Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim, çok sağolun😍💕
bir sonraki yaşınıza hedeflediğiniz kiloda girmenizi dilerim
Boyum biraz daha uzun olsa süper olabilirdi. Ama boyum 158. 😂😂 O yüzden bu kilo bende çok fazla duruyor.
Teşekkür ederiim. Seni de tebrik edemedim. Geçen haftalara da baktım. Çok iyi gidiyorsun. Bu hafta da mükemmel. 🥰 Böyle giderse mezuniyetin yakın olur. 🙃
Evet ya bende de kötü duruyor, 50lerin altına inmek istiyorum.

Sadece 100 Gr cik yüzünden mi pijamam ederdi hiç ticari zekam yok 🤭

Bazı sorunlar çıktı hem kadindogum hem genel cerrahlik. Gerekirse tomografi de cekilecegim ki şuan gerekiyor gorunuyor. Hayırlısı canım kötü bişey düşünmüyorum suanlik. Pazar pazartesi komposto ve şeffaf salcasiz tanesiz çorba içeceğim bakalım nolcak.bu arada yoğun iş iyiidr direk yüzer ve alışırsın eminim diyetine de dikkat edersin sen. Bu hafta benim bol sporlu geçecek eşim shift değiştiriyor bana eşlik edebilecek misin çalışırken bigun de A AKREPcg ile yapacaktık sözüm vardı.

İşte boşuna değilmiş benim karbonhidratlar 🤭 Ben de bir tiroit hastasıyım ve karbonhidratın etkilediğini düşünüyorum direkt enerjim çekilir vücudum durur. 2016 yılında diyetisyene gittiğimde günde 6 ekmek vermişti O yüzden karbonhidrat da lazım. Ama ölçülü ve uygun saatli. Eğer böyle bir hastalığın varsa dereotunu eksik etme.
Uyacağız, hedef spor yazdım.
Bugün wallkk Challenge kızlar katılım çok olur umarım 🤸🤸
23.00 de adım sayılarınızı veya dakikalarınızı özelden bekliyorum ( menü sayfasında özellikle yazmayınız :sus: ) :)))
Ya ben bugün çok koşturdum, ama adım sayarımı evde unutmuşum 😔sabah gidip saçımı kestirdim oradan çıkıp çocuğa yağmurluk aradım. Eve geldim yarım saat sonra kendime gözlük almaya gittim. Sonunda bir çerçeveyi ayırttım gelmişken işe başlayacağım diye kıyafet bakayım dedim. En son kendimi genç kızlara yönelik bir mağazadn elbise alırken buldum 😅
Diyet mi beni bozdu yoksa içimde kalmış şimdi orta yaş kriziyle mi ortaya çıkıyor bilmiyorum ama kendime ip askı mini elbise aldım 🙃
Göbek dışında güzel oldu kendime referans elbise yaptım.
Challenge hırsı ile çıkıp yürüyeyim dedim ama çok işim var, şimdi yüzümde maskeyle oturuyorum, bakıma girdim. Hamilelikte kimyasallardan kaçınma sonrasında çocuk derken sanırım 3 yıldır kişisel bakım yapmamıştım.

Ya ben bugün çok koşturdum, ama adım sayarımı evde unutmuşum 😔sabah gidip saçımı kestirdim oradan çıkıp çocuğa yağmurluk aradım. Eve geldim yarım saat sonra kendime gözlük almaya gittim. Sonunda bir çerçeveyi ayırttım gelmişken işe başlayacağım diye kıyafet bakayım dedim. En son kendimi genç kızlara yönelik bir mağazadn elbise alırken buldum 😅
Diyet mi beni bozdu yoksa içimde kalmış şimdi orta yaş kriziyle mi ortaya çıkıyor bilmiyorum ama kendime ip askı mini elbise aldım 🙃
Göbek dışında güzel oldu kendime referans elbise yaptım.
Challenge hırsı ile çıkıp yürüyeyim dedim ama çok işim var, şimdi yüzümde maskeyle oturuyorum, bakıma girdim. Hamilelikte kimyasallardan kaçınma sonrasında çocuk derken sanırım 3 yıldır kişisel bakım yapmamıştım.
İşe başlamak şimdiden iyi geldi sana :) kendi için ertelediği şeyleri yapıyor insan böylece ne güzel 🤩
Elbisede 1 2 haftaya şahane olur eminim ✌️

