- Konu Sahibi Cherry Mom
- #373.341
sesli guldumZaten şişip daha yiyemeyelim diye koyuyorz yemeğin yanına![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sesli guldumZaten şişip daha yiyemeyelim diye koyuyorz yemeğin yanına![]()
sabah yesil cay
aksam yemegi 16:00 da firinda kabak uzerine dereotlu yogurt
yesil cay
1.5 litre su (yatana kadar 1 litre daha icerim)
30 dk bolgesel
Cıksss bu menüden -1 gelmez kiiiiiyi aksamlar kizlar
kahvalti 8 de bir dilim fistik ezmeli balli ekmek, kahve
öglen 12 de taze fasulye ve bulgur pilavi
aksam 5te ev yapimi cupcake ve cay
Cherry Mom
Mehfam
Menü gayet dengeli afiyet olsun canım11.00
1 yumurta
1 ince dilim avokado
1 kk peynir
5 zeytin
Cok az cemen
Nane-dere otu
1 dilim tb ekmek
13.30
1 elma
18.00
3 kucuk dilim yagsiz patates kizartmasi
2 kasik sebzeli et
3 kasik bulgur pilavi
2 kasik yogurt
Salata
su 1.5 olmustur gece sonuna kadar 2 olur.
spor malesef yok
bundan sonra ya 1 kahve ya da cay olur.
Hımm menü biraz dengesiz geldi yadiyetisyen sey vermisti
kahvalti: 1 yumurta ya da bir parca peynir 1 dilim ekmek yesillik
ara:tarcinli sut
ogle:8 kasik sebze iki kasik yogurt 1 dilim ekmek
ara:1 galete
ara:meyve
aksam:90 gr et yada 5 kasik baklagil , iki kasik yogurt
ben bu listeyle devrildim, haftada 1 kilo kadar verdim ama tuvalete gidecek halim yoktu ve surekli migren ageisi cektim,vucut alisiyo normaldri dedi.
sonra biraktim diyetisyeni gunde tek ya da maksimum iki ogune dustum, diyet oncesi de yeme duzenim ouleydi zaten. yasakli seyleri listemden cikarttim (patates havuc hurma karpuz kavun kayisi pirinc un vs) o donemde cok iyiydi kilo vermem. hala da ayni duxende gidiuorum aslinda, ama nedense 1-2 haftadir ilginc sekilde tarti oynamiyo.
aksam 62.5 tartiliuorum yemekten sonra, baska bisi yiyip icmiyprum sabah kalkiyorum tuvalete giriyorum filan yani vucudumdan cikis oluyo ama giris olmuyo, ama sabah bi bakiyprum 38.7 filan.... noluyo da artiyo geceden sabaha bilmiyorum...
esim bu sabah sen bi kac gundur cok fena inceldin bacaklarin filan kalmadi diyo, ama tartida asla goeunmuyo. anlamadim
Hiç böyle bi menü görmemiştim cnm çok dengesiz görünüyor yadiyetisyen sey vermisti
kahvalti: 1 yumurta ya da bir parca peynir 1 dilim ekmek yesillik
ara:tarcinli sut
ogle:8 kasik sebze iki kasik yogurt 1 dilim ekmek
ara:1 galete
ara:meyve
aksam:90 gr et yada 5 kasik baklagil , iki kasik yogurt
ben bu listeyle devrildim, haftada 1 kilo kadar verdim ama tuvalete gidecek halim yoktu ve surekli migren ageisi cektim,vucut alisiyo normaldri dedi.
sonra biraktim diyetisyeni gunde tek ya da maksimum iki ogune dustum, diyet oncesi de yeme duzenim ouleydi zaten. yasakli seyleri listemden cikarttim (patates havuc hurma karpuz kavun kayisi pirinc un vs) o donemde cok iyiydi kilo vermem. hala da ayni duxende gidiuorum aslinda, ama nedense 1-2 haftadir ilginc sekilde tarti oynamiyo.
aksam 62.5 tartiliuorum yemekten sonra, baska bisi yiyip icmiyprum sabah kalkiyorum tuvalete giriyorum filan yani vucudumdan cikis oluyo ama giris olmuyo, ama sabah bi bakiyprum 38.7 filan.... noluyo da artiyo geceden sabaha bilmiyorum...
