Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cherry Mom Cherry Mom kaptancıım ben dün hiç giremedim. Okul uzaktan eğitimle açıldı ama çok uzun sürdü. Sonra bayılmışım. 😂 Bir de kimseye söylemiyorum ama size sırrımı vereyim. Şimdi tekrar üniversite sınavına girip daha yüksek bir sıralama yapma niyetindeyim. Bayadır ona da çalışıyorum. İkisi birleşince dün pertim çıkmış. Bugün de tartılmadım. Ama yarın gecikmeli pzt tartımı söylerim olur mu? 🤡🤪
Kuzu naptın 😮 nasıl tekrar 😮

Vay haylaz şirin 😄
Şöyle bişey önersem, sabah omlet,yanına yeşillik domates salatalık zeytin 1 dilim peynir ve 1 dilim ekmek,
O uyursa ara öğünlerde kahve meyve kuruyemiş,
2 öğün yiyorsan çorba yoğurt salata/köfte salata 4 kaşık makarna ve ayran mı denesen cnm? Nasıl olur uyar mı
ben bu kadar bile yemem normalde ya, ama buara esim eve ugramayacagi icin ona gore bi duzen kurucam bakalim kendime.

cogunlukla tek ogun bazen iki ogun yiyorum. bugun tek ogun yicem mesela onda da piyaz yapicam kendime hem protein hem yesillik hem bakliyat... ayarlamaya caliaiyorum iste menuleri, kismet:)

ama bu hafta esimin eve gelmeyecegini bilmek iyi gelecek bana, ennazindan kendime hafif bisiler hazirlayabilicem. normalde gelmeyecegini de soylemiyo...

Kuzu naptın 😮 nasıl tekrar 😮
Ya şimdi ben bi üniversitede öğrenciyim. Ama başka bi üniversitedeyim normalde. Kendi okulumun donanımı yetersiz olduğu için şu an olduğum okuldayım. Ama seneye bizi çağırabilirlermiş. Ben de okula sordum. Eğer bu yıl şu anki okulun sıralamasını yapabilirsem hiç sene kaybı olmadan kaydımı yapabiliyorlarmış. O yüzden neden yapmayayım dedim. 🤪 Bakalım biraz unutmuşum ama inşallah olur. Olmasa da mühim değil ama yine de...

Ya şimdi ben bi üniversitede öğrenciyim. Ama başka bi üniversitedeyim normalde. Kendi okulumun donanımı yetersiz olduğu için şu an olduğum okuldayım. Ama seneye bizi çağırabilirlermiş. Ben de okula sordum. Eğer bu yıl şu anki okulun sıralamasını yapabilirsem hiç sene kaybı olmadan kaydımı yapabiliyorlarmış. O yüzden neden yapmayayım dedim. 🤪 Bakalım biraz unutmuşum ama inşallah olur. Olmasa da mühim değil ama yine de...
Başta okuyunca anlamadım ama şimdi çok mantıklı geldi inşallah olur kuzum ❤️❤️

Cherry Mom Cherry Mom kaptancıım ben dün hiç giremedim. Okul uzaktan eğitimle açıldı ama çok uzun sürdü. Sonra bayılmışım. 😂 Bir de kimseye söylemiyorum ama size sırrımı vereyim. Şimdi tekrar üniversite sınavına girip daha yüksek bir sıralama yapma niyetindeyim. Bayadır ona da çalışıyorum. İkisi birleşince dün pertim çıkmış. Bugün de tartılmadım. Ama yarın gecikmeli pzt tartımı söylerim olur mu? 🤡🤪
Olur kuuzum olur
Hakkında hayırlısı olsun emeksiz hiç birşey olmuyor sen elinden geleni yap sonra keşke dememek için bile bu bazen gerekli 🤗

Bu 3 gün hurma yoğurt yapıcam cnm
o kadar dillendirdm cnm çekti valla :KK70:
bi de şu reglim bitene kadar iyi olcak 🤗
Minnoşun doğumgününü ben de kutluyorum bizim için de öp cnm 😚Allah uzun sağlıklı mutlu ömür versin hepinize
Birde ben regl olsam
2 gün sonra 60 gün olacak. Menopozdan gün almaya başladım sanırım fsh yüksekte değil ama neyse napayım
Teşekkür ediyorum öperim tabi ❤

