Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Bisey sorabilirmiyim
Benim rahim kalinlasmasindan sonra adet düzensizliği oldu 6 ay içinde oturur dedi doktor ama geçen ay 52.gün de olmustum sanırım simdi 41.gundeyim henuz yok ama inanilmaz siskinlik var agrimda var dun sabah 1 kilo fazla ciktim mesela bu sabah normal. Ne yapabilirim bilmiyorum

Bisey sorabilirmiyim
Benim rahim kalinlasmasindan sonra adet düzensizliği oldu 6 ay içinde oturur dedi doktor ama geçen ay 52.gün de olmustum sanırım simdi 41.gundeyim henuz yok ama inanilmaz siskinlik var agrimda var dun sabah 1 kilo fazla ciktim mesela bu sabah normal. Ne yapabilirim bilmiyorum
Geçmiş olsun. Eğer bitkisel denerim dersen civamperçemi ve hayıt tohumu düzensizlikleri ve bu rahatsızlıklara iyi geliyor. Bi öğrencim vardı. Aynı çok geç oluyordu ama bu dediğimi kaynatıp içti her gün ve 3 ay devam etti düzene girdi. Eğer bitkisel denemek istersen tavsiye ederim.

ah kizlar ah benim feci atesim cikti 🙄😔
cok gecmis olsun ya, tat koku kaybi da oldu mu, benim cevremdeki herkes ilk once tat koku kaybiyla anladi pozitif oldugunu. benimde bogazim bir haftadir filan cok agriyor gerci bende ates filan olmadi ama ben direkt koku ve tata baktim onlar yerindeyse bisi yoktur ya dedim kendi kendime.

Geçmiş olsun. Eğer bitkisel denerim dersen civamperçemi ve hayıt tohumu düzensizlikleri ve bu rahatsızlıklara iyi geliyor. Bi öğrencim vardı. Aynı çok geç oluyordu ama bu dediğimi kaynatıp içti her gün ve 3 ay devam etti düzene girdi. Eğer bitkisel denemek istersen tavsiye ederim.
Tam civanperçemi dışında yazacaktım sen yazdin
Civanperçemi iyi geliyor evet ama o da östrojen içerdiğinden rahimde tekrar kalınlaşma olabilir

***5.Takım 692. Etap ***

SaskinAnne (81,6/81,2/0,4/%0,49)
kirmizigitar (63,5/
mavimli (81,8/
ayvacicegi(54,3/53,6/0,7/%1,29)
seyrekyagmur (74,9/

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53,9mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (77,7/567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
Cgdmk ( 67,3 ) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 55
amatördiyetci ( 73/ yeni üye başlangıç tarihi 31.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54
pacman ( ) 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
arvenberen15( 87/ )başlangıç tarihi 12.09.20, başlangıç kg 87, hedef kg 70
Diyetkolik2020( 72,3/ ) başlangıç tarihi 13.09.20 başlangıç kg 72.3 hedef kg 60
Nefesimmmsin( 60/58,6/1,4/%2,33) 667.etapta 60 kg ile izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 25'e bölündü.
Kusluhanim ( 75.8 ) başlangıç tarihi 17.09.20 başlangıç kg 75.8 hedef kg 60

cok gecmis olsun ya, tat koku kaybi da oldu mu, benim cevremdeki herkes ilk once tat koku kaybiyla anladi pozitif oldugunu. benimde bogazim bir haftadir filan cok agriyor gerci bende ates filan olmadi ama ben direkt koku ve tata baktim onlar yerindeyse bisi yoktur ya dedim kendi kendime.
yok tat ve koku da sikinti yok. özel ogrencimden gecmis olabilir gribim demisti.

Ya canım çok üzüldüm :(
Orada covid olunca ne yapıyorlar biliyor musun ? Bak bizde Reyyan doktora geç gitti pişman oldu ilaç tedavisi geç başlandı ciğerlere indi hastalık oradada ilaç tedavisi ne yapıyorlar bilmiyorum ama varsa böyle bir durum bir kire zorla kendini al ilaliçlarını evine dön 😔 ama inşallah yoktur tabi
ah be güzelim bir doktorum bile yok test yazasin.

ah be güzelim bir doktorum bile yok test yazasin.
Nasıl yani direk pandemi bölümüne gitsen yapmazlar mı test? Biz önce özel Bi hastanenin acilin gittik. Hemşire acile katmadan sordu neyin var diye. Söyledim ve sen virüs semptomları taşıyorsun alamayız diye gönderdi. Sonra devletin pandemi bölümüne gittik hemen yapıldı testler. Sen Türkiyede değil miydin canım 😟

kizlar gunaydin, ay beb bu hafta kilo bildirimi filan yapmayayim cok utaniyorum. adetliyim onun siskinkigi, gunlerdir hastayim diye seker hapimi da almiyorum tuvaletr filan da cikmadim kac gundur, iki gun once 63,1 dim bugun tartiyi gorunce gozlerim fal tasi gibi acildi
Tahmin etmiştim canım çünkü sen tek öğün ve çok az yiyen biriyken 2 3 öğün ve sana göre çok oldu otel menüsü 😔 dün kola falan da vardı çok üüzldüm görünce
Kahvaltı yapmadıysan bildirim yapmadan önce bir yüz spor yap aç karna biraz düşersin hiç olmazsa çok iyi olur imkanın varsa tabi yaptıysanda öğlen yemem sıkı yüzerim dersen biraz bekleriz bildirimini sen bilirsin

Back
X