Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

2yas civari bir yelteniyorlar ama direnmen lazim
Evet bu birkaç gündür böyle
Birde gece kalıp oyun oynuyor mama içiyor
Mesela dün gece 3 te kalktı 6.30 da uyudu tabi ben uyumadım
Öğlen uyumadı
Ama olsun ne yapalım her çocuğun bir dönemi var iste

Öğlen uyumadı
dis cikariuor olabilir mi? ben cok gec fark ettjm ama anladim disten oldugunu o gece yarisi uyanip oyun oynamalarin uykuya direnmelerin filan. dis oyle 1 haftada cikmiyor 3-4 ay once basliyor sikintilari vucutta

Öğlen uyumadı
Ay hep eski zamanlarım 😑 bizde böyle kalkıp uzun süreli oturma oynama yoktu ama gece boyunca 20 den fazla uyanırdı 10 olduğu gün bayram ederdim onu hatırlıyorum 🙈 şimdi 2 kere uyandı mı isyan ediyorum o ayrı :)))) yat kalk yat kalk bendede ne uyku kalıyordu ne birşey psikoloji pert olmuştu uykusuzluktan 🙈 emzirme biter bitmez psikiyatriye koştum 🤭🤭 o da bana kilo aldırdı sağolsun 🙄🤭 :KK53:

Ay hep eski zamanlarım 😑 bizde böyle kalkıp uzun süreli oturma oynama yoktu ama gece boyunca 20 den fazla uyanırdı 10 olduğu gün bayram ederdim onu hatırlıyorum 🙈 şimdi 2 kere uyandı mı isyan ediyorum o ayrı :)))) yat kalk yat kalk bendede ne uyku kalıyordu ne birşey psikoloji pert olmuştu uykusuzluktan 🙈 emzirme biter bitmez psikiyatriye koştum 🤭🤭 o da bana kilo aldırdı sağolsun 🙄🤭 :KK53:
hala uyaniyomu ya...

Hemen etki etti denmez canım ya 1 ay oldu düzenli yaptığım 9 haftalık program insanty diye geçiyor. 5. Hafta görüceksiniz etkilerini diyordu genelde yorumlat öyle oldu cidden. Sevindim geri gelmene çok kilo aldın mı?
Onu bende çok merak ediyorum. Tam adresi ata bilirmisin baktım bir sürü şey çıkiyor. Seriyi bulamadim

hala uyaniyomu ya...
İvit 🤭 ama bu benim oğluma has bir durum onunla doğan diğer arkadaşlarımın cocuklarında hasta değillerse kesintisiz uyku oluyor he yine 6 7 de uyanan oluyor ama gece uykusu iyi hepsinin
Emre gecede ortalama hiç yoksa 2 kere anne diye seslenir odasına çağırırr beni geri yatırırırm biraz başında dururum uyur bazen buda yetmez dalamaz bir türlü yanına yatarım 🙈

Kararlıyim😊güncel kilom 70 malesef 🙈
O haldeee şöyle yapalım %5üstü kilo almışsın zaten 🙈 65.5 ile ayrılmışsın yarından itibaren sıkı bir şekilde takıma adapte ol 🤩 menülerini tam bekliyorm canım cuma günüde listede ekipçe nota alma gibi bir sıkıntımız olmaz ise seni hemen asıl listeyeye alayım olur mu ? Ama bildirimsizlik paylaşımsızlık olmasın o konuda özen rica ediyorum 🤗

Menülerimiz buraya :) yarın başlarsın uygunsa ? :)

O haldeee şöyle yapalım %5üstü kilo almışsın zaten 🙈 65.5 ile ayrılmışsın yarından itibaren sıkı bir şekilde takıma adapte ol 🤩 menülerini tam bekliyorm canım cuma günüde listede ekipçe nota alma gibi bir sıkıntımız olmaz ise seni hemen asıl listeyeye alayım olur mu ? Ama bildirimsizlik paylaşımsızlık olmasın o konuda özen rica ediyorum 🤗

Menülerimiz buraya :) yarın başlarsın uygunsa ? :)

Süpersin 👍 tamam , teşekkür ederim 🤗

Back
X