Başta okuyunca anlamadım ama şimdi çok mantıklı geldi inşallah olur kuzum ❤❤
Okul ismi falan yazmayınca karışık oluyor di mi 😂😂 Ben de en az nasıl karışık yazabilirim diye düşündüm baya.
Olur kuuzum olur
Hakkında hayırlısı olsun emeksiz hiç birşey olmuyor sen elinden geleni yap sonra keşke dememek için bile bu bazen gerekli 🤗
Bence de kaptanım. Şimdi uzaktan eğitim gibi bir şansım da var düşününce. Zamanım daha fazla. Sonrasında keşke yapsaydım demek yerine kazanamasam bile denemiştim diyeceğim. Ailem de destek bu konuda çok şükür. 🥰 Bakalım nasıl sonuçlanacak? 😇

Bu 3 gün hurma yoğurt yapıcam cnm
o kadar dillendirdm cnm çekti valla :KK70:
bi de şu reglim bitene kadar iyi olcak 🤗
Minnoşun doğumgününü ben de kutluyorum bizim için de öp cnm 😚Allah uzun sağlıklı mutlu ömür versin hepinize
Hurma yoğurt diyeti nasıl oluyor acaba. Hep duyuyorum ama hiç yapmadım. Hurmayı da pek severim 😊

ooo hadi insallah 🥰

ben bu kadar bile yemem normalde ya, ama buara esim eve ugramayacagi icin ona gore bi duzen kurucam bakalim kendime.

cogunlukla tek ogun bazen iki ogun yiyorum. bugun tek ogun yicem mesela onda da piyaz yapicam kendime hem protein hem yesillik hem bakliyat... ayarlamaya caliaiyorum iste menuleri, kismet:)

ama bu hafta esimin eve gelmeyecegini bilmek iyi gelecek bana, ennazindan kendime hafif bisiler hazirlayabilicem. normalde gelmeyecegini de soylemiyo...
Hımm tamam kuzum afiyet olsun şimdiden :KK200:
Yanıklar nasıl oldu

Hıııııııı tamamm anlaşıldı oyy bayağı zor olcak ama ailen de destekliyorsa daha nolsunnn diyet zor olcak gibi ama hallederiz beraber değil mi :21:

Birde ben regl olsam
2 gün sonra 60 gün olacak. Menopozdan gün almaya başladım sanırım fsh yüksekte değil ama neyse napayım
Teşekkür ediyorum öperim tabi ❤
Ultrasonda bakıldı mı cnm,yaşın da genç daha kötü düşünmeyelim
Anne tarafı erken mi girdi?
Bir de kızma ama sürekli beyaz un besleniyodun bu kadar yoğun olunca vücudun hormonal dengesini de bozabiliyor ama ben ümitliyim diyetisyenin besin değeri yüksek şeyler veriyor bilinçli ve bilgili biri o yüzden bekleyelim derim :KK76:

Hurma yoğurt diyeti nasıl oluyor acaba. Hep duyuyorum ama hiç yapmadım. Hurmayı da pek severim 😊
Kuzum ben 3 öğün yarım su bardağından fazla ev yoğurdu ve 4-5 küçük hurma ile yapıcam,ara öğünlerde türk kahvesi ve ceviz badem vs ile :) youtube da videosu var orda 7 hurma ve light yoğurt diyor ama ev yoğurdunu tercih ediyorum cnm

Kuzum ben 3 öğün yarım su bardağından fazla ev yoğurdu ve 4-5 küçük hurma ile yapıcam,ara öğünlerde türk kahvesi ve ceviz badem vs ile :) youtube da videosu var orda 7 hurma ve light yoğurt diyor ama ev yoğurdunu tercih ediyorum cnm
Hımm anladım. Ben de ev yoğurdunu tercih ediyorum. Hiç kullanmam Light ürünleri. Bu haftadan sonra ben de hurma diyetini bir denemeyi düşünüyorum. Bakalım.

Hımm tamam kuzum afiyet olsun şimdiden :KK200:
Yanıklar nasıl oldu
yaniklarin hepsi soyuldu, krem suruyorum ama sari sari akiyo uzerinden :( fito krem ve silverdini karistirip surdum gece yatmadan, gun icinde de donusumlu suruyorum, cok acisi agrisi yok bana ama rahatsiz edici tabi.... dusa filan girsem sorun okur mu acaba? annemin bacagi yanmisti cok fena ben evde temizledim 1-2 gun ayni boyle sari sari akiyodu ondan da sonra pansumana gitmisti pansuman yapacak cocuk abla sen eve git bir guzel dus al hergun arinsin burasi sonra da su kremleri sur demisti hic iz kalmamisti annemde o donemden, acaba bir kac gun bekledikten sonra mi girsem bende dusa dusundum bi

Back
X