esim bu sabah sen bi kac gundur cok fena inceldin bacaklarin filan kalmadi diyo, ama tartida asla goeunmuyo. anlamadim
Ben de bazen yapıyorum ekmek üstü fıstık ezmesi hurma
Tartı gününün akşamında böyle şeyler konuşmak günahtır taşş olursunuz taşşşBen de bazen yapıyorum ekmek üstü fıstık ezmesi hurma
iyi geliyo kaptanım kız![]()
Hiç böyle bir rezillik görmedim der gibiHiç böyle bi menü görmemiştim cnm çok dengesiz görünüyor ya![]()
bul kuzu vala bakayim bi.... zaten 2 gundur tuvalete cikmiyorum muhtemelen mide yeteri kadar dolmadigi icin cikacsk bisi debbulamiyoHımm menü biraz dengesiz geldi ya
Hiç böyle bi menü görmemiştim cnm çok dengesiz görünüyor ya
Bağırsaklar yavaşladığı için de şişlik olabilir cnm
Şöyle bişey yapsan 1 günlük: madem 1 öğün yiceksin yine şöyle bi karışım içsen:
Kefir, hurma/kuru kayısı ,keten tohumu ,zeytinyağı ve tarçın
Dur ben bulayım sana tam tarif
How geldinHoşbuldum canım![]()
Süt koymuşlar ama kefirli görmüştüm instagramda bulmaadım şimdi cnmbul kuzu vala bakayim bi.... zaten 2 gundur tuvalete cikmiyorum muhtemelen mide yeteri kadar dolmadigi icin cikacsk bisi debbulamiyo![]()
İyi akşamlar canımIyi aksamla kizlar.
Yarin ilk tartim.
Ve cok stresliyim
Insallah butun takim yarin haftalik hedefine ulaşir.
Hepsi tetikleyici bu hastalık zorluyor benim 2 kere oldu bı kere yüzümden vurdu ölüyorum sandımNe mümkün uyumayan çocuklaalıştım diyorum ama bünye alışmıyor demekki
![]()
kefir mideme dokunur benim genelde ama ypgurt ya da sutle yaparim madem... sagol kuzu deneyeyim yatmadanSüt koymuşlar ama kefirli görmüştüm instagramda bulmaadım şimdi cnm
Bak ortalama şöyle yine:
1 su bardağı yoğurt ya da kefir koy, 1 tatlı kaşığı keten tohumu ya da 1 çorba kaşığı zeytinyağı, 3-4 kuru kayısı ya da kuru erik bi de tarçın![]()
Güzel menü canım afiyet olsunSabah 9.00
Filtre kahve ve 1 bardak süt
Öğle 13.30
5 köfte,salata,1 dilim ekmek
Yeşil çay
Ara 1 elma
Ara yoğurt
Akşam 19.30
Çorba,salata, üzüm
2 litre su, 1 saat lesli, 7000 adım
Cherry Mom
Afiyet olsunSahur:
2 dilim ekmek
1 dilim peynir.
Kayisi receli.
Iftar:
Firindâ tavuk.
Peynir.
1 dilim yesil domate tursusu.
Salatalik.
2 kasik helva.
Sade kahve.
Yarim Muz ve erik
Su: 1.5 litre
Spor:6000 dim
AminnnnnnnMerhaba sevgili gönül dostları
Sabah: 30 gr ekmek arasına tost, 20 gr tb ekmek, 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, salata
Ara: 1 porsiyon nar
Öğle: 80 gr köfte (içine 1 dilim tb ekmeği rondodan çekip koydum), salata
Ara: 1 porsiyon nar
Akşam: 6 yk ıspanak kavurması (yağı çok az), üzerine bolca yoğurt, yanında bol salata (yağsız)
Su: 2 lt
Rabbim yarına yüzümü kara çıkarmamak için bana güç ver, amin.![]()
Tamam cnm yarın iyi haberlerini bekliyorussskefir mideme dokunur benim genelde ama ypgurt ya da sutle yaparim madem... sagol kuzu deneyeyim yatmadan