- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
- #373.361
Ayyy gece olmuş 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Civciv çıkacak kuş çıkacak aklıma geldiivala elimde ayagimda sislik te hissetmiyprum ama karnim sis geliyo biraz,ay bilmiyom odemmidir nedir, her neyse ciksin gitsin jcimden,![]()
Şimdi mi aklına geldikSelam kızlar nasılsınız?
Ayyy vallaa korkuyorum kutuma gitmek istiyorumCivciv çıkacak kuş çıkacak aklıma geldii![]()
Tabiki olur hoşgeldinMerhabalar davetiniz için teşekkürler.. bilgilerimi sabah yazsam olur mu? Tartı için de sabahı bekleyeceğim zaten
Hep aklımdasınız da işteŞimdi mi aklına geldik![]()
![]()
yatcaz yahu :))
Çok supraaayysssAyyy vallaa korkuyorum kutuma gitmek istiyorumyarın ne olacak acabaa
![]()
Aaaşk olsun reyyanım özletme kendini yaHep aklımdasınız da iştebazen yazmak için giriyorum ama sonra çıkıyorum farkında olmadan
![]()
Oyyy tamamAaaşk olsun reyyanım özletme kendini ya![]()
Açeyyydiiimmm gollarımııııı gitmeeeeee diyeyydimmmmKizçeler hiç konulara giremedim ama girince okuyup okuyup güldüruyorsunuz heeo salata nereden çıktı nasıl sisirir gerçi kendisi ile pek alakam yoktu
kırmızının inmeyen gramları, saskinin olmayan regli, amatörün diyet tarifleri ve tesvikleri, emnisin iki okşayıp üç vurmaları
valla verilen kiloyu nasıl gidiyo anlamıyoruz hee
Bu arada cumartesi Çanakkale yolcusuyuz kv cigime gidiyoruz 10 gun. Nereden mi çıktı ben teklif ettim bazen şaşırıyorum kendime mazoşist sadist artık her neysem![]()
Çok güzel gerçekten bı toprak parcasi görmek insanı kendine getiriyor ne güzel yapmışsın sevdiklerinleBugün güzel bi gündü. Dağ tepe gezdik babamla annemle. Sonra abimlere geçtik yeğenlerle çok özleşmişiz. Oyunlar oynadık. Kendime geldim baya. İyi oldu. Evime geldim ve hemen buraya girdim o enerji ile![]()
Aldıysam mıÇok supraaayyssseger aldiysam buralarda görünmem
![]()
Ohhhh ne güzel canım çok sevindim yeğenlerede hasret kaldınız şu hastalık süreçlerinde ailecek çok iyi gelmiştir eminim Allah bir daha ayırmasınBugün güzel bi gündü. Dağ tepe gezdik babamla annemle. Sonra abimlere geçtik yeğenlerle çok özleşmişiz. Oyunlar oynadık. Kendime geldim baya. İyi oldu. Evime geldim ve hemen buraya girdim o enerji ile![]()
ah kalaydim keşke o güzel ağzım yokmu ahh... başka da demiyorumAçeyyydiiimmm gollarımııııı gitmeeeeee diyeyydimmmm![]()
neden böyle bir maceraya atılmak istedin acaba
:)))
hahahah bir yandan çemkir bir yandan mutlu ol hiç adil değilÇok güzel gerçekten bı toprak parcasi görmek insanı kendine getiriyor ne güzel yapmışsın sevdiklerinle ❤ bende bugün annemlerdeydim babamla ilgili bazı işleri kosturuyoruz hem çemkirdim hem iyi geldi mutlu da olduk![]()
Çok güzel gerçekten bı toprak parcasi görmek insanı kendine getiriyor ne güzel yapmışsın sevdiklerinle ❤ bende bugün annemlerdeydim babamla ilgili bazı işleri kosturuyoruz hem çemkirdim hem iyi geldi mutlu da olduk![]()
Çok çok iyi geldi gerçekten. Eniştelerine kalmam için yalvardı kuzucuklar ama izin çıkmadıOhhhh ne güzel canım çok sevindim yeğenlerede hasret kaldınız şu hastalık süreçlerinde ailecek çok iyi gelmiştir eminim Allah bir daha ayırmasın ❤
Neyse kötüyü çağırmayalım canımah kalaydim keşke o güzel ağzım yokmu ahh... başka da demiyorumGaliba canım kavga istiyoo ateş beni cagiriyooo bam bam bam
![]()