Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Cuma bildirimi 67,9🤔 hedefe ulaşamadım
Olsun yarım kilo gitmiş çok iyi tebriklerr 🤩
Günaydın
Geçen hafta 81.2
Bu hafta 80.5
-700
0.86
Hedef: 80.3

Cherry Mom Cherry Mom
Bu arada 3 gün önce 80 di olsun napalim bu da iyi sanki

Çok iyi gidiyorsun canım tebrikler :KK5:
Günaydıııın prensesler 😍
Geçen cuma 69.9
Bugün 68.4
Fark -1.5 kg
% 2.1
:KK71::KK71: harikasın yaa tebriklerr canım
Gece cuma: 75
Bu gun: 74.2
Fark:0.8
Yuzde:1.066
Gelecek cuma hedefim: 73.7
Tebrikler canım 1 hafta için -800 gayet güzel :KK9:

Herkes günaydın ben takıma çarşamba katıldım ama ptesiden itibaren kilo verme kararı alıp dikkat etmeye başlamıştım
başlangıç kilom: 62.00
sabah tartıldım : 60.1
fark :1.9
yüzde :3.06

gelecek cuma hedef : 57 :dua: kilo1.webp

Son düzenleme:
Canım inanılmaz tost istiyor
Kokuyor böyle burnumda ne zamandır da yemiyorum
Bir yanım yapdiyor diğer yanim hazmedemezsin diyor
Test yapmasam hamileyim dedim yani öyle böyle değil

Gunaydin

Kilom 52.4

Pek birsey yiyemiyorum, uyku uyuyamiyoruz babasiyla. Okula gitmek istemiyor ve okulda agliyor (onun disinda evdeyken neseli, yemegini yiyor, uykulari sorunsuz, oyunlarini oynuyor), yapabildigimiz bir sey de yok.Anne sen ise gitme veya okula sen de gel beraber gidelim diyor. Sanirim benden ayrilmak istemiyor ama onceden evde birakip giderdim babasiyla sorun yoktu. Simdi oturdum ben de agliyorum, bugun babasi birakacak ama boyle devam eder mi bilmiyorum. Okula gore bi sure sonra duzelecek, yarim gun gidebilsin istiyoruz ama bu sekilde olmasini istemiyoruz biz. Bu noktada birakirsak nasil olur, calismam gerek o nasil olacak hic bilmiyorum.
:(
Kilona sevinemedim çünkü açlıktan ve uykusuzluktan verdiğini tahmin ediyorum 😔

Çocukların gerçekten garip bir psikolojisi var ve haliyle bizede yansıyor umarım bir şekilde alışır anlaşırsınız, gecici durumlar lütfen canını çok sıkma olur mu 😔

Kilo revizesini unutmadım ama senin bu hafta bu kadar kilo vereceğini düşünmemiştim 🙈 hedefle güncel kg arasında yüzde 5 olması gerekiyor demiştim ya şuan o kalmamış :/ o yüzden güncelleyemiyorum canım maalesef :(

Canım inanılmaz tost istiyor
Kokuyor böyle burnumda ne zamandır da yemiyorum
Bir yanım yapdiyor diğer yanim hazmedemezsin diyor
Test yapmasam hamileyim dedim yani öyle böyle değil
:)
Bence karnın aç olduğu için öyle çok istiyorsundur listene göre kahvaltı yaparsan istek gidebilir 🙄🤭

Günaydın hoşgeldin 🤗
Eski üyelerden sanıyorum değil mi nickin tanıdık geldi ☺️ hoşgeldin aramıza 1.sayfada katılım formunu doldurursan yakından tanımış oluruz
Hoşbuldum canım evet tilki misali dönüp dolaşıp geliyorum.
Katılım formundaki sorulara cevaben yazdım.
Biraz nerden başlıycagımıda bilmiyorum
Evden ders vermek beni baya zorluyor.
Canım benim şöyle eli sopalı bir kaptana ihtiyacım var.

Günaydınnn çıtır hatunlar

Geçen cuma: 72,7 idi
Bugün: 71,8 ( -900 ) :KK25:

Oran: 1,24

Belki daha iyi olabilirdi su çok az içtim yeşil çay hiç içmedim sanırım.
Cuma hedefim kv psikilijisi ile : 71,3 felan anca olur diyorum:KK69:

Cherry Mom Cherry Mom
Yine beni şaşırtmadın :)))
Tebriklerr canım :KK9: :KK9:

Herkes günaydın ben takıma çarşamba katıldım ama ptesiden itibaren kilo verme kararı alıp dikkat etmeye başlamıştım
başlangıç kilom: 62.00
sabah tartıldım : 60.1
fark :1.9
yüzde :3.06

gelecek cuma hedef : 57 :dua:Eki Görüntüle 2702132
Süper az kiloda kilo vermek daha zordur.
Ne yaptın canım bu hafta?