Merhaba kusura bakmayın akşam online veli toplantısı sabah canlı ders kilomu yazacağımı unutmuşum. Kilom sabit 87.Pazartesi diyetisyen den randevu alacağım.
Online veli toplantısı nasıl geçti Hocam, verimli oldu mu?
Bugün wallkk Challenge kızlar katılım çok olur umarım 🤸🤸
23.00 de adım sayılarınızı veya dakikalarınızı özelden bekliyorum ( menü sayfasında özellikle yazmayınız :sus: ) :)))
Challenge ne yapıyoruz Kaptanım, kısa bilgi verir misiniz, bir sonrakine ben de katılmış olayım 🤩
bir sonraki yaşınıza hedeflediğiniz kiloda girmenizi dilerim
Teşekkür ederim, ne güzel bir dilek😍 inşallah 💕

Bende 30 dakikalık bisiklet ödevimi yapıyorum 🤭🤭
Aslında bugün dışarıdada bisiklet sürdüm ama sadece markete giderken sitede şöyle bir turladım 10 dk anca sürmüştür onu saymıyoruz :)

Eklentiler

• 16005382308835992370553797547445.webp
    16005382308835992370553797547445.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 19
Challenge ne yapıyoruz Kaptanım, kısa bilgi verir misiniz, bir sonrakine ben de katılmış olayım 🤩

Tabiki canım
Yürüyüş için Challenge yapıyoruz :)

Herkes gün içinde yürüyüşünü yapıyor adım sayarla, akıllı bileklikle veya telefona inen adım sayar uygulamaları ile adım sayısı ekran görüntüsü atan arkadaşlarım var çoğunluk böyle yapıyor ama şart değil bunlar motivasyon sadece ❤️

Saat 23.00 e kadar bana ister dediğim şekillerde ekran görüntüsü ile adım sayını at gönder özel mesaj ile istersende bugün 30 dk yürüdüm de okeydir ✌️

Challenge günleri cumartesi pazartesi çarşamba

1 dlm rulo pasta 🙈 iki gün icicegim çorba ile telafi
Aaaaaaaaa :rolleyes: diyette iki gün üst üste pastayı kim bulmuş şekerim öylee hadi dünkü oğluşun doğum günü içindi bu fazla amaa 🙈
Sen çorba ile telafi edersin ama ben spor cezamıda vereyim 50 puan ceza yazdım sana canım pasta bitmiştir umarım :bicak:

Aaaaaaaaa :rolleyes: diyette iki gün üst üste pastayı kim bulmuş şekerim öylee hadi dünkü oğluşun doğum günü içindi bu fazla amaa 🙈
Sen çorba ile telafi edersin ama ben spor cezamıda vereyim 50 puan ceza yazdım sana canım pasta bitmiştir umarım :bicak:
Bitti kaptanım aklımda yoktu gene o son dilim kaldı kimse de ustlenmedi ben zaten israf olmasın diye kilo alanlardanim 🙈

Tabiki canım
Yürüyüş için Challenge yapıyoruz :)

Herkes gün içinde yürüyüşünü yapıyor adım sayarla, akıllı bileklikle veya telefona inen adım sayar uygulamaları ile adım sayısı ekran görüntüsü atan arkadaşlarım var çoğunluk böyle yapıyor ama şart değil bunlar motivasyon sadece ❤

Saat 23.00 e kadar bana ister dediğim şekillerde ekran görüntüsü ile adım sayını at gönder özel mesaj ile istersende bugün 30 dk yürüdüm de okeydir ✌

Challenge günleri cumartesi pazartesi çarşamba
Süper Kaptanım, pazartesi okula yürüyerek gidiyorum o zaman🤩

A AKREPcg geçtin beni aşkolsun 🤭 valla bu halimle bu kadar zor geldi hatta 9700 lerde sporda dönmüştüm evin koridorunda koşarak tamamladim napiim 😁

Günaydın💐
Ben dün sabah yürüyüşe çıkmıştım. Sonra akşama doğru eymir gölü var bizim burada herkez yürüyor bisiklet süruyor öyle bir ortam. Bizimkileri ikna ettim oraya gittik ailecek. Hafta içi bu performans biraz zor.

Ayrıca günlük 5000 ile 10000 arası ideal. Benim şimdi bacaklarım ağriyor😢

Back
X