- 23 Mart 2016
- 30.492
- 91.357
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.501
Günaydın![]()
GünaydınGünaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın![]()
GünaydınGünaydın![]()
Unuttum cnmCanım Menü buraya idi unuttun mu5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
![]()
Benim hiç ateşim olmamıştı. Bu yüzden değildir diye düşünmüştüm hep. Ama meğer çoğunda ateş olmamışSorma canımateş ölçer elimde gezdim valla :/
İnşallah herşeyin başı sağlık![]()
Halsizlikte geçti büyük ihtimalle beni kötü eden idrar yollarıydı covidde maşallah öyle bir hastalıkki bütün belirtiler her hastalık için var bu sebeple karışıyorBenim hiç ateşim olmamıştı. Bu yüzden değildir diye düşünmüştüm hep. Ama meğer çoğunda ateş olmamış![]()
Evet canım bütün hastalıkların belirtileri ile karışıyor. Ama en büyük belirtisi tat ve koku kaybı. İnşallah hemencecik iyi olursunHalsizlikte geçti büyük ihtimalle beni kötü eden idrar yollarıydı covidde maşallah öyle bir hastalıkki bütün belirtiler her hastalık için var bu sebeple karışıyordevam etseydi bugün gidecektim doktora zaten yinede dinliyorum devamlı kendimi
![]()
İnşallah kuzum çok sağolEvet canım bütün hastalıkların belirtileri ile karışıyor. Ama en büyük belirtisi tat ve koku kaybı. İnşallah hemencecik iyi olursun
5. TAKIM ÇITIRLARI | GÜNCEL KİLO | CUMA HEDEFİ | SONUÇ | |
![]() | 81,6 | 81 | ||
![]() | 63.5 | 63 | ||
![]() | 81,8 | 81,5 | ||
![]() | 54.3 | 53.9 | ||
![]() | 74.9 | 74 | ||
A AKREPcg | 77.7 | 77 | ||
@amatordiyetci | 73 | 72 | ||
![]() | 53.9 | 53 | ||
![]() | 66.2 | 65.5 | ||
![]() | 58.8 | 58.3 | ||
A arvenberen15 | 87 | 86.5 | ||
sagolasin canim su anda zencefilli limonlu balli karisim iciyorum.Sende miçok geçmiş olsun canım
Şifa olsun inşallah ilerlemeden geçer belkisagolasin canim su anda zencefilli limonlu balli karisim iciyorum.
sagolasin canim halsizim cok. ne bileyim artik noldum kimbilir, dinleniyorum.firsat bulup ancak okudum cok gecmis olsun kaptanim ya naptin nedir durum simdi
hayirlisi olsun ortim allah gonlune gore versin
kuzum gecmis olsun, ben 1 haftadir filan oyleyim gibi, bovazim gicik sis sesim kisikozellikle sabahlari kulagima kadar vuruyo ama aksama dpgru hafifliyo, mevsimsel faranjit cok yogun su donem seninde oyle olabilir mi
Makrogol icerikli bir toz var, suya karistirip icinde bagirsaklarda su tutuyor... Bagirsak duvarindan gecmeden atiliyor onu denesen?Eylül diyince böyle oluyoruz vallaçok teşekkür ederiz 3 olcak oglus ❤ ben bu hafta sıfırı çektim hatta az önce çok büyük bi yeme krizi yaşadım anlarim ki bu tarz detokslar bana göre değilmiş 2 yk pilav + 2 tavuk but ellerim titreye titreye yedim oğlum WC eğitiminde bı de o da yordu sanırım bu tarz arindiricilar da beni etkiliyormus bilmiyordum. sen de duy ortim menü artı bunlar geldi başıma
ayvacicegi
Gecmis olsun hastalik havalari geldi yine bu aralar dikkatli olmak lazim...kizlar hasta oldum ben ☹ oksuruyorum bogazimda gicik.
Enfeksiyonda ates bunyeyle cok ilgili kimisi cok nadir atesleniyor, ben de mastit olmusum ates yok diye diye umursamadilar sonunda apse oldumBenim hiç ateşim olmamıştı. Bu yüzden değildir diye düşünmüştüm hep. Ama meğer çoğunda ateş olmamış![]()
Merhaba hosgeldiniz demedim galiba. Menu guzel, diyetisyenle mi veriyorsunuz?Sabah 4 küçük dilim sucuk 2 dilim beyaz peynir 1 dilim ekmek saat 10.00 1 su bardağı süt saat 12.30 1 küçük tabak kabak yemeği 1 küçük kase çorba 4-5 kaşık yoğurt saat 15.30 1 şeftali saat 18.30 1tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 2LT.SU 15DK.YÜRÜYÜŞ
hayirli olsunSelamlar
Ben bugun kabak detoksuna devam ediyorum, onumuzdeki hafta icin fazladan spor + protein hedefledim.
Bugun kesinlesti, yari-zamanli ise basliyorum![]()
Suanlik kefir biraz rahatlattı gibi bugün bu tüm olmadı ilaçi alırım muhakkakMakrogol icerikli bir toz var, suya karistirip icinde bagirsaklarda su tutuyor... Bagirsak duvarindan gecmeden atiliyor onu denesen?
Gecmis olsun hastalik havalari geldi yine bu aralar dikkatli olmak lazim...
Enfeksiyonda ates bunyeyle cok ilgili kimisi cok nadir atesleniyor, ben de mastit olmusum ates yok diye diye umursamadilar sonunda apse oldum![]()
DİYETİSYENE doğumdan önce ve sonra gittim. Pandemi nedeni ile ara vermek zorunda kaldım. Onun verdiği tavsiyelere göre yiyorum.Merhaba hosgeldiniz demedim galiba. Menu guzel, diyetisyenle mi veriyorsunuz?
Ben iyiyim canımcım sağol sen nasılsın nasıl gidiyorSaskinAnne tebrik ederim canım umarım başarılı olursun doktora yaptığını bilmiyordum
Cherry Mom kaptanım ve
mavimli Sizlere de çok geçmiş olsun şimdi iyisinizdir inşallah
Hayırlı olsunSelamlar
Ben bugun kabak detoksuna devam ediyorum, onumuzdeki hafta icin fazladan spor + protein hedefledim.
Bugun kesinlesti, yari-zamanli ise basliyorum![]()