmiyorum hep buradasın inşallah ♥
@UmutluBen konuştuğumuz gibi sen doya doya yap sporunu canım kas mı olacak ne olacak tartıda ne olur stresi olmasın madem girdin bir yola izindesin ama yine buralarda ol ♥
Ben teşekkür ederim bu takımla çok iyi motive oldum mezun olup bıraksaydım daha iyiydi ama artık doğum sonrasına diyelim 😂😂
seyrekyagmur seyrekyagmur cok ozendim, efsane guze kilo vermissin tebrik ederim.

bu arada Calypso95 Calypso95 banliydim yazamadim tabi yeni isin hayirli olsun:) grupta olman bana guven veriyor nedense isin uzmani diyorum oh mis🤣 hemencik don emi.
Teşekkür ederim canımm benim hemencecik 1 seneyi bulur artık 😂😂😍 ben hala buradayım ama kilo vermeyi bırakıyorum malum 😊

Tatlı ihtiyacını farklı kaynaklardan almaya başlayınca durum yavaş yavaş değişiyor. Yoksa ben tam bir çikolata tatlı bisküvi kek dondurma canavarıydım. Bir öğün niyetine vir paket bisküvi yerdim. Üniveriste hayatım bisküvi vb yiyerek normal yemek yemeden geçti.

Gebelik şekerine kadar da akıllanmadım. Ama şimdi aramıyorum fazla. Gebelik şekerinden sonra meyve bile yemedim. Doğum sonrası herşey normale döndü ama ben potansiyel şeker hastası gibi hayatımdan büyük oranda çıkardım. Bir ara diyetteyim yüzde 85 bitter alıyordum. Şimdi de alternatif tatlılar ile, meyve yetiyor. Böyle alışınca arada bir dilim kek veya bir iki bisküviyi de vücut tolere ediyor tek risk başlayınca paket bitmeden bırakabilmek misin :)
Ben tüm hayatim boyunca tatliyi severek yedim ama asla abartmam, bir dilim kek gibi en fazla. bir de baklavayi, bisküviyi falan sevmem eve paketli islenmis tatli ürünler girmez, cayi kahveyi sekersiz icerim. evde beyaz seker bulunmaz zaten. keki falan esmer sekerle yaparim. ha bir de hamileligim boyunca bir adet tatli yemedim yedigim meyve bile saylidir nedense vücudum tatliyi direk reddetti hamilelikte. vücuduma güveniyorum bana dogru sinyal veriyor benim dinlemem gerek sadece.

Ben tüm hayatim boyunca tatliyi severek yedim ama asla abartmam, bir dilim kek gibi en fazla. bir de baklavayi, bisküviyi falan sevmem eve paketli islenmis tatli ürünler girmez, cayi kahveyi sekersiz icerim. evde beyaz seker bulunmaz zaten. keki falan esmer sekerle yaparim. ha bir de hamileligim boyunca bir adet tatli yemedim yedigim meyve bile saylidir nedense vücudum tatliyi direk reddetti hamilelikte. vücuduma güveniyorum bana dogru sinyal veriyor benim dinlemem gerek sadece.
Sen doğru yolu doğru bulmuşsun aslında amaç herşeyden elimizi eteğimizi çekmek olmamalı zaten porsiyon kontrolü şart birde neyi günün hangi saatinde yediğin işte gecenin bir yarısında yediğin bir dilim kek ile öğlen yediğin bir dilim kek arasında dünya fark var sen bunuda dengeliyorsun ✌️

Hedefim 53 olmak tekrar EceZ EceZ . Bugun sabah 53.5 oldum. Dun 53.9 kiloydu. Tarti benle dalga geciyor resmen. Ya islerim de bitti aslinda bitmedi de en strei olan kisimlari bitti. Diyet isine artik odaklanmam lazim

Benim de sınır 65-66 kilo. Kpss dönemi asiri kilo aldim. Sonra verip tekrar aldim. Ama neyseki uzun suredir cikmadim. Su an 50 nin altins dusmeye calisiyorum. Yemeden asiri kismadan yavas yavas olsun diyorum. O sekilde verince uzun sure koruyorum kilomu.
yavas olsun saglam olsun diyorum 😎

Yaa çok teşekkür ederiim 😍😍😍

Ben teşekkür ederim bu takımla çok iyi motive oldum mezun olup bıraksaydım daha iyiydi ama artık doğum sonrasına diyelim 😂😂

Teşekkür ederim canımm benim hemencecik 1 seneyi bulur artık 😂😂😍 ben hala buradayım ama kilo vermeyi bırakıyorum malum 😊
ay ben hamilrlik haberini kacirmisim🥰 hayirli ugurlu olsun kuzum allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Sen doğru yolu doğru bulmuşsun aslında amaç herşeyden elimizi eteğimizi çekmek olmamalı zaten porsiyon kontrolü şart birde neyi günün hangi saatinde yediğin işte gecenin bir yarısında yediğin bir dilim kek ile öğlen yediğin bir dilim kek arasında dünya fark var sen bunuda dengeliyorsun ✌
dogru yolu bulduk da zayiflamasi kaldi 😂

Nasılsınız, nasıl gidiyor? Konya çok yağmurlu. Muhteşem Bi yağmur var. Hayırlara gelsin inşallah
Ayy ne güzel burayada gelse keşke
Eşim online ingilizce derslerine başladı çocugu zaptedemiyorum habire dalıyor içeri 🙈 bir ara WC ye gittim o ara dalmış odaya 🤭

Ayy ne güzel burayada gelse keşke
Eşim online ingilizce derslerine başladı çocugu zaptedemiyorum habire dalıyor içeri 🙈 bir ara WC ye gittim o ara dalmış odaya 🤭
Yaa ne güzel bişey eşin için. Kendi alıyor demi eğitimi yoksa eğitim mi veriyor? Her iki şekilde de çok güzel. Baba oğul beraber yapsınlar dersi bari 🤭

Günaydın
Benim bu aralar inanılmaz migrenim tutuyor sabah yine baş ağrısı ile uyandım akşam banyo yapıp yatmıştım saçım islak kalınca sabaha başladı ağrısı
Kiza da akşamdan dışarı çıkacağız demiştik küçük anlamaz demedik sabah kahvaltıya götürdük hiç anasına çekmemiş bisey yemedi çocuk 🤦🏻‍♀️ oynattik gezdirdim geldik ama tabagindaki peynirleri hep ben yedim 😱 eve geldim sabahla arada 500 gr var okadar peynir yemişim para verdik boşa gitmesin dedim 😂
Akşama tövbe yemem ağzımda beyaz peynir salatalik tadı var halen

Bu arada neden gunaydin yazmışım saat akşam olmuş ya halbuki ben 7de uyandım 🤦🏻‍♀️
Burada da nasıl yağmur var belediyenin güzel teniz bir parkı var oraya gittik önceden de vardı ama belediye devralmış tertemiz masalarda dezenfektan çalışanlar maskeli geçen hafta bi gittik bayıldık bugün kahvaltıya gittik
Kızımın doğumgününe de az kaldı nasıl gidecek bu 1.5 kilo

Back
X