Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ben bisey yaptım
Cezama raziyim ama cezamı ödemem de zor 🤭 sınavım var hazirlamam gereken ders notları var
Yarın ac gezsem 🙄
Cherry Mom Cherry Mom waffle yedim hemde en son hamilelikte yemiştim o kadar oldu yani yediğim canımın istediği birseyde değil ama kardeşim almış gelmiş
Ay en fenası 🙈 kalori bombası
Bu hafta başka hamur tatlı tarzı birşey olmazsa cumaya kadar gider diye düşünüyorum 😔

Size bahsettiğim kafamdaki egzersiz planı kendime yaptım ilk gün için yakalamaya çalışmak bile zevkliydi 🤩 bakalım cuma günü ne kadarını başarmış olacağım 🤭

EGZERSİZ KARTI:
IMG_20200918_204347.webp

Selamlar

Resmi olarak işe başladım hemen pazartesi sabahına toplantı kondu. Ama bu süreci diyeti/sporu bozmadan götüreceğim disiplin iyidir.

Eşimde bazı sağlık sıkıntıları oldu, ona göre diyet yapacak bu akşam onun planlamasını yapacağız, okumam gereken şeyler de var ama bu hafta spor yapmaya zorlayacaksın kendimi söz.

Sağ ol ortim ikimiz de gayet iyiyiz ❤ haftaya kesin devam pazardan salı gününe kadar çorba ile beslenecek çünkü kolonoskopi sağolsun 🙈
Geçmiş olsun bu kolonoskopi neden yapılacak, sadece kabızlıktan değil sanırım.

Size bahsettiğim kafamdaki egzersiz planı kendime yaptım ilk gün için yakalamaya çalışmak bile zevkliydi 🤩 bakalım cuma günü ne kadarını başarmış olacağım 🤭

EGZERSİZ KARTI:
Eki Görüntüle 2692715
Beğendim çok ama plan yapıp uyamamak da moral bozabilir, ben günleri belirlemeden adım/leslie hedefi koyayım o zaman.

Haftalık hedefim minimum 35bin adım ve 2 kez leslie 3 mil. Cherry Mom Cherry Mom

***5.Takım 692. Etap ***

SaskinAnne (81,6/81,2/0,4/%0,49)
kirmizigitar (63,5/
mavimli (81,8/81,5/0,3/%0,37)
ayvacicegi(54,3/53,6/0,7/%1,29)
seyrekyagmur (74,9/74,1/0,8/%1,07
amatördiyetci ( 73/72/1/%1,37) yeni üye başlangıç tarihi 17.08.20 başlangıç kg 76.1 hedef kg 54

5.takim ortalaması: %

Alt liste:
Amor-a (53,9mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
AKREPcg (77,7/76,5/1,2/%1,54) 567.etapta 75.5 kg ile bildirimsiz izne ayrıldı eski adı Cavidancg
Cgdmk ( 67,3 ) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye hedef kg 55
pacman () 686.etapta 63 kg ile izne ayrılan üye
arvenberen15(87/ )başlangıç tarihi 12.09.20, başlangıç kg 87, hedef kg 70
Diyetkolik2020( 72,3/ ) başlangıç tarihi 13.09.20 başlangıç kg 72.3 hedef kg 60
Nefesimmmsin( 60/58,6/1,4/%0.09) 667.etapta 60 kg ile izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 25'e bölündü.
Kusluhanim ( 75.8 ) başlangıç tarihi 17.09.20 başlangıç kg 75.8 hedef kg 60

Artık açıklayayım madem. Baya utanıyorum ama o zamanları yemek yemeden atlatamazdım sanırım. 😬 Buraya son başladığım gün 69.2 idim. Şu an 68.0 çıktım. Tabi geçen hafta tartılmadığım için yüzde olarak de hesaplamadım Cherry Mom Cherry Mom kaptanım. Artık haftaya hesaplarım onu da. Olur mu? 🥰

Tatlım kilo süper boyun kaçtı? :KK200:

Bugün
2 bardak arındiricı su
10.00
2 yumurtalı mantarlı omlet
Domates,salatalik,yesillik
Ara
Rooibos çayı
14.00
Cevizli,lor peynirli,domatesli semiz otu salatası
1 şise maden suyu
Ara
Sekersiz türk kahvesi
18.30
Kasarli kiymalı firin patlican
Salata
21.00
2 bardak arindırıcı su
2 .50 litre su,yarım saat lesli
Mehfam Mehfam Cherry Mom Cherry Mom

Ay en fenası 🙈 kalori bombası
Bu hafta başka hamur tatlı tarzı birşey olmazsa cumaya kadar gider diye düşünüyorum 😔
Vallahi diyet yapsam da yapmasam da asla yemem asla baklava da yemem ben belki yarim dilim çok şekerli geliyor bana fazla şekerli tatlıları tüketmiyorum
Midem de kötü oldu hakikaten. Arada kahve yanında yediğim 2 bitterden başka birde dogumgunlerinde kağıt kadar pasta pek tatlı tuketmemeye gayret ediyorum
Çok tatlıydı kesti yani
Ama şu var. Diyetisyenim bana birşey demişti bi ara. Tamam tatlıyı yedin serotonin yükseldi mutluluk hormonu tavan pişmanlık duyup bu duyguyu rezil etme demişti
Hatta bi ara yazmıştım bunu buradan zaten mutlu olmuşum birde pişman olamam diye
Zaten pandemi hastalık falan mutsuzum bugünde böyle kapatayım dedim
Dikkat ederim ama söz. Ama ben belki cumaya + gelebilirim belki de gelmem tabi. Adet olamadım ama yavaştan şişmeye başladım
Ayaklarımdan hissediyorum şiştiğimi
Regl 2.gününe kadar kabızlık sorunum olur sonra geçer çünkü
Eğer o güne kadar olur biterse ki umarım öyle olur sorun yok
Birde benim o gün sınavım var

