Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

ay demeeeee, daha 30 larda cortladik, ben hep bir deri bir kemik geziyordum cocuktan once hey gidi hey...

bu arada insallah mevsimsel faranjittir seninkisi de ya git bakalim ne cikacak, benim bogazim bugun daha iyi gecen hafta epey kotuydum epey duzeldim yamulmam insallah tekrar
Tatil yorgunluğu çıksın sen düzelirsin bence
Mavimlimde dün daha iyiyim diyince sevindim normal gripte olabilir tabi tam mevsimi şuan şimdi oda karışacak covidle bu çok kötü işte 😔

Tatil yorgunluğu çıksın sen düzelirsin bence
Mavimlimde dün daha iyiyim diyince sevindim normal gripte olabilir tabi tam mevsimi şuan şimdi oda karışacak covidle bu çok kötü işte 😔
ya bu kovit hepimize bi sekilde ugrayacak zaten ben onu anladim yani. artik sadece hafif atlatalim bari diye dua ediyorum

ay allahkorusun ogle uykusu uyumuyor bazen sinir krizi geciriyorum benim akil sagligim icin uyumasi sart.
Evet özellikle ilk geçiş çok sıkıntı oluyor emrede 3 yaşında bıraktı uyumayı çok zorluyordu artık 1 saat ugrsşıyordum 20 dakika uyuyordu 😑🤭 şimdi erken uyuyor işte 21.00 dedin mi uyumuş oluyor

Evet özellikle ilk geçiş çok sıkıntı oluyor emrede 3 yaşında bıraktı uyumayı çok zorluyordu artık 1 saat ugrsşıyordum 20 dakika uyuyordu 😑🤭 şimdi erken uyuyor işte 21.00 dedin mi uyumuş oluyor
bizimki gunduz zor uyuyo ama uyudumu 2,5 saat uyuyo en az, gece gec yatiyo 11-12 ama ona yapacak cok bisey yok cunku baba gec geliyo ve baba geldikten sonra yemek fasli azicik oyun derken cok gec oluyor... cok isterdim aksam erken uyusun ama bizimicin cok zor o... gunduz uyumadiginda aksam 9 gibi uyutuyorum ama bu defa da aabah 5 te dikiliyo ayaga....

Evet yavaştan buralardayım. 😊 Sen hangi programı yapıyordun? Çok yorucu olmalı, hemen etki ettiğime göre.
Hemen etki etti denmez canım ya 1 ay oldu düzenli yaptığım 9 haftalık program insanty diye geçiyor. 5. Hafta görüceksiniz etkilerini diyordu genelde yorumlat öyle oldu cidden. Sevindim geri gelmene çok kilo aldın mı?

bizimki gunduz zor uyuyo ama uyudumu 2,5 saat uyuyo en az, gece gec yatiyo 11-12 ama ona yapacak cok bisey yok cunku baba gec geliyo ve baba geldikten sonra yemek fasli azicik oyun derken cok gec oluyor... cok isterdim aksam erken uyusun ama bizimicin cok zor o... gunduz uyumadiginda aksam 9 gibi uyutuyorum ama bu defa da aabah 5 te dikiliyo ayaga....
Evet öyle oluyor 5 olmasada 6.40 bizim koğuş kalk saatimiz 🤭🤭 saat hiç oynamıyor 🙈

Selamlarrr canımmm etki etmesine sevindim hatta hem incelip hem kilo almana sevindim valla ne yalan söyleyeyim 🤭🙈 yoksa boşu boşuna listeden çıktı caanııımm üye gözüyle bakardım olaya ama sen böyle olacağını biliyordun zaten 🤩 çok merak ediyorum sonucu eminim şimdiden harika duruyorsundur kendin için büyük bir yatırım vücudun bu sporlarla acayip direnç kazanıyor kemiklerin güçleniyor yaşlılıkta çok faydasını göreceksin eminim ❤❤ görüntü olayı zaten finalde efsane olacak 🤩🤩
İnş kaptanım inş. Diyet yaparken en büyük gereklilik azim direnç. Benim biraz rahatlayıp hem yemeğe hemde incelmeye ihtiyacım vardı şimdi onu yaşıyorum. Eğer bu incelme toplama ile giderse 65 ler değil 70 ideal kilom olabilir gb duruyor.heycanla bekliyorum program nasıl sonuclancak bildiricem inş sizlerede.

Songaripyolcu Songaripyolcu hosgeldiniz
pazartesi tartısını unutmayalım kızlar :KK6: :)
Ben sabah tartilmadan cikmisim, yarin sabah tartilip bildireyim.

Bugün walk Challenge en azzzzz 6 kişi katılım bekliyorum yoksaaa açıklamam tüm listeyi yakarım :rolleyes: :rolleyes: örgütlenin bence 🙄🙄
Isten yeni geldim, bisikletle gidip geldigim icin yarim saat bisikletim var simdiden ;)
Ilk gun olunca fazladan kaldim, simdi de bahce isi var. Aksam ufakligi uyutunca ya disari cikarim ya da evde leslie ile katilim yapmaya calisirim.

Back
X