Bütün arkadaşlarım harikalar sonuçlar çok iyiii herkes az çok vermiş :KK200: Bakalım bu hafta 2 hafta önce dediğim birincilik geliyor mu :KK55:

kirmizigitar kirmizigitar naptın orticim tamam mı işlem :KK48:

Çaktırmadan yemiş olabilirim ortim :KK53: ya o kadar farklı bir ilişkimiz var ki normal kaynanaları unut. Kadın komşularla da anlaşamıyor. Hep ağız argo patavatsız belaltı vurmayı çok sever. 7/24 yüksek volüm konuşur. Sabah 6'da başlar uyuyan var mı demez. Oğlunun eski zengin gelin adaylarını söyler beni ailemin maddiyatı ile vurmaya çalışır. Kilom ile vurmaya çalışıyor idi pek yapamayacak artık:KK14: hep benden iş bekler hiç yaşlı değil kendisi ama... Çok garip bir kadın ya kocası da aldığına pişman olmuş bakma. Oğluna da aynı adam otelde ön büro amiri yok sen bir şey olamadın yok hiç bir halta yaramadın şunun oğlu böyle başarılı şöyle iyi.. eşimdi söylesede yine de naifliginden dikkatli olmaya çalışıyor. Hep diğer oğlu paşası felan. Görüşmeyi kessem çok rahat yaparım ama nedense suanlik yapmak istemiyorum. Dediğin gibi onu kafamda deli diye kodladim çok bam telime yaklaşmassa idare ediyorum eşim için. Zaten bu merhameti bı kullanmayı ben öğrenemedim heryerde kullanilmamasi gerekiyo oysaki:KK14:
aynen kuzu kafanda deli diye kodla, en guzel idare sekli.

benim kv de tam olarak o kodda, ama benimki raporlu deli😝 biriktirme hastaligi filan var, copevleri bilirsin, aha onlardan iste... bende oyle yapiyorum canimi sikmaya kalksam ohooo neler bulurdum da, bosverdim hic umursamiyorum🤣

:)
Bence karnın aç olduğu için öyle çok istiyorsundur listene göre kahvaltı yaparsan istek gidebilir 🙄🤭
Yok gitmez 😂
Benim canım doğru dürüst birşey istemez ki
Dışarı çıktık misal burger a gittik o zaman yerim ama eve getirteyim de yiyeyim demem
Bu defa cidden canım istedi ama sabah i hazmedemiyorum
Diyetisyene yazdım öğlen izin verirse yiyecegim çünkü bu hafta kaçamamışız gideceğiz dedik

aynen kuzu kafanda deli diye kodla, en guzel idare sekli.

benim kv de tam olarak o kodda, ama benimki raporlu deli😝 biriktirme hastaligi filan var, copevleri bilirsin, aha onlardan iste... bende oyle yapiyorum canimi sikmaya kalksam ohooo neler bulurdum da, bosverdim hic umursamiyorum🤣
o ne öyle hiç sevmem istif ya hele şu günlerde minimalizmi düşünürken :KK48: aynen öyle kendi geleceğimize yatırım bu bizde anneyiz boşverebildiğimiz yere kadar gitsin bakem

Hoşbuldum canım evet tilki misali dönüp dolaşıp geliyorum.
Katılım formundaki sorulara cevaben yazdım.
Biraz nerden başlıycagımıda bilmiyorum
Evden ders vermek beni baya zorluyor.
Canım benim şöyle eli sopalı bir kaptana ihtiyacım var.
:olamaz: hiç öyle şeyler yapmam :)) sopam yoktur :KK57:

Evden ders vermek çoğu öğretmen arkadaşı zorluyor galiba yavaş yavaş eski düzeninize dönersiniz diye umut edelim 🙄

Ekibimizin sinerjisi güzeldir umarım hep birlikte hedeflerimize ulaşırız bende elimden geldiğince takipçiyim hallederiz bir şekilde inşallah 🤩

Bana arkadas gelmiş hasimato pcos ve insulin dirençli ve eğitimci 😊 bende bunlara ilave migren ve romatizma da var ama
Geçmiş olsun
Hoş geldin
Hasimato için ilaç kullanmadan kilo verileceğinin kanıtıyım
Temmuzda başladım 5 kilo verdim
Biz hızlı kilo veremeyiz o yüzden hedefi uzun tut
Kurallar ilk sayfada
Canım maasallah seninde benden yana kalır yanın yokmuş bende bide aconthosıs nıcrıcans diye bir hastalığım var ama o iyi durumda kormayın diye söylemedim.

Haşimoto için 150 mg levotran kullanıyorum.
Sen neden ilacını kullanmıyorsun?

Canım ya nerden başlasam bilemiyorum aslında çok basit saglıklı yiyecekler saglıksız yiyecekler ama nedense bi türlü adapte olamıyorum.
Al ver al ver bu döngüyü kıramadım bi türlü.

Back
X