Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Canım Menü buraya idi unuttun mu🙈
Unuttum cnm 🤣bügünün menüsünü oraya yazarım

Benim hiç ateşim olmamıştı. Bu yüzden değildir diye düşünmüştüm hep. Ama meğer çoğunda ateş olmamış 🤔
Halsizlikte geçti büyük ihtimalle beni kötü eden idrar yollarıydı covidde maşallah öyle bir hastalıkki bütün belirtiler her hastalık için var bu sebeple karışıyor 🙈devam etseydi bugün gidecektim doktora zaten yinede dinliyorum devamlı kendimi 😑

Halsizlikte geçti büyük ihtimalle beni kötü eden idrar yollarıydı covidde maşallah öyle bir hastalıkki bütün belirtiler her hastalık için var bu sebeple karışıyor 🙈devam etseydi bugün gidecektim doktora zaten yinede dinliyorum devamlı kendimi 😑
Evet canım bütün hastalıkların belirtileri ile karışıyor. Ama en büyük belirtisi tat ve koku kaybı. İnşallah hemencecik iyi olursun

Gecikmeli paylaşıyorum özür dilerim bu hafta herşey gecikmeli 🙈

IMG_20200917_104629.webp

firsat bulup ancak okudum cok gecmis olsun kaptanim ya naptin nedir durum simdi
hayirlisi olsun ortim allah gonlune gore versin

kuzum gecmis olsun, ben 1 haftadir filan oyleyim gibi, bovazim gicik sis sesim kisik🤔 ozellikle sabahlari kulagima kadar vuruyo ama aksama dpgru hafifliyo, mevsimsel faranjit cok yogun su donem seninde oyle olabilir mi
sagolasin canim halsizim cok. ne bileyim artik noldum kimbilir, dinleniyorum.

Eylül diyince böyle oluyoruz valla 🤭 çok teşekkür ederiz 3 olcak oglus ❤ ben bu hafta sıfırı çektim hatta az önce çok büyük bi yeme krizi yaşadım anlarim ki bu tarz detokslar bana göre değilmiş 2 yk pilav + 2 tavuk but ellerim titreye titreye yedim oğlum WC eğitiminde bı de o da yordu sanırım bu tarz arindiricilar da beni etkiliyormus bilmiyordum. sen de duy ortim menü artı bunlar geldi başıma ayvacicegi ayvacicegi
Makrogol icerikli bir toz var, suya karistirip icinde bagirsaklarda su tutuyor... Bagirsak duvarindan gecmeden atiliyor onu denesen?
kizlar hasta oldum ben ☹ oksuruyorum bogazimda gicik.
Gecmis olsun hastalik havalari geldi yine bu aralar dikkatli olmak lazim...
Benim hiç ateşim olmamıştı. Bu yüzden değildir diye düşünmüştüm hep. Ama meğer çoğunda ateş olmamış 🤔
Enfeksiyonda ates bunyeyle cok ilgili kimisi cok nadir atesleniyor, ben de mastit olmusum ates yok diye diye umursamadilar sonunda apse oldum :KK12:

Sabah 4 küçük dilim sucuk 2 dilim beyaz peynir 1 dilim ekmek saat 10.00 1 su bardağı süt saat 12.30 1 küçük tabak kabak yemeği 1 küçük kase çorba 4-5 kaşık yoğurt saat 15.30 1 şeftali saat 18.30 1tabak kabak yemeği 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 2LT.SU 15DK.YÜRÜYÜŞ
Merhaba hosgeldiniz demedim galiba. Menu guzel, diyetisyenle mi veriyorsunuz?

Makrogol icerikli bir toz var, suya karistirip icinde bagirsaklarda su tutuyor... Bagirsak duvarindan gecmeden atiliyor onu denesen?

Gecmis olsun hastalik havalari geldi yine bu aralar dikkatli olmak lazim...

Enfeksiyonda ates bunyeyle cok ilgili kimisi cok nadir atesleniyor, ben de mastit olmusum ates yok diye diye umursamadilar sonunda apse oldum :KK12:
Suanlik kefir biraz rahatlattı gibi bugün bu tüm olmadı ilaçi alırım muhakkak

Back
X