- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.601
Haklısın canım, sen gelince hatırlatmadıkBilmiyordum cnm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın canım, sen gelince hatırlatmadıkBilmiyordum cnm![]()
Neyse bugün listeyi yenilicem zaten yeni haftaya geçiş olacakHaklısın canım, sen gelince hatırlatmadık![]()
Geçmiş olsun. Eğer bitkisel denerim dersen civamperçemi ve hayıt tohumu düzensizlikleri ve bu rahatsızlıklara iyi geliyor. Bi öğrencim vardı. Aynı çok geç oluyordu ama bu dediğimi kaynatıp içti her gün ve 3 ay devam etti düzene girdi. Eğer bitkisel denemek istersen tavsiye ederim.Bisey sorabilirmiyim
Benim rahim kalinlasmasindan sonra adet düzensizliği oldu 6 ay içinde oturur dedi doktor ama geçen ay 52.gün de olmustum sanırım simdi 41.gundeyim henuz yok ama inanilmaz siskinlik var agrimda var dun sabah 1 kilo fazla ciktim mesela bu sabah normal. Ne yapabilirim bilmiyorum
Bak düzelttimCnm dünün menüsünde yazdım. Menü paylasım bölümüne
Hoşgeldiniz kaptanımgünaydınlarr
yumarım güzel bir cuma olur kızlar sanırım artık ben de daha sık aranıza katılacağım işyerinde düzenimi de oturttum gibi birşey evimi de yerleştirdim biraz daha toparlarsam belki listelere bile girerim![]()
cok gecmis olsun ya, tat koku kaybi da oldu mu, benim cevremdeki herkes ilk once tat koku kaybiyla anladi pozitif oldugunu. benimde bogazim bir haftadir filan cok agriyor gerci bende ates filan olmadi ama ben direkt koku ve tata baktim onlar yerindeyse bisi yoktur ya dedim kendi kendime.ah kizlar ah benim feci atesim cikti![]()
Neden yapmıyorlar testi. Nasıl bu kadar bekletiyorlarah kizlar ah benim feci atesim cikti![]()
Tam civanperçemi dışında yazacaktım sen yazdinGeçmiş olsun. Eğer bitkisel denerim dersen civamperçemi ve hayıt tohumu düzensizlikleri ve bu rahatsızlıklara iyi geliyor. Bi öğrencim vardı. Aynı çok geç oluyordu ama bu dediğimi kaynatıp içti her gün ve 3 ay devam etti düzene girdi. Eğer bitkisel denemek istersen tavsiye ederim.
Hayıt olabilir o zaman. Ona zaten kadın otu diyorlarmış.Tam civanperçemi dışında yazacaktım sen yazdin
Civanperçemi iyi geliyor evet ama o da östrojen içerdiğinden rahimde tekrar kalınlaşma olabilir
yok tat ve koku da sikinti yok. özel ogrencimden gecmis olabilir gribim demisti.cok gecmis olsun ya, tat koku kaybi da oldu mu, benim cevremdeki herkes ilk once tat koku kaybiyla anladi pozitif oldugunu. benimde bogazim bir haftadir filan cok agriyor gerci bende ates filan olmadi ama ben direkt koku ve tata baktim onlar yerindeyse bisi yoktur ya dedim kendi kendime.
Tebrikler canım
ah be güzelim bir doktorum bile yok test yazasin.Ya canım çok üzüldüm![]()
Orada covid olunca ne yapıyorlar biliyor musun ? Bak bizde Reyyan doktora geç gitti pişman oldu ilaç tedavisi geç başlandı ciğerlere indi hastalık oradada ilaç tedavisi ne yapıyorlar bilmiyorum ama varsa böyle bir durum bir kire zorla kendini al ilaliçlarını evine dönama inşallah yoktur tabi
Nasıl yani direk pandemi bölümüne gitsen yapmazlar mı test? Biz önce özel Bi hastanenin acilin gittik. Hemşire acile katmadan sordu neyin var diye. Söyledim ve sen virüs semptomları taşıyorsun alamayız diye gönderdi. Sonra devletin pandemi bölümüne gittik hemen yapıldı testler. Sen Türkiyede değil miydin canımah be güzelim bir doktorum bile yok test yazasin.
Tahmin etmiştim canım çünkü sen tek öğün ve çok az yiyen biriyken 2 3 öğün ve sana göre çok oldu otel menüsükizlar gunaydin, ay beb bu hafta kilo bildirimi filan yapmayayim cok utaniyorum. adetliyim onun siskinkigi, gunlerdir hastayim diye seker hapimi da almiyorum tuvaletr filan da cikmadim kac gundur, iki gun once 63,1 dim bugun tartiyi gorunce gozlerim fal tasi gibi acildi