Boyum biraz daha uzun olsa süper olabilirdi. Ama boyum 158. 😂😂 O yüzden bu kilo bende çok fazla duruyor.
Teşekkür ederiim. Seni de tebrik edemedim. Geçen haftalara da baktım. Çok iyi gidiyorsun. Bu hafta da mükemmel. 🥰 Böyle giderse mezuniyetin yakın olur. 🙃
Teşekkür ederim inşallah tatlım ocağa kadar 60 olsam en azından :KK66:
Hıım ama olsun yaşın da genç çok çabuk toparlarsın bebişim inanıyorum sana :KK76:

Tebrikler cnm çok iyi gitmiş nerelerdesin yogun musun ?
Cuma hedefin nedir :)
Pardon canim hedefi unutmusum😊
65.9
Yogun degilim aslinda ama bir turlu okuyamadim yazilanlari, okumadigim icin de birikti, bisey de yazamadim 🙄 menuler de kaldi :( gecen ctesi diyetisyeni biraktim. 2 haftalik denemeydi, devam etmedim. Hic iyi beslenmedim bu hafta, elim de varmadi yazmaya. Bugun de dahil🤦🏼‍♀️🤷 bugun de yazamam sanirim ama yarin eski diyetisyenimin listesiyle devam edicem, yeni kan tahlili istiyor, su surecte acil olmadikca hastane, saglik ocagi gitmek istemiyorum. Umarim toparlayabilirim.
Bu hafta toparlanicam insallah.

HEDEFLERİMİZ VE SONUÇLARIMIZ
:KK55:

@mavimli ayvacicegi ayvacicegi A AKREPcg Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak tebrikler kızlar ( menüde istikrar sağlayanlar ile hedefini yakalayanlar paralel ve tabii spor tablosunda ilk 3 de olanlarda yine bu arkadaşlarımız ) :KK9::KK9: herşey bir bütün aslında biz çeşitli tablolar yapıyor gibi dursakta tek bir sonuç tek bir disiplin var işin ucunda 🤗

Umarım önümüzdeki hafta dahaa çok kalp kalpp olur listemiz ❤☺☺

:KK200: CUMA HEDEF TABLOMUZ :KK200:

5. TAKIM ÇITIRLARIGÜNCEL KİLOCUMA HEDEFİSONUÇ
SaskinAnne SaskinAnne 81,681❎
@kirmizigitar63.563❎
@mavimli81,881,5
ayvacicegi ayvacicegi 54.353.9
seyrekyagmur seyrekyagmur 74.974❎
A AKREPcg 77.777
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak 7372
Amor-a Amor-a 53.953❎
cgdmk cgdmk 66.265.5❎
@Nefesimmmsin58.858.3❎
@arvenberen158786.5❎

Sadece 100 Gr cik yüzünden mi pijamam ederdi hiç ticari zekam yok 🤭
Selamlar

Resmi olarak işe başladım hemen pazartesi sabahına toplantı kondu. Ama bu süreci diyeti/sporu bozmadan götüreceğim disiplin iyidir.

Eşimde bazı sağlık sıkıntıları oldu, ona göre diyet yapacak bu akşam onun planlamasını yapacağız, okumam gereken şeyler de var ama bu hafta spor yapmaya zorlayacaksın kendimi söz.

Geçmiş olsun bu kolonoskopi neden yapılacak, sadece kabızlıktan değil sanırım.

Bazı sorunlar çıktı hem kadindogum hem genel cerrahlik. Gerekirse tomografi de cekilecegim ki şuan gerekiyor gorunuyor. Hayırlısı canım kötü bişey düşünmüyorum suanlik. Pazar pazartesi komposto ve şeffaf salcasiz tanesiz çorba içeceğim bakalım nolcak.bu arada yoğun iş iyiidr direk yüzer ve alışırsın eminim diyetine de dikkat edersin sen. Bu hafta benim bol sporlu geçecek eşim shift değiştiriyor bana eşlik edebilecek misin çalışırken bigun de A AKREPcg ile yapacaktık sözüm vardı.
Sabah yulaf lapası, 1 muz, 2 tk fıstık ezmesi, sütlü kahve
Öğle fırın patates, 2 uzun tavuk etinden sosis
Ara 1 kare bitter (yüzde 90)
Akşam karabuğday salatası, kıyma kavurma, 1 dilim ekmek

Su 1.5 litre
Spor 5808 adım

Bu ara tiroit üzerine okuyorum sürekli kalori kısıtlaması ve düşük karb iyi değil metabolizmayı aşağı çekiyor, bugün karb yükleme yaptım.
İşte boşuna değilmiş benim karbonhidratlar 🤭 Ben de bir tiroit hastasıyım ve karbonhidratın etkilediğini düşünüyorum direkt enerjim çekilir vücudum durur. 2016 yılında diyetisyene gittiğimde günde 6 ekmek vermişti O yüzden karbonhidrat da lazım. Ama ölçülü ve uygun saatli. Eğer böyle bir hastalığın varsa dereotunu eksik etme.

Back
X