Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Kizçeler hiç konulara giremedim ama girince okuyup okuyup güldüruyorsunuz hee 🤭 o salata nereden çıktı nasıl sisirir gerçi kendisi ile pek alakam yoktu :KK48: kırmızının inmeyen gramları, saskinin olmayan regli, amatörün diyet tarifleri ve tesvikleri, emnisin iki okşayıp üç vurmaları :KK70: valla verilen kiloyu nasıl gidiyo anlamıyoruz hee:-)
Bu arada cumartesi Çanakkale yolcusuyuz kv cigime gidiyoruz 10 gun. Nereden mi çıktı ben teklif ettim bazen şaşırıyorum kendime mazoşist sadist artık her neysem:KK70:

Kizçeler hiç konulara giremedim ama girince okuyup okuyup güldüruyorsunuz hee 🤭 o salata nereden çıktı nasıl sisirir gerçi kendisi ile pek alakam yoktu :KK48: kırmızının inmeyen gramları, saskinin olmayan regli, amatörün diyet tarifleri ve tesvikleri, emnisin iki okşayıp üç vurmaları :KK70: valla verilen kiloyu nasıl gidiyo anlamıyoruz hee:-)
Bu arada cumartesi Çanakkale yolcusuyuz kv cigime gidiyoruz 10 gun. Nereden mi çıktı ben teklif ettim bazen şaşırıyorum kendime mazoşist sadist artık her neysem:KK70:
Açeyyydiiimmm gollarımııııı gitmeeeeee diyeyydimmmm :rolleyes: :rolleyes: neden böyle bir maceraya atılmak istedin acaba :-) :)))

Bugün güzel bi gündü. Dağ tepe gezdik babamla annemle. Sonra abimlere geçtik yeğenlerle çok özleşmişiz. Oyunlar oynadık. Kendime geldim baya. İyi oldu. Evime geldim ve hemen buraya girdim o enerji ile 🤩
Çok güzel gerçekten bı toprak parcasi görmek insanı kendine getiriyor ne güzel yapmışsın sevdiklerinle ❤️ bende bugün annemlerdeydim babamla ilgili bazı işleri kosturuyoruz hem çemkirdim hem iyi geldi mutlu da olduk😄

Bugün güzel bi gündü. Dağ tepe gezdik babamla annemle. Sonra abimlere geçtik yeğenlerle çok özleşmişiz. Oyunlar oynadık. Kendime geldim baya. İyi oldu. Evime geldim ve hemen buraya girdim o enerji ile 🤩
Ohhhh ne güzel canım çok sevindim yeğenlerede hasret kaldınız şu hastalık süreçlerinde ailecek çok iyi gelmiştir eminim Allah bir daha ayırmasın ❤️

Çok güzel gerçekten bı toprak parcasi görmek insanı kendine getiriyor ne güzel yapmışsın sevdiklerinle ❤ bende bugün annemlerdeydim babamla ilgili bazı işleri kosturuyoruz hem çemkirdim hem iyi geldi mutlu da olduk😄
hahahah bir yandan çemkir bir yandan mutlu ol hiç adil değil 🤭🤭

Çok güzel gerçekten bı toprak parcasi görmek insanı kendine getiriyor ne güzel yapmışsın sevdiklerinle ❤ bende bugün annemlerdeydim babamla ilgili bazı işleri kosturuyoruz hem çemkirdim hem iyi geldi mutlu da olduk😄
Ohhhh ne güzel canım çok sevindim yeğenlerede hasret kaldınız şu hastalık süreçlerinde ailecek çok iyi gelmiştir eminim Allah bir daha ayırmasın ❤
Çok çok iyi geldi gerçekten. Eniştelerine kalmam için yalvardı kuzucuklar ama izin çıkmadı 🤭
seyrekyagmur seyrekyagmur Allah yardımcınız olsun. İnşallah yoluna girer herşey😊

Back
X