- 23 Mart 2016
- 30.454
- 91.294
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #371.901
Rica ederimSüpersintamam , teşekkür ederim
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederimSüpersintamam , teşekkür ederim
![]()
:) Tamamdır dahil ederim ben yarışmaya canımadımlar da özeldendi yaa bugün kafam gitmiş biraz![]()
ay çıkk saol kaptanıım:) Tamamdır dahil ederim ben yarışmaya canım ☺
ay çıkk saol kaptanıım![]()
Selaamm harika bı menü ile geldim bı daha da göremezsiniz![]()
Sabah : yayla çorbası
Öğle tarhana çorbası + 1 su bardağı komposto
2-3 cay
1 damacana su
Sabaha cikar miyimbeni yarın tutmayiinnn
Cherry Mom @reyyanK
Çok iyi afiyet olsun canımSabah 08.00
1 haşlanmiş yumurta,2 ceviz
Domates salatalik,yarim paket etiform
Ara turk kahvesi
Ögle13.30
Et sote,salata,haydari
Ara elma
Aksam 19.30
Kabak yemeğı,yogurt,yarım paket etform
3 litre su,
Gayet iyi ama spor genelde yokSabah 1 dilim ekmek 3 dilim beyaz peynir 1 bardak süt 10.00 1 şeftali 12.30 1 tabak taze fasulye yemeği 1 küçük kase yoğurt 2 dilim ekmek saat 15.30 4 mürdüm erik 18.30 1 incik ızgara salata 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek
Hımmm değişik bir yeme düzeni :))) hep mi böyle bugün mü böyle oldu kahvaltı yok gibi falan ama yinede güzel leslieye katıldığım için sağolSabah 8 de küçük muz
Öğlen 15:00 menemen iki dilim kepekli ekmek yoğurt
17:00 2 adet mürdüm eriği
Akşam 19.30 iki kaşık pilav ve biraz et yemeği salata
30 dk leslie
Anneme turşu kurmasında yardım ettim değişik bir başlangıç oldu ama![]()
Çok iyi afiyet olsun canımBugünkü menüm
sabah armutlu smoothie
ara kahve ceviz leblebi
öğlen tavuklu salata
ara kahve züber bar
akşam omlet,1 dilim ekmek domates salatalık
spor 6 bin adım ve 15 dk leslie
İyiyim tatlımm asıl sen nasılsın
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() | A AKREPcg |
![]() |
![]() |
![]() | B bluuee |
![]() |
![]() |
![]() | A arvenberen15 |
Hayır gece ve 6 gibi deprem olduğu için uyuyamadım 8 de yattım açıkcası muzuda çok acıkınca yedimHımmm değişik bir yeme düzeni :))) hep mi böyle bugün mü böyle oldu kahvaltı yok gibi falan ama yinede güzel leslieye katıldığım için sağol![]()
Hamd olsun ben de uğraşıp dururumİyiyim tatlımm asıl sen nasılsınşimdi şahane menünü gördümde
![]()
Aaa öyle mi hangi şehirdesin canım mahsuru yoksa çok geçmşş olsunHayır gece ve 6 gibi deprem olduğu için uyuyamadım 8 de yattım açıkcası muzuda çok acıkınca yedimama aralıklı oruca uymaya çalışıyorum kahvaltı normal programıma göre 11 de
![]()
Hamd olsun ben de uğraşıp dururummenü derken
![]()
Aksaray aslında deprem bölgesinde de değiliz.Aaa öyle mi hangi şehirdesin canım mahsuru yoksa çok geçmşş olsun![]()
Vay ben nerelere gidem ne edemYaaaaaa sen nerden çıktın yahuuu çıtır kızlar lafını görünce ben
seyrekyagmur sandım o hep öyle seslenir takıma
kim yazdı diye bakmadım bileeee yahu
ahaha
İyice yerleştin mi canım ?
ay allah yarfimcin olsun. bizimki 2 ay oncesine kadar gece kalkip mama iciyodu 3-4 saatte bir mamayi cok zor ama kestik kestigimizden beri 8 saat kesintisiz uyumaya basladi bi derdi yoksa. cok sukur... gece cocuga kalkmak rezalet bisey 10 saat uyusan bile uykunu alamiuosunİvitama bu benim oğluma has bir durum onunla doğan diğer arkadaşlarımın cocuklarında hasta değillerse kesintisiz uyku oluyor he yine 6 7 de uyanan oluyor ama gece uykusu iyi hepsinin
Emre gecede ortalama hiç yoksa 2 kere anne diye seslenir odasına çağırırr beni geri yatırırırm biraz başında dururum uyur bazen buda yetmez dalamaz bir türlü yanına yatarım![]()
Ben yürüdüm ve leslie yaptım ama buraya geç kalınca menüye yazdım.Challenge için 4 kişi olduuuuuuu min 6 kişi gerek var mı başka yürüyüş yapan dostlar yoksa açıklamıyorum![]()
![]()
![]()
![]()
Buradan ben gireyiiimİyiyim tatlımm asıl sen nasılsınşimdi şahane menünü gördümde
![]()
Yaaaaaa sen nerden çıktın yahuuu çıtır kızlar lafını görünce ben
seyrekyagmur sandım o hep öyle seslenir takıma
kim yazdı diye bakmadım bileeee yahu
ahaha
İyice yerleştin mi canım ?
carsamba cikacak sonuc sanirim.Hayırlı neticelerle gel inşallah canım![]()