Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selaamm harika bı menü ile geldim bı daha da göremezsiniz :confused: :-)

Sabah : yayla çorbası
Öğle tarhana çorbası + 1 su bardağı komposto
2-3 cay
1 damacana su
Sabaha cikar miyim :KK14:beni yarın tutmayiinnn 😁
Cherry Mom Cherry Mom @reyyanK
🙈Ayy kıyamammmm
Sabah 08.00
1 haşlanmiş yumurta,2 ceviz
Domates salatalik,yarim paket etiform
Ara turk kahvesi

Ögle13.30
Et sote,salata,haydari
Ara elma

Aksam 19.30
Kabak yemeğı,yogurt,yarım paket etform
3 litre su,
Çok iyi afiyet olsun canım 🤩
Sabah 1 dilim ekmek 3 dilim beyaz peynir 1 bardak süt 10.00 1 şeftali 12.30 1 tabak taze fasulye yemeği 1 küçük kase yoğurt 2 dilim ekmek saat 15.30 4 mürdüm erik 18.30 1 incik ızgara salata 1 kase yoğurt 2 dilim ekmek
Gayet iyi ama spor genelde yok :( çok mu yoğun gidiyor program hocam :(
Sabah 8 de küçük muz
Öğlen 15:00 menemen iki dilim kepekli ekmek yoğurt
17:00 2 adet mürdüm eriği
Akşam 19.30 iki kaşık pilav ve biraz et yemeği salata
30 dk leslie
Anneme turşu kurmasında yardım ettim değişik bir başlangıç oldu ama 😅
Hımmm değişik bir yeme düzeni :))) hep mi böyle bugün mü böyle oldu kahvaltı yok gibi falan ama yinede güzel leslieye katıldığım için sağol 🤩
Bugünkü menüm
sabah armutlu smoothie
ara kahve ceviz leblebi
öğlen tavuklu salata
ara kahve züber bar
akşam omlet,1 dilim ekmek domates salatalık
spor 6 bin adım ve 15 dk leslie
Çok iyi afiyet olsun canım 🤩

Challenge için 4 kişi olduuuuuuu min 6 kişi gerek var mı başka yürüyüş yapan dostlar yoksa açıklamıyorum :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK47:

:KK19: Ortaklar :KK19:

işleyişimizi özet geçelim yeni gelen arkadaşlarımız var 🤗
  • Ortiler birbirlerinin menü yazıp yazmadığını takip etmeli yazmıyor ise hatırlatmalıdır :KK4:
  • Yazılan menüler mümkün mertebe karşılıklı yorumlanmalı daha iyi menüler için elden gelen yapılmalıdır :ukala:
  • menüde spor yok ise ortağını teşvik etmeli yyüreklendirmelidir🤸
  • en nihayetinde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi alan ikili spor tablomuzda +500 er puan ile ödüllendirilir 🏆🏆

Hımmm değişik bir yeme düzeni :))) hep mi böyle bugün mü böyle oldu kahvaltı yok gibi falan ama yinede güzel leslieye katıldığım için sağol 🤩
Hayır gece ve 6 gibi deprem olduğu için uyuyamadım 8 de yattım açıkcası muzuda çok acıkınca yedim😅 ama aralıklı oruca uymaya çalışıyorum kahvaltı normal programıma göre 11 de😕

🤭🤭🤭🤭🤭🤭 Yaaaaaa sen nerden çıktın yahuuu çıtır kızlar lafını görünce ben seyrekyagmur seyrekyagmur sandım o hep öyle seslenir takıma 🙈 kim yazdı diye bakmadım bileeee yahu 🙈 ahaha
İyice yerleştin mi canım ?
Vay ben nerelere gidem ne edem😭😭😭😭 bir zAmanlar ben de derdim öyle😭😭vay be vay beeee😂😂😂
Hamd olsun canım yerleştim,kış hazirliklarini bitirdim sayilir,tam ben gelem mii yazacaktım ki unutuldugumu görüp vazgeçtim🤪🤪🤪

İvit 🤭 ama bu benim oğluma has bir durum onunla doğan diğer arkadaşlarımın cocuklarında hasta değillerse kesintisiz uyku oluyor he yine 6 7 de uyanan oluyor ama gece uykusu iyi hepsinin
Emre gecede ortalama hiç yoksa 2 kere anne diye seslenir odasına çağırırr beni geri yatırırırm biraz başında dururum uyur bazen buda yetmez dalamaz bir türlü yanına yatarım 🙈
ay allah yarfimcin olsun. bizimki 2 ay oncesine kadar gece kalkip mama iciyodu 3-4 saatte bir mamayi cok zor ama kestik kestigimizden beri 8 saat kesintisiz uyumaya basladi bi derdi yoksa. cok sukur... gece cocuga kalkmak rezalet bisey 10 saat uyusan bile uykunu alamiuosun

Back
X